Sikke en hyggeligt atmosfære! Smilende personale! Vi fik lækker brunch og maser at kaffe! 🤩 Den franske Cafe vil vi med garenti besøge igen 🤗
God udsigt på den udendørs terrasse, men for mange hensynsløse rygere. De er fuldstændigt ligeglade med om man får deres røg lige i hovedet, bliver endda sure hvis man pænt beder dem vise lidt hensyn.... Se mere
Betjeningen er pt nogenlunde ( der er jo stor udskiftning). Forlængst holdt op med at spise der, alt for farligt. Helt forståeligt med bøde og sur smiley forleden - håber kontrollen også tjekker Søpr... Se mere
Den Franske Café ved Søerne ligger fantastisk godt, men deres service var tidligere under al kritik. Det er heldigvis ikke længere tilfældet med det nye team i caféen. Nu er det en fornøjelse at være... Se mere
Byens dårligste gløgg
Byens dårligste gløgg, ingen rødvinssmag/ krydderier, en tynd omgang ekstrakt uden det mindste smag, virkeligt ubeskriveligt ringe,
Så ærgerligt, da det er hyggeligt at sidde og kigge på søerne.
Betjeningen er pt nogenlunde
Helt forståeligt med bøde og sur smiley forleden - håber kontrollen også tjekker Søpromenaden - samme ejer og samme standard - og oven i købet byens værste servitrice
Madforgiftning
Et besøg på Den Franske Café den 22. august 23 endte desværre med 2 gange madforgiftning.
Cafeen blev straks gjort opmærksom på problemet og konsekvens for os.
Svaret var: "Vi tager henvendelse alvorlig. Køkkenchefen orienteret".
Fødevarestyrelsen underretter af os.
Skuffelse
Ja, den Cafe er ikke det hvad det har været engang. Syndt!
Kun beliggenheden kan de pynte sig med. Men maden er under alt kritik og ja, Aperol Spritz er virkelig den tyndeste og mest flade jeg nogensinde har smagt.
Den tyndeste Aperol Spritz “nord for…
Den tyndeste Aperol Spritz “nord for Alperne” til 85,- Kr. kan man nyde her.
Og nej, indsigelse hjalp ingenting - de brugte opskriften.
Det skal siges at det var den sidste dråbe prosecco i flasken der kom i, så her var ingen mål og glasset blev godt fyldt med danskvand.
Den franske Cafés egen version af Aperol Spritz kan ikke anbefales.
Totalt uegnet personale!!
Totalt uegnet personale!!! 2 unge piger, som nærmest havde en teenager attitude☹️Bestilte et glas postevand. Spurgte om jeg kunne få isterninger i. Fik et surt svar fra servitricen om, at det så ville koste 15 kroner. Hun kom herefter 2 isterninger i et
brandvarmt glas, der lige var kommet ud af opvaskemaskinen. De 2 unge servitricer havde en attitude, som mest af alt fik min veninde og jeg til at føle os i vejen som kunder, øv!
For mange hensynsløse rygere.
Uforskammet betjening!
Maden var da OK, men betjeningen var uforskammede og ganske ligeglade. En høj pige med langt, blondt hår var meget smilende og sød, men de to andre skulle da søge sig et andet job. Var der torsdag den 28. juli ved 18tiden!
Ingen reaktion på kritik
I oktober skrev jeg følgende i en e-mail til Den Franske Cafe.
"Jeg besøgte i dag Den Franske Cafe ved ca. 18-tiden. Også til stede i området under terrassevarmerne, var en hund. Ikke alene er det ulækkert, at skulle sidde og spise klods op af en hund, men denne hund bjæffede også - måske 15 gange i løbet af ½ time, uden det lykkedes ejeren at få den til at holde op, og uden at det blev påtalt af de ansatte. Jeg fandt det stærkt generende, og det ødelagde mit cafebesøg. Ifølge loven er det ejeren, der bestemmer, om der må være hunde på en restaurant. Jeg ser helst, at jeg slipper for hunde under fremtidige besøg hos jer. Hvis det ikke kan garanteres, så kan I vel, i det mindste, instruere de ansatte i at bortvise gæster, der ikke kan styre deres hunde." Det gad de ikke svare på. Jeg passerer jævnligt cafeen. Der er næsten altid hunde på terrassen, og på et tidspunkt så jeg den samme hund, der igen sad og bjæffede uden at personalet reagerede.