Denksport heeft fantastische puzzelboekjes met eeen ruime keuze aan varianten, dus voor elk wat wils. De bestelling klopte met wat er op de website staat en kwam volgens de beloofde tijd.
Virksomheden har svaret
Mooie thema-uitgaven. Ik heb al meerdere thema-uitgaven van Denksport aangeschaft en ik vind deze allemaal fantastisch. Hoewel de uitgave een week later dan gepland pas uitkwam, was de Harry Potter-... Se mere
Virksomheden har svaret
De grootletter woordzoeker in combinatie met bingostippenstift is een geweldige combinatie. De stiften zijn iets dikker en omdat ze geen streep hoeven trekken en de stippen in de vakjes passen. Zijn d... Se mere
Virksomheden har svaret
Leuke boekjes! Jammer dat ik het cadeauboekje niet kreeg bij de levering. Daar was geen duidelijk beschrijving over op de website vond ik. De levering is niet zo vlot als ik gewend zijn van andere bed... Se mere
Skrevet af virksomheden
Naritaweg 235, 1043 CB, Amsterdam, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Leuke puzzelsalleen jammer dat sommigen alleen online verkrijgbaar zijn

Besvarelse fra denksport.com
Ideaal om toch Denksport te kunnen blijven doen in het buitenland! Makkelijk besteld en transport ging ook goed.

Besvarelse fra denksport.com
Het lijkt wat unfair om op basis van één bepaalde editie van één puzzeltype zo’n negatieve score te geven, maar aangezien de medeling dat ik mijn abonnement stopzet, voorzien van degelijke argumentering geen reactie schijnt uit te lokken, moet ik het hier kwijt.
De kwaliteit van de Sudoku’s editie Summum (10-12 ⭐️) is de laatste maanden zienderogen achteruit tot abominabel. Inconsistentie in de moeilijkheidsgraad, twee tot zelfs vier mogelijke oplossingen in één puzzel (!!!), trial & error als enige oplosmethode, zelfs in de 10⭐️, dus complete afwezigheid van logische patronen als swordfish, kite, etc. die het oplossen zo prettig maakten voorheen. De dader: AI, vermoedelijk.
Puzzelgeneratoren worden al lang gebruikt in de sector, en ik verwacht niet dat Denksport daarop een uitzondering vormt. Het probleem stelt zich wellicht dubbel hier, sedert enkele maanden.
1. Slecht getrainde AI die logische oplossingen en patronen niet als duidelijke opdracht heeft meegekregen of waarbij de kennis omtrent geavanceerde technieken ontbreekt.
2. Gebrek aan controle: een tweede, “solver” die nagaat of een puzzel volledig analytisch oplosbaar is — dus zonder gissen of terugkoppelen. Als die ontbreekt dan worden puzzels die technisch gezien uniek zijn maar praktisch trial and error vereisen, ten onrechte ingedeeld bij een bepaald niveau. Het resultaat is precies wat ik beschrijf: een incoherent moeilijkheidsprofiel waarbij geavanceerde technieken en giswerk onterecht onder hetzelfde label vallen. En als kers op de taart puzzels die de regels van eigen spel zelfs overtreden.
Helaas, de vriendelijke dame die de abonnementen beheert zal het uiteraard worst wezen. Jammer, erg jammer.

Besvarelse fra denksport.com
Boekje zit precies op grens van mijn niveau. Niet te makkelijk, niet te moeilijk

Besvarelse fra denksport.com
Denksport boekjes worden netjes binnen de genoemde tijd bezorgd. Bestellen gaat makkelijk. Vakantieboek is leuk met variabele puzzels.

Besvarelse fra denksport.com
Ondanks de opmerking in jullie mail, dat het langer zou duren om magezines te krijgen omdat de winkel heel Europa bedient, kreeg ik mijn boekjes toch heel snel.(Ik was wel onaangenaam verrast dat dit pas in de mail, na bestellen, werd aangegeven.) Maar misschien hebt ik tijdens de bestelling iets over het hoofd gezien.

Besvarelse fra denksport.com
Het dossier van Suzanne Vermeer is echt heel snel gekomen, de volgende dag had ik het al in huis! Helaas nu een aantal dagen verder kun je het bestellen zonder verzendkosten en dat was een nog leuker kadootje geweest. Maar ben erg blij met Denksport!

Besvarelse fra denksport.com
Deze puzzels staan af en toe wel in de krant maar in de winkel kun je de speciale puzzels niet kopen. Verzenden duurde wel een beetje lang

Besvarelse fra denksport.com
Geen onbekende Belgische woorden en altijd fijn dat de oplossing achterin staat

Besvarelse fra denksport.com
Ja koop heel graag zo nu en dan de logikwis 4/5 , en cryptotaal .
Wel soms wat lastig als de losse nummers niet meer voorradig zijn , maar al ‘tig’ jaar een tevreden denksport klant .

Besvarelse fra denksport.com
In het verleden meermaals puzzelboekjes besteld, ging tot op heden goed.
Deze zomer wilde ik een bestelling, retourneren, inmiddels wacht ik nog steeds op een terugbetaling.

Besvarelse fra denksport.com
Goede website, goed assortiment en meestal levering volgens belofte. Alleen de klantenservice is bar slecht. Al een paar keer gebeurd dat ik helemaal geen reactie heb ontvangen op mijn vraag.

Besvarelse fra denksport.com
Het zweeds puzzelen stilt mijn puzzelhonger!! Liefst zo hoog mogelijke graad

Besvarelse fra denksport.com
Fijn hoog niveau tectonic puzzels. Liever in een boekje dan online.

Besvarelse fra denksport.com
Goede levering duurde wel iets langer, maar maakte niet uit

Besvarelse fra denksport.com
Heerlijk gepuzzeld en nu hopen dat er ook nog een leuke prijs mee gewonnen wordt!

Besvarelse fra denksport.com
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.