Dennis Bruun Maler

1. Maler

Kvalitetsbevidst og detaljeorienteret malervirksomhed beliggende i Viborg. Stiftet og drevet af mig Dennis Bruun, som har over 15 års ekspertise inden for malerarbejde og overfladebehandling. Jeg har erfaring med at arbejde på forskellige projekter, fra privat boliger til kommercielle bygninger. Jeg forstår betydningen af detaljer, nøje planlægning og sætte mig ind i og forstå kundernes behov. Nogle af firmaets nøgleaspekter er kvalitetsarbejde, professionalisme og overholdelse af tidsplaner. Kunder kan stole på, at der ikke blot leveres et stykke malerarbejde, men hvert projekt er en mulighed for at jeg kan efterlade et kvalitetsprodukt, der passer nøjagtigt til kundernes vision.

Super arbejde og stor tilfredshed

Vi skulle have spartlet, filtret og malet et rum på 65 kvm2 med loft til kip.
Resultatet blev rigtigt godt, og så er det dejligt, at han løbende følger op.
Undervejs var der god dialog, aftaler blev holdt, og ellers var der fokus på at få arbejdet gjort.
Jeg vil helt sikkert tage fat på Dennis en anden gang. De varmeste anbefalinger herfra

14. februar 2024

Godt håndværk og god service

Min hustru og jeg har fået fjernet savsmuldstapet, spartlet, pudset og malet vores nye hus, af Dennis. Vi fandt ham gennem 3 byggetilbud, hvor han gav en pris, som han har holdt sig til, og generelt set er han serviceminded og til at stole på. Derudover har han overholdt de aftaler vi har lavet, og vi er simpelthen så tilfredse med arbejdet og resultatet.

19. februar 2024

Han lavede et rigtig godt stykke…

Han lavede et rigtig godt stykke arbejde med spartling af gipsloft - og man kunne ikke se han havde været her, udover det fine loft. Men bedst af alt kom han allerede ugen efter der var taget kontakt, overholdt alle aftaler og den lovede pris. Super flink og god til sit arbejde - en fornøjelse!

6. februar 2024

Fantastisk resultat 👌🏼

Vi har nyligt fået sat en ny terrassedør i, fra stuen ud til haven. Resultatet fra både murer- og tømrerarbejdet var ikke helt fantastisk. Udgangspunktet lignede mest af alt et sjusket stykke arbejde.
Dennis kiggede på væggen og døren og fik hurtigt et godt overblik, over hvad han kunne gøre og fik forandret resultatet. Han er grundig og arbejder effektivt. Vi er meget glade for resultatet!
En stor anbefaling herfra! ☺️☺️☺️

17. februar 2024

Rigtig god oplevelse med Dennis

Dennis har stået for malerarbejdet i vores nyrenoverede 2-plans hus, af ca. 4 måneders varighed, og klaret opgaven til fulde. Overholdt alle aftaler, holdt sig indenfor tidsrammen og leveret rigtig høj kvalitet i både produkter og udførelse.
Vi er rigtig tilfredse.

6. december 2023

Dennis arbejder professionelt

Dennis arbejder professionelt, han kan sit håndværk som maler .Han har sans for farver og detaljer i forhold til de projekter han arbejder med .Vi er tryg ved at anbefale ham til andre.
Annemarie Hansen

12. november 2023

Kæmpe anbefaling

Brugte Dennis til at totalrenovere min lejlighed. Super empatisk og behagelig mand.
Stor faglig viden. God til faglig input om materialer og farve valg der passede netop mig.

Kæmpe anbefaling fra mig hvis du søger en kompetent maler med sans for æstetik!

30. september 2023

Professionel og pålidelig maler

Vi har lige fået spartlet 2 gange i stue, spisestue og køkken, og Dennis er er i skrivende stund ved at gøre malearbejdet færdigt. Vi kan kun give Ideal maleren de allerbedste anbefalinger. Han er meget dygtig, grundig og pålidelig - desuden er han fleksibel og overholder alle aftaler.

28. december 2021
Dennis Bruun Maler-logo

Besvarelse fra Dennis Bruun Maler

Hej Christiane.
Mange tak for din fine anmeldelse af mit malerarbejde. Den er jeg rigtig glad for

Fantastisk serviceniveau og dygtig…

Fantastisk serviceniveau og dygtig maler!
Dennis har malet hele vores hus og fuldspartlet flere overflader, bl.a. et totalrenoveret badeværelse og fordelingsgang.
Vi er rigtige glade for det arbejde Dennis har udført, og vi vil til en hver tid anbefale ham til andre der skal bruge en dygtig maler!
Dennis har været god til at involvere os i processen og guidet os til hvad han synes der vil blive det bedste resultat.

19. december 2021