Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Se mere
Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Se mere
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Det var min første konsultation ved Dentalklinikken og jeg har slem tandlæge skræk.
Både tandlæge og assistent var søde og forsigtige. De fortalte hele tiden, hvad de gjorde, så jeg følte mig tryg.
Sidst jeg var ved tandlægen, fik jeg at vide, at jeg havde flere huller, der skulle laves og et par sølv plomber, der skulle udskiftes med plastik. Jeg fik et overslag på omkring 7.000 kr.
Ved tandlægen ved Dentalklinikken fik jeg at vide, at jeg havde et hul, der skulle laves og at der var et par begyndende huller, men de var ikke aktive, så derfor behøvede vi ikke gøre noget ved dem, medmindre de blev værre. Sølv plomberne skulle nok udskiftes, men det var bare på sigt. Jeg fortalte ikke om overslaget fra den anden tandlæge.
Så jeg føler, jeg fik en meget ærlig og fair behandling. Jeg er glad for, jeg fik en second opinion her og jeg har lavet en tid ved den samme tandlæge til at få ordnet hullet.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
De var super venlige og professionelle

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Upersonlig, men rimelig professionel service. Følte mg ikke så tilpas, selv de sikkert er dygtige nok.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Flinke personaler i både reception og klinik

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Fin modtagelse og behandling i klinikken. Dog synes jeg det var dyrt! At betale 700 kr. for behandling som varede ca. 5 minutter!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
God og rolig tandlæge. Laver ikke noget uden det er aftalt på forhånd.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Jeg var inde ved Kathrine til et almindeligt tandeftersyn. Hun var super tryg, venlig og professionel. Hun italesatte alt hun gjorde og forklarede hvorfor, så jeg under hele forløbet kunne følge med i hvad der foregik. Derudover gav hun gode råd og tog sig tid til at forklare hvordan jeg bedst muligt passer på mine tænder. Jeg kom til klinikken 10 minutter før min tid, men blev kaldt ind med der samme, så jeg slap for at sidde og vente.
Jeg kommer helt sikkert igen. Priserne virkede også fair.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Venlig og høflig betjeningen alt klares med et 😊

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Min tandlæge gennem mange år, Dorte Rimer, arbejder nu hos Dentalklinikken i Odense. Altid grundig og dygtig behandling.
Vh Torben J

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Blev betjent af søde og rare tandlæger, følte at jeg var i gode hænder. De gik lige til sagen, og fik hurtigt at vide hvordan og hvorledes det stod til i munden.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
I de 20 år, hvor fru Dorte Rimer har været min tandlæge, har hun givet mig den bedste opmærksomhed og medfølelse for mine tænder, og jeg har altid været fuldt ud tilfreds med hendes undersøgelse og behandling. Derfor kan jeg præsentere hende som en omsorgsfuld og erfaren læge.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Meget god behandling og billig pris. De laver ikke noget, som ikke er nødvendigt. Kan kraftigt anbefales!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Havde akut brug for en tandlæge pga flækket fortand.
Fundet dentalklinikken i Odense , kontaktede dem Torsdag og oplyst at jeg vil gerne flyttes over til dem. Alt klaret over telefonen, og fik en tid til dagen efter.
Tandlægen Hamid var virkelig venlig, professionel, og har fixet min fortand på 20 min.
Sekretæren er meget sød og serviceminded.
Er så glad at jeg har fundet dem.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
God oplevelse og sød personale. Blev taget godt imod og behandlingen gik godt.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
god og professionel oplevelse. imødekommende personale