Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Se mere
Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Se mere
At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Se mere
Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Se mere
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Var lidt urolig for min visdomstand med hul i. De tog godt imod mig og spurgte ind til mig og medicin og hvad jeg kunne tåle mm. Hun fortalte undervejs i forløbet og inden vi næsten var kommet igang, så var tanden ude. Det var faktisk uden smerter af nogen art hverken fra nålen eller selve udtrækningen! Jeg er glad 😊

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Venlig og imødekommende. God forklaring, man føler sig i virkelig trygge hænder.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Hurtig og effektiv regelmæssig undersøgelse og tandrensning.

Systematisk roligt og forklarende
behandler.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Tandlæge Mira Hansen var meget venlig og sød overfor min mor, der har en demenssygdom. Mira talte på en måde, så min mor følte sig både tryg og medinddraget i den videre behandlingsplan.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Sabrina gjorde et godt job, vil være rart at se lidt mere up to date teknologi.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Effektiv og så godt som smertefri behandling ifm Paradontose-behandling samt udtraekning af kindtand.
Tak for venlighed 🙂

Kompetence og service helt i top hos tandplejer Sabrina Sadi

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Jeg knækkede en tand om aftenen og fik en tid til undersøgelse næste dag. Tanden stod desværre ikke til at redde, så jeg fik den trukket ud med det samme. Tandlægen var meget omhyggelig, forklarende og empatisk og gav god information om muligheder for videre forløb med implantat mv.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Jeg vil ikke påstå, jeg kan lide at gå til tandlægen. Det skal dog gøres og jeg kan derfor uden problem, anbefale Dentalklinikken i Ballerup. Venlige og dygtige mennesker ❤️

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Jeg har været patient hos Tom Olsen i over 40 år,og jeg har absolut aldrig haft noget at klage over,så til alles forundring,smiler jeg altid,både når jeg går til og fra tandlægen.Prøv selv !!!
mvh KITTY

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
At det jeg kom for fik jeg ordnet af nogle søde damer

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Det er altid en god oplevelse at komme på Dentalklinikken i Ballerup. Venlige og imødekommende tandplejere og tandlæger der kan deres kram og forklarer inden og undervejs

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Jeg skulle have opereret en visdomstand ud, og det var en besværlig en - men alt gik så godt, og der blev lyttet til mig hele vejen! Kan virkelig anbefale tandkirurg Sirwan🤩

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Dygtig tandlæge og klinikassistent fin behandling.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Jeg kom til klinikken med en tand, som skulle rodbehandles akut samme dag. Jeg fik tid to timer senere og fik tanden behandlet færdig. Venlig, kompetent tandlæge, kan bestemt anbefales.

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup
Som altid en tand-astisk oplevelse! Jeg er ellers typen, der får svedige håndflader bare ved lyden af en boremaskine – og ja, jeg ved godt, det er komplet irrationelt, men min hjerne og mine nerver har tydeligvis en hemmelig aftale.
Alligevel går jeg hver gang fra Dentalklinikken med et smil så bredt, at tandlægen burde tage æren for det. Denne gang havde jeg ikke bare en tand, der trængte til lidt puds og polish – nej nej, den havde smidt et ordentligt stykke af sig selv og krævede lidt førstehjælp og kreativitet.
Men altså... de er simpelthen så søde og rare derinde, at man næsten glemmer, man sidder med åben mund og spyt i ørerne. Stemningen er så behagelig, at man overvejer, om man ikke burde komme lidt oftere – måske bare for hyggens skyld?