Huidkliniek Dermacure Anmeldelser 131

4,5

Kom al ruim 15 jaar bij Chretienne voor mijn midline oedeem. Eerst bij haar vorige baan en toen ze voor haarzelf begon was er voor mij geen enkele twijfel om met haar mee te gaan. Dermacure staat voo... Se mere

Ik ben al jaren vaste klant bij Dermacure. Er word heel goed geluisterd naar je wensen en geadviseerd welke behandelingen het beste bij je passen. Alles in goed overleg en met duidelijke toelichting.... Se mere

Vorig jaar met een flinke bal (oedeem) in mijn oksel bij Eveline terecht gekomen en met haar meeverhuisd toen ze naar Dermacure ging. Nog steeds onder behandeling om te voorkomen dat het weer “vast lo... Se mere

Veel expertise in huis, goede behandeling, veel mogelijkheden door verschillende goede en up to date apparaten! Maar, de communicatie kan veel beter. Ik had na lang wikken en wegen een afspraak gemaa... Se mere

1. Hudplejeklinik
  2. Lægepraksis

Stap binnen in onze kliniek van huidverbetering en medische expertise waar eerlijk advies, deskundigheid en de wensen van de cliënt centraal staan. Met een luisterend oor naar de wensen en behoeften van de cliënt en onze expertise stellen wij een behandelplan op om een optimale en langdurige huidverbetering- en gezondheid te realiseren. Bij ons ben je verzekerd van de best mogelijke behandelmethoden voor jouw huidprobleem ondersteund door ons gepassioneerd team van huidtherapeuten. Boek eenvoudig jouw afspraak via de website, Whatsapp of mail en wij verwelkomen je graag.

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Top huidkliniek!

Super vriendelijke dames en gewoon top in hun werk! Ik voelde me heel comfortabel en zal zeker terug komen! Mijn huid ziet er super uit!!

12. september 2023

Hoi Femke,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat blij bent met de behandelingen!

Team Dermacure

Steeds een vriendelijke ontvangst,veel…

Steeds een vriendelijke ontvangst,veel uitleg. Altijd fijn om te gaan, ontspannend en met een super verzorgde huid terug na huis! Top

17. august 2023

Hoi Sandra,

Bedankt voor je review!
Fijn dat je de behandelingen als prettig ervaart en iedere keer goed kan ontspannen.

Echt resultaat

Chrétienne en haar team weten wat ze doen. Echt zichtbaar resultaat, mijn huid knapt steeds meer op. Heel tevreden!

15. september 2023

Hoi Renée,

Bedankt voor je review!
Fijn dat je huid goed opknapt en dat het resultaat van de behandelingen goed zichtbaar is.

Geweldig effectieve behandeling

Super fijne behandeling/peeling gehad. Goed geïnformeerd over wat het beste bij mij zou passen en waarvoor het goed is. Ook tijdens behandeling wordt er uitleg gegeven over wat ze aan het doen zijn wat ik erg prettig vind. Geweldig personeel die weten wat ze doen en het resultaat was zichtbaar na 2 dagen.

5. september 2023

Hoi Lieke,

Bedankt voor je leuke review!
Fijn dat je de intake en behandeling als prettig hebt ervaren en dat je een mooi resultaat hebt behaald.

Goede ervaring gehad!

Geweest voor litteken behandeling. Super fijn ontvangen en behandeld door Evie en meteen resultaat!

15. maj 2023

Hoi Bente,

Bedankt voor je review!
We zijn blij dat je een goed resultaat hebt behaald door de behandeling van Evie.