Dentalklinikken - Odense C Anmeldelser

Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000 Odense, Odense C, DK

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Se mere

Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra

Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Se mere

Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!

• Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danmark

• 6611 2848

Svarer typisk inden for 1 uge

4,7

En helt fantastisk oplevelse Fik akut…

En helt fantastisk oplevelse Fik akut brug for hjælp i julen
Blev modtaget med smil og varme

25. december 2024

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig akut i julen og at du blev taget godt imod. Det betyder meget for os, at du havde en fantastisk oplevelse.

24/12 virkelig god service

24/12 virkelig god service . Kæmpe ro til de 2 der var på arbejde .

24. december 2024

Kære Jeanette

Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse og at du værdsætter muligheden for at kunne få tandlægehjælp juleaften.

Dentalklinikken Odense

Altid smilende især Rikke receptionen…

Altid smilende især Rikke i receptionen har kun haft gode oplevelser meget dygtige og kompetente tandlæger 👍

19. december 2024

Kære Nicolai

Tak for din skønne anmeldelse! :D

Vi er glade for at høre, at du altid bliver mødt med et smil, og det betyder meget for os, at du har haft gode oplevelser med vores dygtige og kompetente tandlæger.

Bedste anbefaling

Meget professionel og venlig behandling.
Kom ind til tiden til et meget kompetent eftersyn og tandrensning, der tillige foregik i en hyggelig omgangstone.
Alt i alt en rigtig god oplevelse også selvom det er hos tandlægen 😊

18. december 2024

Kære Merete

Tak for din dejlige anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede vores behandling som både professionel og venlig.

Vi ved, at et tandlægebesøg kan være lidt udfordrende for nogle, så vi er ekstra glade for, at du havde en rigtig god oplevelse 😊.

Et meget venligt personale

Et meget venligt personale. Jeg er meget taknemlig for deres behandling, Og de hjalp mig også med at få den rigtige bevilling fra kommunen -TAK FOR DET.

10. december 2024

Kære Arne

Mange tak for anmeldelsen :) Det betyder meget for os, at der blev taget godt hånd om dig og at du fik god behandling og vejledning.

Dentalklinikken Odense

Rigtig venlig og søde personale

Rigtig venlig og søde personale. Tog hensyn til min tandlægeskræk.

14. december 2024

Kære Karina

Tusind tak for anmeldelsen, hvor er det dejligt at høre, at der blev taget godt hånd og dig og din tandlægeskræk.

God klinik.

Flinke og dygtige folk vi var i kontakt med. Intet at beklage sig over.

12. december 2024

Kære Torsten

Tusind tak for anmeldelsen. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Ind til tid

Ind til tid
Altid sød og venlig
Behagelig tandpleje

11. december 2024

Kære Frank

Mange tak for anmeldelsen. Det betyder meget for os, at du er glad for at gå hos.

Dentalklinikken Odense

Hurtig service og til aftalt tid.

11. december 2024

Kære Klaus

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du fik hurtig service og kom ind til aftalt tid.

Vi glæder os til at tage imod dig igen.

Kan virkelig kun anbefales

Kan virkelig kun anbefales. Takker for en virkelig behagelig oplevelse, hilsen en med stor tandlægeskræk.

7. december 2024

Kære Jonna

Mange tak for anmeldelsen. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en virkelig god og behagelig oplevelse hos os, på trods af din tandlægeskræk. Det betyder meget for os, at vi kan hjælpe og gøre en forskel, så tandlægeskrækken bliver dæmpet og det bliver til en god oplevelse at komme til tandlæge.

Altid god modtagelse

Altid god modtagelse! Og god omhyggelig tandlæge!

3. december 2024

Kære Torben

Mange tak for de flotte ord. Vi er glade for, at du føler dig godt taget imod og værdsætter vores omhyggelige arbejde.

Vi glæder os til at se dig igen :)

Smertefri

Havde store smerter i tand, og måtte ringe til Dentalklinikken i Odense. Fik en tid en halv time efter og blev mødt af venligt personale. Tandlægen var yderst behagelig og fik tanden trukket ud. En god oplevelse.

30. november 2024

Kære Astrid

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for, at du havde en god oplevelse og at der blev taget godt hånd om dig både i receptionen og inde hos tandlægen.

alt alt for dyrt..

alt alt for dyrt...
kom desværre ikke indtil Dorte. Hende har jeg haft i 10-20 år som tandlæge men hun har solgt butikken.
Ham jeg kom indtil sagde jeg havde et hul og han boret i 5 sek... Tænker han havde været udlært i max 1-2 år... mangler rutine og hvad man gør i de forskellige situationer.

over 2000kr... for et hul, et røntgenbillede og rensning...

Jeg har 2 valg... blive eller finde en ny tandlæge... det blev det sidst.

25. november 2024

Kære John

Vi er virkelig kede af og lidt overraskede over at læse din beskrivelse af din oplevelse her hos os. Vi har forsøgt at ringe til dig for at vende det hele med dig.

Du har fået lidt mere behandling, end du skriver her, og det er faktisk en meget fair pris.

Vores tandlæges faglighed kan vi stå 100 % inde for. Han er også generelt meget vellidt blandt vores patienter, så vi er kede af at du havde en oplevelse af manglende rutine.

Din tandlæge Dorte og hendes klinik er flyttet ind her hos os, så der er stadig mulighed for at møde Dorte her på klinikken.

Du er meget velkommen til at ringe til os - spørg efter Rikke - så vi kan drøfte din behandling og din oplevelse på klinikken.

Behagelig oplevelse hos Tandlægen☀️

Meget lyttende hjælpsomme og behagelige klinik damer og tandlæger☀️

25. november 2024

Kære Gerda

Mange tak for din søde anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en god og rar oplevelse hos os.

Dentalklinikken Odense

Kom en time før min tid( på grund af…

Kom en time før min tid( på grund af busforbindelser) og fik til start en kop kaffe+et stk choko og 10 senere kom jeg ind til lægen. Altid super søde allesammen. ✌️ ❤️ 😜

21. november 2024

Kære Lars

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😄
VI glæder os til at se dig igen på klinikken! 🦷🌟

Dentalklinikken Odense

Har alle dage været glad for Dorte

Har alle dage været glad for Dorte, selvom jeg er meget tandlægeskræk.

20. november 2024

Kære Helle

Mange tak for din anmeldelse! 😊

Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos Dorte, selv med tandlægeskræk. Vi er glade for, at vi kan gøre din oplevelse bedre, og vi ser frem til at passe godt på dig fremover! 🦷

Dentalklinikken Odense

Det er altid en god oplevelse,at blive…

Det er altid en god oplevelse,at blive behandlet af en faglig,dygtig og kompetent tandlæge som Dorte Rimer.
Henning Hansen

13. november 2024

Kære Henning

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊

Vi er glade for, at du altid har gode oplevelser hos Dorte Rimer – din ros betyder meget for hende og hele teamet.

Dentalklinikken Odense

Fordi lige fra damen i reseptionen til…

Fordi lige fra damen i reseptionen til tandlægen selv er der service og fantastisk imødekommenhed og hjælpsomhed, min kone og jeg har aldrig oplevet noget så fantastisk. Tak for al hjælpen. Hilsen fra Steen og jette Sørensen 5400 Bogense 🤚👋👋

8. november 2024

Kære Steen og Jette

Tusind tak for den søde og meget flotte anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os, og det er virkelig dejligt at høre, at I er glade for at gå her hos os :)

Rikke

Tandlægens gode humør

6. november 2024

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C

Dejligt med godt humør :)

Vi glæder os til at tage imod dig igen!