Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Se mere
Jeg havde knækket et stort stykke af en midlertidig bro, og min tandlæge var ferielukning. Så fandt jeg Dentalklinikken og de ville gerne hjælpe mig. God oplevelse, og jeg kan nu tage på ferie uden at... Se mere
Nanna er rigtig imødekommende. Selve behandlingen var behagelig og hun kom med gode råd til tandbørstning. Har sikret mig en ny tid hos Nanna😊. Flot ny klinik og venligt personale i receptionen🤗.... Se mere
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg tog min mor til tandlægen, og vi er meget utilfredse. Behandlingen varede mindre end 30 sekunder – tandlægen limede bare en krone fast – men regningen var på 985 kr.
Min mor er pensionist, og normalt dækker kommunen 85 %, men sekretæren sagde, at de ikke kunne dække denne behandling. Jeg synes, det er alt for dyrt for så lille en opgave. Det føles som ren udnyttelse af patienter.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Mangeårig patient som er meget glad og tilfreds med klinikken

Super god service
Godt personale der var gode til
At forklare forløb og lignende.
Man følte sig meget godt behandlet
Kan virkelig anbefales

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Altid en Go oplevelse hos dentalklinikken .

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Super søde og meget forstående også der for jeg har beholdt dem som tandlæge selv efter jeg er flyttet til Hillerød

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Hele personalet er super søde og for en tim at føle sig godt til rette

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Er normalt bange for Tandlægebesøg, men god behandling, smertedækning og professionalisme gjorde, at mit besøg alligevel ikke var så slemt :)

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Søde og passede på mig, da jeg har tandlæge stræk. Ellers effektive og rare.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Rigtig god tandklinik på mange områder. De opfylder et hvert tandbehov og er ærlige og informative i deres tilgang.
Kan varmt anbefale Mohammed og Tina.

Venlig ,imødekommende og behagelig atmosfære… 🙂

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Min kæreste var til tandlægen hos jer. Han er fra England, og det var derfor vigtigt at nogen kunne gøre ham tryg ift. sprogbarrieren, og hans enorme tandlægeskræk. Han kom hjem med et smil, på trods af en uventet rodbehandling og var så taknemlig for en god service og oplevelse. Tak til jer!

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg ringede fordi min egen tandlæge har ferie og havde så ondt i mit tandkød så kunne ikke vente og fik en tid 15 min efter jeg ringede. Det skal siges at jeg har mega tandlæge skræk og at en tandlæge jeg så ikke kender er mega grænseoverskridende for mig og tricker lidt angst i mig. Men hold nu op jeg fik en så behagelig og rolig oplevelse og de var meget opmærksomme, anerkendende og beroligende.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Tålmodig, venlig og rar tandlæge, og da jeg har tandlæge skræk er hun yderst god til at forklare hvad hun gør, samt hun er meget opmærksom på hvordan jeg har det.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Har gennem det sidste år fået lavet hele munden, bl. a med 8 implantater og to broer. Fået skiftet fyldninger til plast og lavet 4 kroner, samt plastpyntning af fronten.
Det har givet kæmpestor forandring I tyggeglæden efter at have manglet 6 blivende tyggeflader Og derfor levet med flere mælketænder til efter jeg fyldte 50.
Tak til Muhammad, Feliz Og Tine samt Alle andre i klinikken for at favne min nervøsitet, og hjælpe mig gennem de store perioder med sting osv. Idag er jeg super glad for resultatet, og får lige lavet lidt sidste rep af frontplast.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Min tandplejer, Tina er direkte fremragende.
Sammen forsøger vi at få bugt med min paradentose.
Hun får mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
Dejlig sted at komme, tandlæge skræk forsvinder, de er alle så imødekommende, føler sig tryg der.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Hedehusene
De gør det godt er så glad for at jeg valgte dem