Dentalklinikken - Ballerup Anmeldelser

Hold-An Vej 70, 2750 Ballerup, Storkøbenhavn, DK

Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Se mere

Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Se mere

At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Se mere

Fantastisk! Blevet anbefalet af både mine kunder, men også en kollega. Havde fået voldsom tandpine, om aftenen, dagen før og da jeg ringede om morgenen, kunne jeg komme til allerede kl.12. Min... Se mere

1. Tandlæge
  2. Kosmetisk tandlæge
  3. Tandklinik
  4. Tandlæge med speciale i tandimplantater
  5. Tandlægevagt
  6. Tandblegning

Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!

• Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Danmark

• 4497 3305

Svarer typisk inden for 1 uge

930 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg kan varmt anbefale Hamid Azzouzi…

Jeg kan varmt anbefale Hamid Azzouzi til alle, der ønsker en tandlæge, hvor man mærker både høj faglig dygtighed, og en så rolig, venlig og tillidsfuld tilgang. Før jeg startede hos Hamid, var jeg ikke så tryg ved andlæger - det har ændret sig fuldstændigt. Fem stjerner herfra – uden tøven!

18. november 2025

Kære Eva

Mange tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplever både faglighed og en rolig og tillidsfuld behandling hos Hamid, og at tandlægebesøg nu føles mere trygge for dig. Vi sætter pris på, at du deler din erfaring.

Dentalklinikken Ballerup

Har lige skiftet til denne tandlæge

Har lige skiftet til denne tandlæge, og havde min første tid i dag, jeg var inde hos Elmedina, og hun var så sød! Kan stærkt anvefale🤩

17. november 2025

Kære Chanell

Tak for din dejlige anmeldelse. Det er rigtig skønt at høre, at dit første besøg hos os blev en god oplevelse, og at Elmedina tog så godt imod dig. Vi er glade for, at du vil anbefale os.

Dentalklinikken Ballerup

Jeg HADER at gå til tandlægen og er…

Jeg HADER at gå til tandlægen og er virkelig bange. Men jeg bliver altid beroliget og taget så godt om når jeg er hos Dentalklinikken. Så vi ses igen om et år.

17. november 2025

Kære Rina

Tak fordi du deler din oplevelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig beroliget og godt taget imod, selvom tandlægebesøg kan være svært for dig. Vi er glade for, at du føler dig tryg hos os, og vi ser frem til at tage imod dig igen næste år.

Dentalklinikken Ballerup

Selvom man er utryg ved at ligge i…

Selvom man er utryg ved at ligge i stolen. Så kan man altså godt være glad for sin tandlæge. Tak Hamid 😊

14. november 2025

Kære Tina

Hvor er det dejligt at høre, at du føler dig glad og tryg hos Hamid, selvom tandlægestolen kan være lidt ubehagelig. Tak fordi du deler din oplevelse.

Dentalklinikken Ballerup

Rigtig venligt personale og fantastiske…

Rigtig venligt personale og fantastiske tandlæger

13. november 2025

Kære Mia

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplever både vores personale og tandlæger som venlige og fantastiske.

Dentalklinikken Ballerup

Jeg er yderst tilfreds med Dental…

Jeg er yderst tilfreds med Dental klinikken, alle er virkelig søde og er rigtig gode til at tage hånd om mig som har meget tandlægeskræk. Kan varmt anbefale dem.

6. november 2025

Kære Trine

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du føler dig tryg hos os, især når du har tandlægeskræk. Vi er rigtig glade for, at du kan anbefale os videre.

Dentalklinikken Ballerup

Havde akut tid hurtig og effektiv behandling

3. november 2025

Kære Thomas

Tusind tak for din anmeldelse. Når man har brug for en akut tid, er det vigtigt, at det går stærkt, så det glæder os meget, at du oplevede behandlingen som både hurtig og effektiv.

Tandlægeskræk

I Ballerup er man virkelig i de bedste hænder, jeg føler altid at de tager godt imod mig og fortæller hvad de skal lave.

Kære Lisbeth

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os, især når du nævner tandlægeskræk. Vi ved, at god information og forklaringer undervejs er nøglen til at skabe ro, så det glæder os meget, at du føler dig i de bedste hænder hos os.

Bedste hilsner Dentalklinikken Ballerup

Rigtig sød tandlæge og forsigtig

Rigtig sød tandlæge og forsigtig. Sara👍👌.

Kære Sara

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet din tandlæge som både sød og forsigtig. Vi er rigtig glade for, at du har følt dig i trygge hænder.

Bedste hilsner
Dentalklinikken Ballerup

Den bedste tandlæge i miles omkreds

Den bedste tandlæge i miles omkreds.
Kan varmt anbefale ,

Kære My

Tusind tak for de flotte ord! Det er en titel, vi er utroligt stolte af at få. Det varmer hele teamet at vide, at du synes, vi er de bedste i miles omkreds.

Bedste hilsner Dentalklinikken Ballerup

Omhyggelig med mine dårlige tænder.

22. oktober 2025

Kære Laugesen

Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter en ære i at være grundige og omhyggelige i vores arbejde, uanset hvilke udfordringer vi står overfor. Det glæder os, at du har mærket det i behandlingen.

dejligt sted

20. oktober 2025

Kære Mustafa

Mange tak for de pæne ord. Det er vi rigtig glade for at høre.

Bedste hilsner Dentalklinikken Ballerup

Havet en god behandling de var søde …

Havet en god behandling de var søde kan godt befale dem

16. oktober 2025

Kære Maria

Mange tak for de pæne ord. Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi siger tak for, at du vil anbefale os til andre.

Bedste hilsner Dentalklinikken

Sød personel meget dygtige tandlæger

Sød personel meget dygtige tandlæger
Og fleksibel jeg kan anbefale det .

11. oktober 2025

Hej SB Storkøkken,

Mange tak for de rosende ord. Det betyder meget for os, at du føler dig godt behandlet af hele teamet, og at vi kunne finde en løsning, der var fleksibel for dig. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Bedste hilsner
Dentalklinikken

Flinke og i møde kommende.

6. oktober 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores team som flinke og imødekommende 😊

Dentalklinikken 🦷

Rigtig god oplevelse med venlig…

Rigtig god oplevelse med venlig betjening og grundig undersøgelse.

2. oktober 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os, at du havde en god oplevelse og følte dig i trygge hænder hos os 😊

Kompetent og professionel tandpleje

Et fremragende sted. Min kone og jeg foretrækker altid tandplejer Sabrina Sadi, som er yderst kompetent.

29. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at både du og din kone er glade for at komme hos Sabrina – det giver vi helt sikkert videre til hende 😊

God service, professionelle.

29. september 2025

Besvarelse fra Dentalklinikken - Ballerup

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service og professionel behandling hos os 😊

Super god service

Super god service

22. september 2025

Kære Erkan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super god service hos os.

Dentalklinikken Ballerup🦷