Automatisk logud alt for hurtig
Bliver logget ud efter kort tid, selv mens jeg læser vilkår. Så skal man igennem login cirkus igen.
Nogle ting ligger under mærkelige faner, fx udbetaling under "profil" i stedet for "kasse". Forvirrende første gang.
Hjemmesiden er simpelthen så tung, især på min ældre bærbar, det tager flere minutter bare at logge ind, og når en spilleautomat endelig åbner, hakker lyden og billedet, det ødelægger hele lysten til at spille.
Appen føles som en beta version. Menupunkter virker ikke, nogle ikoner fører ingen steder hen, og den crasher tilfældigt.
Havde håbet på lidt afslapning efter arbejde, men i stedet sad jeg og googlede regler, læste vilkår, skrev med support om en lille fejl i min saldo. Hele oplevelsen føltes administrativ i stedet for underholdende.
Flere af de ældre spil kræver stadig flash-lignende ting eller fungerer bare ikke på min Macbook i Safari. Jeg gider ikke installere ekstra browsere bare for det her, så det blev et kort bekendtskab.
De reklamerer med 24/7 live chat, men om natten var der bare ingen der svarede mig, sad med et problem med indbetaling via kort og endte bare med at lukke siden ned af irritation.
Jeg vandt faktisk 250 kr på et slot, og det var fint nok. Men så blev udbetalingen forsinket, og jeg fik ingen forklaring før jeg selv rykkede for svar. Til sidst kom pengene, men det var så meget bøvl i forhold til hvor lille gevinsten var, at det ikke føltes det værd. Hele ideen var bare at hygge, ikke at sidde og skrive med kundeservice i to dage.
Jeg ved godt det sikkert ikke er det, men når man taber 20 runder i træk på små bets, så begynder man at tvivle. Det føles bare ikke fair.
Jeg fik faktisk mine penge til sidst, men hele processen var så besværlig med dokumenter, selfies, regninger osv, at jeg aldrig gider gøre det igen.
En transaktion stod dobbelt i et døgn, selv om den senere blev rettet. Det var nok for mig.
Min computer er ikke ny, men andre casinoer kører fint. Her hakker alt, især når man åbner lobbyen første gang. Det tager over et minut at loade nogle gange. Jeg gider ikke sidde og vente på et slot i 2026, det er for sløvt.
Jeg tabte ikke et kæmpe beløb, men gik derfra med en skidt fornemmelse, som om siden suger mere energi ud af en end andre casinoer jeg har prøvet. Måske er det tempoet, eller de konstante småanimationer. Jeg kan ikke helt sætte fingeren på det, men jeg har ingen lyst til at logge ind igen.
Alt fokus er på indbetaling, bonus og kampagner, mens selve spillene føles sekundære. Der er ingen forklarende videoer, ingen små guides til reglerne, bare kastet direkte ud i det. For nye spillere er det ikke særligt venligt.