Voor de eerste keer geweest bij de locatie Middelburg. Erg vriendelijk en goed geholpen. Er werd rustig tijd genomen om ons te informeren en allerlei luchtjes te testen. Zeer zeker een aanrader om... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik heb op 27 augustus bestelling gedaan, nog steeds niks gekregen,via PostNL staat geleverd , terwijl wij hebben niet ontvangen.Ik probeer al dikke drie weken contact opnemen geen enkele reactie!!! Ho... Se mere
Via mail werd er te weinig meegedacht in oplossingen. Echter toen ik bij de winkel in Middelburg aankwam, werd mijn product direct geruild voor een nieuwe. Ik gaf aan dat de geur vervlogen was na slec... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Geweldige leverancier
Geweldige leverancier!
Heb nou al meerdere keren besteld, telkens is mijn bestelling de volgende dag binnen. En altijd is het wel genieten met de hoeveelheid testers ik mee krijg! zeer tevreden met alles. Dank jullie wel!
Ondanks het allemaal stroef liep in het…
Ondanks het allemaal stroef liep in het begin met een te lange levertijd tot gevolg kan ik uiteindelijk niet anders dan tevreden zijn,ik kreeg uiteindelijk mij pakketje binnen met veel sapmles en een extra cadeautje erbij met een kaartje waarin excuses werd gemaakt voor de lange levertijd, nogmaals bedankt daarvoor en heb 2 heerlijke geurtjes erbij gekregen van montale arabians musk en dallachai 😀🥰🤩👌👍.
Heel ruim assortiment en zeer kundig en…
Heel ruim assortiment en zeer kundig en vriendelijk personeel! Zeker voor ieder wat wils die van een lekkere en goede parfum houdt
Hele mooie winkel deparfumeur
Hele mooie winkel deparfumeur
En super aardige medewerker ze heeft mijn goed geholpen
De Parfumeur Goud is een topwinkel
Sinds kort woon ik in Gouda en was blij verrast dat deparfumeur daar ook zit. Een paar weken geleden Arabians Tonca gekocht, zeker geen nepgeur zoals ik las in een eerdere ervaring, ik begrijp ook niet hoe dat mogelijk is. Iedere keer als ik in de winkel kom, met of zonder dochters dan word ik goed geholpen en ze laten inderdaad meerdere geuren ruiken n.a.v. hetgeen je zoekt. Af en toe aan koffiebonen ruiken helpt om opnieuw een geur te proberen. Gisteren was ik even in de winkel, maar dat was tegen sluitingstijd en beloofde om vandaag terug te komen. Dat deed ik met mijn dochter en de verkoopster had zelfs onthouden van welke geuren ik hou. Ik ga snel terug, want ik heb een geweldige parfum ontdekt. Winkel Gouda is een topzaak.
De parfums zijn heerlijk en de winkel…
De parfums zijn heerlijk en de winkel is erg gezellig, ik kwam even langs om de winkel te bekijken, maar ik werd heel goed geholpen door de verkoopster Iza, ze weet de smaak van mensen te definiëren en uiteindelijk heb ik het gekocht. Ik zal zeker terugkomen!
Alles Top
Ik wou al heel graag Montale Arabians tonka proberen dus toen kwam ik De parfemeur tegen op tiktok en besloot ik erna toe te gaan alles helemaal top, goed behandeld en maandje of 2 later wou ik montale kopen en kwam ik hier terecht of bijenkorf en ik ging fftjes kijken op de reviews en ik schrok dat zoveel mensen een 1 ⭐️ review gaven en wou het bijna niet meer kopen maar toch wel het risico genomen en het was HET waard in 10 min was me pakketje ingepakt dag erna kwam het binnen alles goed verpakt in een kado gratis ook nog is 4 extra samples en body skin erbij gekregen alles dus top en geen zorgen maken iver de 1 ⭐️ reviews
Opdringerige beleving in Gouda
We gingen naar de Parfumeur Gouda omdat ik op zoek ben naar een parfum voor dagelijks gebruik. Bij binnenkomst werden we direct aangesproken door een verkoopster en toen ik om een bepaald merk vroeg die ik op hun site gezien had gaf ze aan deze niet te kennen. Tot ik de foto liet zien, toen bracht ze mij erheen. Het was niet wat ik zocht dus ik gaf aan zelf verder te willen kijken. In plaats daarvan gaf ze mij sample na sample aan zonder duidelijk naar mijn wensen te luisteren, er werd zoveel verschillend parfum gesprayd dat na 4 soorten de geuren niet meer te onderscheiden waren. Ze gaf zelf aan ook "allang niks meer te ruiken". Ik had zelf een parfum gevonden die mij erg beviel en de reactie was "oh die had je niet mogen ruiken, die is uitverkocht" terwijl deze op de site nog als beschikbaar staat. Toen ik besloot zonder aankoop weg te gaan maakte ze de opmerking "je bent net mn zus, die zegt ook op alles nee niet goed".
Ik hoopte op een luxe ervaring waarbij ik een geur zou vinden die bij mij past, in plaats daarvan vond ik het opdringerig, onprofessioneel en de kennis van de medewerker ondermaats. Helaas geen parfumeur meer voor mij.
Werd heel goed geholpen en nog aardig ook.
Werd heel goed geholpen en wat ik vroeg deden ze ook erg vriendelijk en behulpzaam.
Tevens ook kundige en handige tips die ze gaf.
De Parfumeur in Eindhoven
Rholyday
Bijzonder goed geholpen door geerd
Ik ben vandaag bijzonder goed geadviseerd door geerd. Hij vindt mooie geuren in de collectie die bij je passen. Hartelijk dank voor je advies en tot de volgende keer
Onduidelijke adresinvoer en slechte klantenservice
Wanneer je een bestelling plaatst op de website van deze parfumeur, is het onduidelijk waar je het bezorgadres en het factuuradres moet invoeren. Bij mij ging dit fout en werd het product naar het factuuradres gestuurd. De reactie van de parfumeur was: "Helaas kunnen wij niets meer voor u betekenen aangezien PostNL het al heeft verzonden." Ik raad iedereen af hier een bestelling te plaatsen als je bezorg- en factuuradres niet hetzelfde zijn.
Op internet staat openingstijden tot…
Op internet staat openingstijden tot 17.00 op zondag kom ik voor 16.00 aan is de winkel al dicht. 40M heen en 40M terug voor niks gereden. Slechte zaak 👎🏻👎🏻
Mijn recente bezoek aan De Parfumeur…
Mijn recente bezoek aan De Parfumeur Gouda was een ware ontdekkingsreis, waarbij niet alleen mijn man en ik, maar ook mijn zoon betrokken was. Vanaf het moment dat we de winkel binnenstapten, werden we hartelijk begroet door een vriendelijke blonde dame, wiens expertise en warme persoonlijkheid de sfeer meteen verlichtten.
Samen met mijn gezin gingen we op zoek naar het perfecte parfum, en de begeleiding die we kregen was niets minder dan uitmuntend. De blonde dame nam de tijd om naar ons te luisteren, onze voorkeuren te begrijpen en ons door de prachtige selectie van niche parfums te leiden. Haar passie voor geuren was aanstekelijk, en haar deskundig advies resulteerde uiteindelijk in een keuze waar we allemaal enthousiast over waren.
Het feit dat mijn zoon ook betrokken was bij het proces maakte de ervaring des te waardevoller. De Parfumeur Gouda is niet alleen een winkel, maar een bestemming waar families samen kunnen komen en hun zintuigen kunnen verwennen met de meest exquise geuren.
We vertrokken uiteindelijk met een parfum dat niet alleen de persoonlijkheid van mijn zoon weerspiegelde, maar ook de band die we als gezin deelden. Het flesje staat nu trots op zijn kaptafel en herinnert ons aan de bijzondere dag die we hadden bij De Parfumeur Gouda.
Als u op zoek bent naar een unieke en memorabele parfumervaring, kan ik De Parfumeur Gouda van harte aanbevelen. Hun toegewijde team staat klaar om u te verwelkomen en te begeleiden bij het vinden van uw perfecte geur. Onze ervaring was absoluut fantastisch, en we kijken er al naar uit om terug te keren voor meer. Dank aan het hele team voor het creëren van zo'n bijzondere herinnering voor mijn gezin en mij. Jullie hebben er een levenslange klant bij!
Geweldige klantenservice en prachtige…
Geweldige klantenservice en prachtige geuren, ik ga hier zeker opnieuw bestellen!
They are Amazing!
They are Amazing!! I ordered online a face cream; after some days I called to ask them why it was not delivered yet. The guy at phone was so kind and professional, checking and giving me all the updates on my order. The day after, the package arrived at home, with an ADDITIONAL PACKAGE for free as a gift, and a card with their excuses for the delay. In addition, this sophisticated shop, sells not only my favorite brand of luxury cream (Insium) but also very elegant and selected perfumes. Thank you, you are the TOP!
Klantonvriendelijk
Ze zijn erg klant onvriendelijk en ze denken niet mee in een oplossing
Slechte service ze laten je gewoon vallen
Ik had een bestelling gedaan op de site…
Ik had een bestelling gedaan op de site en werd eenzijdig geannuleerd heb toen contact gehad met de winkel en werd niet netjes behandeld en er werd niet mee gedacht voor mij geen herhalings gevaar
Wat een top winkel
Wat een top winkel. Super goed geholpen ik had wat online besteld zelf het verkeerde besteld gebeld het kon zonder problemen geruild worden . Ben erg netjes te woord gestaan. Echt super ik kom zeker terug 😃
Helemaal niet klantvriendelijk en…
Helemaal niet klantvriendelijk en arrogantie ten top .
En waardeloze service.
Niet netjes en behulpzaam
Heb telefonisch contact gehad en de dame was alles behalve netjes en behulpzaam. Ga voortaan wel naar een ander parfumerie zaak.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.