denksport.com Anmeldelser

1.096
TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Denksport heeft fantastische puzzelboekjes met eeen ruime keuze aan varianten, dus voor elk wat wils. De bestelling klopte met wat er op de website staat en kwam volgens de beloofde tijd.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooie thema-uitgaven. Ik heb al meerdere thema-uitgaven van Denksport aangeschaft en ik vind deze allemaal fantastisch. Hoewel de uitgave een week later dan gepland pas uitkwam, was de Harry Potter-... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De grootletter woordzoeker in combinatie met bingostippenstift is een geweldige combinatie. De stiften zijn iets dikker en omdat ze geen streep hoeven trekken en de stippen in de vakjes passen. Zijn d... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Forlag

Om denksport.com

Skrevet af virksomheden

Sinds 1930 is Denksport dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoordraadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerd puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Daarnaast heeft Denksport een breed aanbod van hardcover puzzelboeken in interessante thema's als kunst, sport, muziek en kaarten. Vaak in samenwerking met partners als Het Rijksmuseum, De Top 2000, De Grote Bosatlas of De Zeven Zussen.

Denksport.com is onderdeel van de Keesing Media Group en geeft ook andere merken uit als: Sanders, Tien voor Taal, Jan Meulendijks, Win! en Puzzel & Win.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 98 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 48 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.096)

576 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Gewoon goed

Boekjes geven wat ze moeten en ze worden iedere maand tijdig geleverd

21. juli 2026

Besvarelse fra denksport.com

Wat wil je nog meer😉 Bedankt voor de 5 sterren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Omdat de puzzels zo divers zijn

Omdat de puzzels zo divers zijn, er zit altijd wel iets moois bij.
En het zorgt voor een moment van ontspanning.

14. juli 2026

Besvarelse fra denksport.com

Wat wil je nog meer😉 Bedankt voor de 5 sterren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kreeg 1 puzelboekje na een maand en de…

Kreeg 1 puzelboekje na een maand en de resterende nooit meer ontvangen

5. juli 2026

Beste puzzelaar,

Als je ons laat weten welke puzzels je niet hebt ontvangen, kunnen wij deze gewoon voor je nazenden.

Je kunt dit mailen naar klantenservice@denksport.nl. Dan zorgen we ervoor dat je de ontbrekende puzzels alsnog ontvangt😊

Goed!

Abonnement van drie maanden besteld. Boekje komt altijd op tijd, mijn vrouw is er heel blij mee.

23. april 2026

Besvarelse fra denksport.com

Wat willen we nog meer? Bedankt voor de 5 sterren.

Mooie thema-uitgaven

Hoewel de uitgave een week later dan gepland pas uitkwam, was de Harry Potter-uitgave het wachten waard. De Harry Potter-fan die deze uitgave cadeau kreeg, was ontzettend blij. En ik, de gever, dus ook. 😊

27. august 2026

Besvarelse fra denksport.com

Het lijkt er dus op dat we samen met jou heel veel andere mensen blij hebben gemaakt, want het Harry Potter Puzzelboek is behoorlijk populair 🧙‍♂️🪄

Dankjewel voor de 5 sterren.

Leuke boekjes besteld

Leuke boekjes! Jammer dat ik het cadeauboekje niet kreeg bij de levering. Daar was geen duidelijk beschrijving over op de website vond ik. De levering is niet zo vlot als ik gewend zijn van andere bedrijven bij bestellingen maar we zijn ook wel verwend tegenwoordig wat dat betreft!

18. juni 2026

Besvarelse fra denksport.com

Beste puzzelaar, wat vervelend dat je je cadeaupuzzel niet hebt ontvangen. Stuur ons anders even een mail naar klantenservice@denksport.com met je adresgegevens, dan kijken we het voor je na.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Leuk en betaalbaar, stopt vanzelf

Bestel regelmatig een mini abo wat vanzelf stopt. Fijn als je veel thuis bent door ziekte, leuke afleiding.
En betaalbaarder dan ook!

29. april 2026

Besvarelse fra denksport.com

Wat fijn om te horen dat de puzzels voor wat afleiding zorgen. Het doel van puzzelen is natuurlijk ook een beetje ontspanning😊

Bedankt voor de 5 sterren en heel veel puzzelplezier.

Gemakkelijker te vinden online

Omdat de boekjes niet gemakkelijk te verkrijgen zijn in de winkeltjes in mijn buurt. Vandaar dat ik online bestelde.

29. august 2026

Besvarelse fra denksport.com

Bedankt voor je review! 😊 We zouden onze boekjes natuurlijk het liefst in alle winkels bij jou in de buurt zien liggen. Helaas bepalen winkels zelf welke titels ze in hun assortiment opnemen. Fijn dat je ons online toch weet te vinden!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Kwaliteit erg gedaald!

Afgelopen jaar is de kwaliteit zienderogen achteruit gegaan. De prijs van de boekjes is daarintegen flink gestegen. Chaos door de overname door de Belgen wellicht? Ik maak voornamelijk logische puzzles, en daar zitten te vaak fouten in, maar ook slordigheden in de layout... enkele voorbeelden:

De nieuwe logische puzzles 4-6 sterren vakantieboek, kleuring 2468 puzzles ontbreekt en de dikke lijnen in de x-puzzles. Kinderziektes in de 1e edities, prima, maar precies dezelfde fouten in boekje 2, dat is onvergevelijk! Daarnaast klopten er 2 puzzles niet, zat bijvoorbeeld een fout in logikwiz, die waar je vakjes moet wegstrepen :(.

De duo-sudoku mix bundels zijn gewoon 2 boekjes (volgens insider informatie, 2 oude edities van de losse boekjes) aanelkaar geplakt. En dan ook nog zo lui zijn om 2x de instructies erin te laten en dan aan mensen moeten uitleggen (tekst op voorkant) dat de oplossingen halverwege en achterin het boekje staan. Waarom niet even netjes de layout aanpassen?

Denksport Play, had ik een abonnement op, welke opeens spontaan werd beeindigd, volgens de app heb ik nooit een abonnement gehad. Stonden wel afschrijvingen in, van betreffend 'abonnement', welke godzijdank niet waren afgeschreven, anders was ik helemaal kwaad geworden. App was een zootje! Verschillende malen contact gehad met klantenservice, ik werd geeneens serieus genomen! Zo'n verveelde scholier die er geen zin in heeft " computer says no"!

Helaas, ben geen fan meer, wordt te vaak teleurgesteld. Te weinig vernieuwing, te weinig uitdaging aan logische puzzles. Tijdperk Breinbrekers is allang niet meer... i.m. Eendebak :(. Daarnaast lukte het net geeneens om een review te plaatsen bij een boekje waar ik een abo op heb op jullie eigen website.

20. september 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om je ervaringen en voorbeelden met ons te delen. We begrijpen dat het extra teleurstellend is wanneer je al langere tijd met veel plezier onze logische puzzels maakt en je vervolgens meerdere fouten en slordigheden tegenkomt.

De voorbeelden die je noemt over de Logisch 4-6★ en de fouten in de puzzels geven we door aan de afdelingen die hierover gaan. Ook je opmerkingen over vernieuwing en uitdaging binnen de logische puzzels nemen we mee.

Over de DuoBundels: het klopt inderdaad dat het om twee boekjes in één bundel gaat. 😊 Dat is geen geheim. De gedachte is: twee keer zoveel puzzelplezier voor een aantrekkelijke prijs. Daarom staan de antwoorden ook op twee plekken in de bundel vermeld. We kiezen er bewust voor om de bestaande opmaak te behouden, zodat we de prijs van deze bundels laag kunnen houden.

Wat betreft Denksport Play vinden we het jammer om te lezen dat je hiermee problemen hebt ervaren en dat je het gevoel hebt gehad dat je niet serieus werd genomen. Ook dit nemen we intern mee.

We kunnen natuurlijk niet beloven dat iedere suggestie direct wordt aangepast, maar we kunnen je wel beloven dat we je feedback doorgeven en deze serieus meenemen. We hopen natuurlijk dat we je in de toekomst weer positief kunnen verrassen met onze puzzels😊

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Regels zijn kleiner verder heel fijn om te puzzelen!

Het puzzelen is superleuk maar het is te klein. Als ik voorin tel eindig ik vaak een regel lager of hoger. Ik puzzel niet graag aan tafel maar op schoot of de bank. Dat lukt bij deze niet. De volgende keer wil ik dan toch maar die grote vierkanten. Die kaft is nl harder en de vakjes zijn groter. Alleen bij niveau 4 spiek ik te veel. Daarom wilde ik liever eens makkelijke puzzels proberen.

22. august 2026

Besvarelse fra denksport.com

Beste puzzelaar, bedankt voor je feedback. Ik zal deze doorgeven aan de afdeling die over de vormgeving gaat😊

Heb je in de toekomst nog meer tips en/of ideeën? Dan kun je deze indienen via https://www.denksport.com/denksport-ideeenbus.

Lekker puzzelen

Heerlijk puzzelen, actief je hersenen te gebruiken en tegelijkertijd te ontspannen

6. juli 2026

Besvarelse fra denksport.com

Super! 😊 Puzzelen is zeker goed voor de hersenen.

Studies laten zien dat puzzelen onder andere het werkgeheugen, logisch denken en probleemoplossend vermogen kan ondersteunen. Ook kan het bijdragen aan cognitieve flexibiliteit.

Voor meer informatie kun je deze link bekijken: https://www.hersenstichting.nl/artikelen/is-puzzelen-goed-voor-je-hersenen/

Ik koop al jaren de Doorloper 4*

Ik koop al jaren de Doorloper 4*. De dichtstbijzijnde winkel waar ik het altijd kocht is er niet meer. En bij AH verkopen ze deze ook niet meer. Dus nu een abonnement genomen, dat is wel zo makkelijk

15. september 2026

Besvarelse fra denksport.com

Ja toch? Elke maand een puzzel op de mat en huppah 😊