De Rene Haender ApS Anmeldelser

4,0

De Rene Hænder ApS er en professionel rengørings- og servicevirksomhed, der leverer stabile, kvalitetsbevidste og skræddersyede løsninger til både private og erhvervskunder. Med udgangspunkt i høj ansvarlighed, pålidelighed og gennemsigtighed arbejder vi hver dag for at skabe rene, indbydende og velfungerende omgivelser, som vores kunder kan føle sig trygge ved.

God

4 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Stor anbefaling!

Super nem dialog, rykkede hurtigt ud og leverede super service og grundig rengøring - alt var, som vi aftalte og lidt til :-)

4. februar 2026

Hej Mia Tusind tak 😊
Vi er meget glade for din feedback – den betyder rigtig meget for os hos Phuket.
Dejligt at høre, at du var tilfreds.

Stor tilfredshed

Dygtige medarbejdere. Grundigt arbejde. Overholder aftaler. Hjemmet "shiner", når man kommer hjem. Laif sætter en ære i firmaet leverer optimalt.

17. november 2025

Hej Mette
meget for mig og for hele teamet.
Vi gør altid vores bedste for at levere et hjem, der føles rart at komme ind i – og det motiverer os endnu mere, når vores arbejde bliver værdsat på den måde.
Tak fordi du viser tillid til os.”

Min oplevelse med De Rene Hænder ApS har været imponerende fra start til slut. Rengøringen udføres med en bemærkelsesværdig grundighed og stabilitet, og teamet udstråler en professionalisme og pålidelighed, som man sjældent møder.

De Rene Hænder ApS har leveret en rengøringsservice, som ærligt talt ligger et niveau over det, man normalt oplever. Hver opgave bliver udført med en præcision, omtanke og stabilitet, der tydeligt afspejler et dedikeret og velorganiseret team.

Deres professionalisme, ansvarlighed og respekt for detaljer gør en mærkbar forskel i både helhedsindtryk og daglig komfort.
Man fornemmer, at de tager ejerskab for kvaliteten – ikke kun som en service, men som en standard, de står inde for.

Jeg kan derfor med stor overbevisning anbefale De Rene Hænder ApS til enhver, der ønsker en pålidelig samarbejdspartner med høj integritet og kompromisløs kvalitet.”**

17. november 2025

Kære Elena 😊
Tusind tak for de utrolig flotte ord. Det betyder mere, end du tror – både for mig og for hele teamet.

Vi gør os altid umage for at levere en service, der er stabil, grundig og troværdig, og det glæder mig virkelig, at det også kan mærkes hos dig.

Din tillid og anerkendelse motiverer os til at holde samme høje standard hver eneste gang.
Tak fordi du valgte os – og tak for din varme og respektfulde måde at kommunikere på.

Latif
De Rene Hænder ApS

God kvalitet

God kvalitet; en grundig rengøring kan kun gøres så godt - jeg takker dem for at have udført opgaven med et pålideligt team på så kort tid.

2. september 2025

Besvarelse fra De Rene Haender ApS

Tusind tak for din venlige tilbagemelding.
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten af rengøringen og vores teams indsats.
Din anerkendelse betyder meget for os, og vi vil fortsat arbejde målrettet på at levere samme høje standard fremover.
Mvh Latif
De Rene Haender ApS