Den Kinesiske Købmand Anmeldelser 54

3,7

Fremragende butik med et stort udvalg af varer fra Sydøstasien og Kina. Alle varer er af høj kvalitet. Selvom jeg bor meget langt væk fra København, bliver alle bestilte varer pakket lynhurtigt og afs... Se mere

DÅRLIG SERVICE, bestilte pakken tirsdag og forventede 1-2 dage levering som stående på hjemmesiden. Nu her torsdag after er pakken ikke engang pakket, det er ANDEN GANG det samme sker. Ik bestil derfr... Se mere

Har efterhånden lagt et par bestillinger uden at opleve nogle problemer, så en fin oplevelse herfra. Varer er altid forsvarligt indpakket med hurtig levering. Har kun haft kontakt med dem én gang, men... Se mere

Har lige lavet min første bestilling herfra. Og det er absolut ikke sidste gang. Alle varer var friske. Og jeg anede ærligt ikke at ingefær kunne være så saftige og friske. Den her kvalitet finder du... Se mere

1. Asiatisk købmand

Hos Den Kinesiske Købmand finder du et bredt udvalg af asiatiske madvarer. Vi specialiserer os i eksotiske madvarer, krydderier, færdige saucer, ris, tørrede nudler og meget andet tilbehør fra det asiatiske køkken. Som asiatisk supermarked har vi et autentisk udvalg af varer der spænder fra udon nudler, soyasauce, soba nudler og mochi til bubble tea, pocky sticks og ramune sodavand. Vi har også et stort sortiment af instant nudler, hvor du kan få populære mærker som Yum Yum nudler og Samyang noodles.

3,7

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

glad og tilfreds

stort udvalg. forskellige kvaliteter til selvfølgelig forskellige priser, så man får virkelig mulighed for at vælge slev. mindre portioner så man kan finde ud af om man kan lide det og ikke stå tilbage med 10 kg mad til spilde:)

26. juni 2023

Jeg er så glad

Jeg er så glad for det
Jag havde bestilt en pakke og så var de så søde og ringe om jeg ville have det som jeg havde bestilte fra dem fordi at de snart udløb

Men som de fornuftige menneske jeg er sagde det var ok og fik dem til halv pris
10/10 service

14. juni 2022

Kan anbefales

Købte nogle forskellige snacks fra dem. Meget tilfreds med produkterne jeg har modtaget. Gode priser og hurtig levering. Kan helt klart anbefale dem

19. maj 2022

Personlig service

Vi har handlet her flere gange. Sidst blev jeg ringet op af en sød dame, som fortalte, at der var en vare, de ikke kunne levere. Om jeg ville have en anden (lignende) i stedet? Man bliver jo efterhånden helt rørt over sådan en service!

20. april 2021

Fanrastisk service. Tak.

Bestilt nogle varer men modtog de forkerte. Ringede og forklarede. Meget flink personale.De rigtige varer blev sendt dagen efter. Sådan skal et firma være. Skal sikkert handle der igen.

13. januar 2021

Her nu handlet der nogle gange og hver…

Her nu handlet der nogle gange og hver gang uden problemer. De var så søde, at ringe til mig i morges for at fortælle mig, at den ene vare jeg lige havde bestilt havde en udløbsdato om 4 uger og høre om jeg så stadig var interesseret i at modtage den.

4. januar 2021

Har købt og bestilt hos den kinesiske…

Har købt og bestilt hos den kinesiske købmand en del gange og har altid modtaget perfekt service og gode varer. Hvis jeg har haft et spørgsmål er de altid gået ud af deres vej for at svare både via mail og ved at ringe til mig, hvis det hastede. Kan ikke anbefale dem nok. Ville dog ønske at fragten var en smule billigere ;-)

28. april 2020

Jeg bestiller div

Jeg bestiller div. Varer og får bla. To dåser der har store stød, så der er risiko for at jeg vil indtage aluminium ved at spise af dem. Jeg har rykket dem flere gange for kreditering. Firmaet vil kun kreditere mig for halvdelen af prisen. Jeg vil ikke bruge denne hjemmeside igen og vil ikke anbefale den.

3. oktober 2019

Jeg har lige købt hos dem for tredje…

Jeg har lige købt hos dem for tredje gang, indenfor de sidste 3 uger, og jeg er super tilfreds. Glas varer er pakkede SUPER godt ind, såvel som lyn hurtig levering!
Den Kinesiske Købmand har stort set alt jeg skal bruge til at lave Asiatisk mad, dagligt. Kan varmt anbefales!

1. august 2019