Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Se mere
Bedste personale der får dig til at føle dig tilpasse og gennemgår hele processen med dig før de gør noget. Kæmpe anbefaling herfra
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Se mere
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
En helt fantastisk oplevelse Fik akut brug for hjælp i julen
Blev modtaget med smil og varme

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
24/12 virkelig god service . Kæmpe ro til de 2 der var på arbejde .

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Altid smilende især Rikke i receptionen har kun haft gode oplevelser meget dygtige og kompetente tandlæger 👍

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Meget professionel og venlig behandling.
Kom ind til tiden til et meget kompetent eftersyn og tandrensning, der tillige foregik i en hyggelig omgangstone.
Alt i alt en rigtig god oplevelse også selvom det er hos tandlægen 😊

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Et meget venligt personale. Jeg er meget taknemlig for deres behandling, Og de hjalp mig også med at få den rigtige bevilling fra kommunen -TAK FOR DET.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Rigtig venlig og søde personale. Tog hensyn til min tandlægeskræk.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Flinke og dygtige folk vi var i kontakt med. Intet at beklage sig over.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Kan virkelig kun anbefales. Takker for en virkelig behagelig oplevelse, hilsen en med stor tandlægeskræk.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Altid god modtagelse! Og god omhyggelig tandlæge!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Havde store smerter i tand, og måtte ringe til Dentalklinikken i Odense. Fik en tid en halv time efter og blev mødt af venligt personale. Tandlægen var yderst behagelig og fik tanden trukket ud. En god oplevelse.

alt alt for dyrt...
kom desværre ikke indtil Dorte. Hende har jeg haft i 10-20 år som tandlæge men hun har solgt butikken.
Ham jeg kom indtil sagde jeg havde et hul og han boret i 5 sek... Tænker han havde været udlært i max 1-2 år... mangler rutine og hvad man gør i de forskellige situationer.
over 2000kr... for et hul, et røntgenbillede og rensning...
Jeg har 2 valg... blive eller finde en ny tandlæge... det blev det sidst.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Meget lyttende hjælpsomme og behagelige klinik damer og tandlæger☀️

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Kom en time før min tid( på grund af busforbindelser) og fik til start en kop kaffe+et stk choko og 10 senere kom jeg ind til lægen. Altid super søde allesammen. ✌️ ❤️ 😜

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Har alle dage været glad for Dorte, selvom jeg er meget tandlægeskræk.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Det er altid en god oplevelse,at blive behandlet af en faglig,dygtig og kompetent tandlæge som Dorte Rimer.
Henning Hansen

Besvarelse fra Dentalklinikken - Odense C
Fordi lige fra damen i reseptionen til tandlægen selv er der service og fantastisk imødekommenhed og hjælpsomhed, min kone og jeg har aldrig oplevet noget så fantastisk. Tak for al hjælpen. Hilsen fra Steen og jette Sørensen 5400 Bogense 🤚👋👋