Jeg er positiv overrasket og kan helt klart anbefale dem! De er super søde, og hjælper deres kunde hele vejen til produkterne står i hænderne de gode til at skrive tilbage og svare på evt alle de sp... Se mere
Dentalpleje
Jeg har nu handlet 4 gange hos Dentalpleje, alle gange har jeg modtaget varene, allerede dagen efter at jeg har bestilt. Jeg har handlet i mange web shops og har kun en gang før, oplevet så go... Se mere
Jeg bestilte 14 stk af White Strips Tandplejning for noget tid siden, og synes de virker OK, afbleger gradvist som lovet. Det eneste "dårlige" er at de kun bleger de forreste tænder, men det var j... Se mere
Jeg har lige fået mine White strips tandblegning ind af døren igår og er allerede super tilfreds! Betjening var god og hurtigt levering. Jeg prøvede det for første gang igår, og kunne allerede se resu... Se mere
Bredegade 5,1th, 9000, Aalborg, Danmark
- 42502065
- info@dentalpleje.dk
- dentalpleje.dk
Andre kiggede også på
God service!
Har lige modtaget white strips, købte lørdags om aftenen og har nu modtaget dem i dag. Super service, kom overraskende hurtigt! Er spændt på at se hvor hvide mine tænder bliver!! :D 'Kun' 4 stjerner grundet jeg ikke ved hvordan resultatet bliver.
Jeg Blev Behandlet Som V.I.P :)
Jeg fandt fandt hjemmesiden faktisk meget tilfældigt, og havde ingen kendtskab til det.
Jeg var ud efter noget tandblegning, også kom jeg i kontakt med Bj. fra Dentapleje. Han frarådte mig det, og kom istedet med hans forslag til hjembrug. Jeg var selvfølgelig meget skeptisk, fordi jeg ikke havde hørt om det før.
Men jeg er altid nysgerrig efter at prøve nye ting, så jeg tog imod- Og blev ikke skuffet:)
Jeg fik mange produkter, men har kun prøvet de White Strips idag, som jeg har hørt rigtig godt om, her på Trustpilot, og er faktisk RIGTIG GLAD for Resultatet!!! Nu har jeg Hollywood tænder..... Yeay! :D
Kan helt klart anbefales !!!
Det er super nemt, billigt, virkende, minus smerter, også er der Top Service!
Skal helt sikkert handle der igen. :)
Der handler jeg bare igen
Jeg har fuldt tillid til firmaet,de lever op til mine forventninger og vil selvfølgelig handle der igen.
Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
NU SMILER JEG GERNE!!
Jeg har nu prøvet Dentalpleje, og jeg syns´det er et godt produkt, men at jeg ikke har givet alle 5 stjerner skyldtes, at jeg har problemer med at få Gel stripsen til at blive på plads i undermunden.Jeg kan godt se forskel på farven af mine tænder og det hygger jeg mig med, så jeg bestiller igen, når jeg mangler. Der er også god service,tak.
Med venlig hilsen Annette Sørensen.
Super tilfredsstillende
Jeg er super positivt overrasket..
Da jeg havde bestilt produktet, var jeg lidt skeptisk, men gav det en chance, på trods af alle de positive anmeldelser..
Og tænkte på hvor meget man kunne forvente af så billigt et produkt, men jeg er super tilfreds!!!
God service!
Har lige modtaget mine White stripes i postkassen i dag! Jeg er meget spændt på om produktet virker på mine tænder da mange har anbefalet det :-) glæder mig til at få et hvidere smil! :-)
god service – virker super:)
Min veninde og jeg delte om 1 pakke white strips hos Dentalpleje. Pæne hvide tænder for os begge, produktet er fantastisk :) Vi vil købe til os begge næste gang !
Katrine Villadsen
Ryge Stop
da jeg skulle holde op med at ryge ville jeg som belønning give mig selv en tandblegning. Tandlægen anbefalede Dentalpleje da den også er MEGET billigere end hvis hun skulle gøre det. Jeg er nu færdig med kuren og kan da godt se at den har taget toppen men mine tænder er stadig ikke som jeg gerne ville have den. Gelén på striberne giver en underlig bismag, der er svær at få væk.

Besvarelse fra Dentalpleje
Fint produkt
Det virker til at virke :) er spændt på om mine tænder kan blive hvidere da de er meget hvide i forvejen :)
Hurtig levering - virker fint:)
Hvide tænder - dog lidt svært at sætte på men bedre end så meget andet man kan købe:)
God enkel hurtig handel
Jeg fik en meget Billigt, hurtigt levering samt god service. Produktet er godt nok, dog har jeg haft lidt tendens til hvide streger på tænderne den første uge
Har flere gange handlet hos Dentalpleje. Hver gang følger de op på min bestilling via mail med bekræftelse om at pakken vil blive sendt samme dag, og dagen efter ligger den i postkassen. Udover det, er produktet fantastisk :)
Hurtigt, nemt og meget overskueligt at bestille. Levering dagen efter!
GOD OG UTROLIG HURTIG SERVICE !!!
Jeg har handlet i mange web shops og har kun en gang før, oplevet så god service.
Derfor kan jeg varmt anbefale andre at handle hos Dentalpleje, I bliver bestemt ikke skuffede.
Om selve produktet ( tandblegnings strimler ) kunne jeg se virkning, allerede efter få dage og efter endt behandling, var mine tænder meget lysere. :)
Produktet er nemt at bruge, hvis man lige tørrer tænderne, med lidt køkkenrulle, inden man sætter strimlerne på...
Mvh. Henriette Hansen.
Helsingør
Ubehagelig oplevelse
Da jeg tog dem af havde jeg hvide pletter på mine tænder, som om de ikke blegedes regelmæssigt på tænderne. føj!
præcis som jeg frygtede.

Besvarelse fra Dentalpleje
WauW Hvide Tænder
jeg har nu købt tog pakker, min første pakke var jeg lidt skeptis, men det viste sig at bare efter 3 dage med denta white var mine tænder krid hvide og jeg både ryger og drikker kaffe, jeg har holdt mine tænder ved lige ved at bruge 1-2 denta white om ugen, så jeg måtte simpelhen købe en pakke mere..dette produkt kan varmt anbefales til andre kunder, og det er simpelhen så nemt at bruge, du sidder dem bare på tænderne og vupti 1/2 time efter kan du se en forandring, det der er bedst ved det det giver ingen isninger i tænderne,eller ødelægger din emalje på tænderne, jeg er vild med denta white strips
Ingen klager
Super god service.. Får varen dagen efter den er bestilt og så får man 110% hvidere tænder hver gang man bruger deres whitening strips..
Love it!
Jeg har købt White strips- og jeg har været rigtig glad for resultatet! Ville hellere end gerne anbefale produktet og siden til andre :)
Top service!
Havde bestilt dette produkt og i første omgang kom der intet brev, og det var højst sandsynligt blevet væk i posten. Men så kontaktede jeg dentalpleje og lige så snart de hørte jeg ikke havde modtaget brevet sendte de et nyt afsted og det kom hurtigt! Er fuldt ud tilfreds! Rigtig god kundeservice! Kan jeg varmt anbefale til alle!
Rigtig godt produkt... Og hurtig levering!
Jeg kan helt klart anbefale dette produkt. Det levede op til mine forventninger, og blev leveret til tiden. Jeg er tilfreds! :-)