Vi bokade denna firma till vårt bröllop och Denise med crew har skött sig exemplariskt från första kontakt tills att lamporna tändes på dansgolvet. Väldigt lätt att bolla idéer med under resans gång o... Se mere
Virksomheden har svaret
Denise spelade på min 40 års fest. Denise är lätta att ha att göra med, lyhörd på önskemål av musik och hade hela kvällen ett leende och var trevlig och glad mot alla gäster som ville önska musik.... Se mere
Virksomheden har svaret
Denise och Jennifer spelade på vårt bröllop på Tyresö Slott. XOXO riggade alla teknik och ljus i lokalen. Mycket proffsigt från planering till dagen D. Tack för att ni förgyllde vår dag! Vi är mycket... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi erbjuder kompletta lösningar med allt från DJ-teknik, ljud och ljus, högkvalitativ musik och underhållning. Med ett brett kontaktnät och över 25 – års erfarenhet erbjuder vi underhållning av högsta klass. Genom att boka Djs, artister, musiker samt ljud, ljus och teknik från oss kan vi som företag erbjuda helhetslösningar där vi skräddarsyr allt efter kundens önskemål och behov. Vi har kapacitet att leverera ljud och ljus för upp till 5000 personer och vi utför leverans inom hela Sverige.
11432, Stockholm , Sverige
Denise är en suverän DJ som gjorde vår bröllopsfest till en succé. Trevligt bemötande och proffsigt utförande, hoppas kunna anlita henne vid nästa stora fest.
Kan varmt rekommenderas!

Besvarelse fra XOXO AB
Denise is so talented! She is an awsome Dj. She knows exactly how to get the party started!

Besvarelse fra XOXO AB
Denise lämnar ingen missnöjd. Hon är så grym på det hon gör. Hon är bästa kvinnliga Dj jag har hört. Perfekta mixar och känsla.

Besvarelse fra XOXO AB
Denise har vi jobbat med flera ggr under många år , alltid proffsigt, trevligt bemötande och grymt bra leverans av underhållning, rekommenderar henne och hennes stall !

Besvarelse fra XOXO AB
Vilket proffs! Har haft nöjet att få jobba med Denise vid ett flertal tillfällen och hon kommer alltid vara min ’go-to’ när det gäller events. Rekommenderar henne verkligen!

Besvarelse fra XOXO AB
Det finns ingen som river ner ett dansgolv som hon! Stockholms absolut bästa dj med fantastisk känsla för vad som funkar hur, var och när. Alltid superhärlig och proffesionell att jobba med!

Besvarelse fra XOXO AB
Denise är grym! Det går inta att få en bättre eller proffsigare DJ. Med hög musikalitet, lyhördhet och engagemang skapar hon ett fantastiskt atmosfär och höjer upplevelsen för alla gäster - det blev en fest i världsklass! Rekommenderar henne varmt!

Besvarelse fra XOXO AB
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.