Er was een warm welkom van Ditske, we konden alvast rondkijken in de ruimtes terwijl zij zorgde voor een kop thee. De online uitgezochte Meidenkast was precies zoals beschreven. Door Peter een ruime... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds kort zijn wij eigenaar van een appartement dat gebouwd is in een voormalige Rijkskweekschool uit ca 1920. Graag wilden wij een antiek kast van groot formaat en vooral hoog om een mooie vulling... Se mere
Virksomheden har svaret
Het kopen v een antieke kast was voor ons een unieke ervaring. Na eerst bij reguliere meubelzaken op internet te hebben gekeken. Starten we op marktplaats en snel na die ondoorzichtige markt kwamen we... Se mere
Virksomheden har svaret
In de voormalige stal van onze eeuwenoude Betuwse boerderij vindt u antieke meubels. U vindt hier onder andere kasten, secretaires, eethoeken, bureaus, bedden en stoelen. Alle meubels zijn kundig gerestaureerd en bezorgen we binnen twee weken.
Oudesteeg 1, 4053HV, IJzendoorn, Holland
Bij Den Ouden Steegh in IJzendoorn hebben wij een mooie antieke kast gekocht. Met eigenaresse Ditske Van Den Berg is het heel prettig zaken doen !
De kast is volgens afspraak thuis geleverd en netjes geplaatst door bezorger Peter.
Voor mooi antiek dus naar Den Ouden Steegh !!

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Het kopen van de kast was een heel fijne ervaring. Het contact leggen ging makkelijk en de reactie was snel. Op de website wordt gesproken over enthousiasme en toewijding en daar is niets teveel over gezegd, wij hebben dit echt zo ervaren. De eigenaresse gaf ons alle tijd om rond te kijken en kwam zeer uitnodigend op ons over. Het bezorgen van de kast is ook heel goed verlopen. We hebben nu een prachtige antieke kast, en de totale ervaring van uitzoeken en aanschaffen was zeker een prettige ervaring.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Prachtige kasten. Veel keuze van kasten in verschillende soorten en maten.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Zeer vlotte service. Bezichtiging van de stuks via vlotte en eerlijke videocall. Snelle en probleemloze levering on site.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Mooie meubelen, duidelijke communicatie en behulpzame, vriendelijke mensen. Mijn kast werd met veel zorg tot op zijn uiteindelijke plek geleverd.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Een duidelijke website met eerlijke foto’s. De showroom was ruim opgezet, schoon en de meubels stond mooi geëtaleerd. De restauratieruimte was toegankelijk en je kon het herstel van meubels zien. De ontvangst was hartelijk en geïnteresseerd. Hospitaliteit staat hoog in het vaandel. Aardig zijn kost ja niets.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Vriendelijke ontvangst. Veel keuze in antieke kasten. Zorgvuldige service bij het brengen en plaatsen van de kast.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Prachtig antiek, veel keus. Tijdige aflevering en makkelijk afspraken maken ten aanzien van thuisbezorging. Prettig contact. Ook een oude kast laten opknappen, perfect gedaan!

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Het aanbod is uitgebreid, vriendelijke mensen. Product komt keurig voor bereid (in ons geval een antieke kast die opnieuw in de was gezet was) en wordt deskundig in elkaar gebouwd en geplaatst.
Prima plek om te kopen en betrouwbaar.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Goede producten, zeer fijne persoonlijke service 👌🏼

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Ik was al even op zoek naar een goede Louis Philippe kast...Uiteindelijk bij Den Ouden Steegh aangekomen...Er waren allerlei soorten erg mooie klassieke kasten en ik heb er een mooie kast gevonden! Ik kon er mijn antieke kast prima inruilen. Mevrouw Ditske was erg vriendelijk en zeer behulpzaam! Dit bedrijf beveel ik van harte aan!
Alleen alle kasten bekijken is al een feest!

Het vriendelijke welkom.
De aandacht en het kopje koffie
De prachtige keuze
Een kast gekocht die zelfs mooier was dan de foto op de website.
Keurig thuisbezorgd.
Echt een geweldige ervaring om hier geweest te zijn

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Enorm aanbod van prachtige antieke kasten.
Zeer klantvriendelijk!!
Top bedrijf

Erg aangenaam ervaren.
Meubels zijn strak en van hoge kwaliteit. Zoals omschreven.
Vriendelijk aangenaam in de omgang.
Goede service!
Aanrader!

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
2 antieke bureaus gekocht. Vriendelijk ontvangst, goede uitleg, meedenkend. Volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Een mooie poortkast gekocht bij Den oude Steegh. Eerst nog even een video belletje gedaan. Waardoor ik de verschillende kasten alvast even in het echt kon zien.
En zaterdag leuk geholpen door Ditske. En onder het genot van een kopje koffie konden wij mooi even de aankoop bespreken. De kast staat prachtig in ons interieur. Bedankt voor de leuke ontvangst.
Groetjes Miranda en Paul

Besvarelse fra Den Ouden Steegh
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.