De grootste boeven , stelletjes oplichters nooit meet bij hun bestelen. Ze adverteren alsof zij een winkel hebben, allemaal gelogen. Je kunt ook naar jou centjes fluiten. GEEN REACTIES OP MIJN MAILTJ... Se mere
Demodebaron
Se, hvad kunderne siger
Niet bestellen! Bedrijf stuurt schoenen in 4 maten te groot en verkeerde kleur. Telefonisch niet te bereiken en via mail automatisch antwoord elke keer dat je korting kan krijgen. Hier bestellen we no... Se mere
Hier heb ik een trui besteld voor een gelegenheid en idd er stond binnen 48 uur is het mogelijk om te annuleren maar nee hoor deze was zogenaamd al verzonden. 2 weken later aangekomen blijkt deze gewo... Se mere
Kan enkel voorgaande kritieken bevestiggen. Dit is een Chinees schaduw bedrijf . Alhoewel zij beweren en bevestigen dat hun maten Europese zijn klopt dit niet. Gemiddeld 2 maten kleiner. Verder levere... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Bestelde broeken niet zoals afgebeeld
Bestelde broeken geheel niet zoals op de afbeelding. 40 euro per broek die misschien 10 euro max zou mogen kosten. Jammer! Eén advies, bestel niet. Jammer genoeg had ik de reviews niet gelezen voor ik bestelde. Doe het niet!
weglopen !!!!!
weglopen !!!!!! Deze website is oneerlijk. ten eerste specificeren ze dat ze binnen 2 dagen leveren, terwijl het 17 dagen duurde voordat mijn pakket arriveerde. toen was mijn M-jas gelijk aan een XS, onmogelijk om te dragen. en als ik een omruiling aanvraag, krijg ik te horen dat ruilen met hen onmogelijk is, maar dat ze 50% bieden op een toekomstige bestelling. een grote oplichterij!
Oplichters!
Wat een fraudeurs. Ze sturen rommel op en je krijgt je geld niet terug, terwijl ze dat wel verplicht zijn als webshop. Koop er niets!!
Malafi dropshippers/oplichting
Malafide dropshippers die doen alsof ze in Amsterdam zitten, maar het uit China laten komen. Het is goedkope synthetische troep, ze leveren niet wat ze beloven. Verder geven ze in hun algemene voorwaarden aan, dat afgeprijsde artikelen niet retour kunnen. En zijn er doof voor dat het herroepingsrecht wettelijk verplicht om ook deze artikelen retour te nemen als je niet levert wat je belooft. Ze prijzen dus bewust alles af, zodat je niets kunt retourneren. Geef dus alsjeblieft je geld niet uit aan deze oplichters! Als er nul sterren bestonden hadden we die toegekend. Oplichters eersteklas!
Niet iedereen leest helaas de…
Niet iedereen leest helaas de waarschuwingen op Trustpilot. Ook ik ben er in getuind. Heb voor de zekerheid een extra maat groter gekocht XL. In werkelijkheid valt het pak veel kleiner dan dat. Eerder S!!! Ruilen of geld terug is geen optie blijkt volgens de kleine letters. Want het product was € 8,79 afgeprijsd! Ook naar de tegoedbon die wordt beloofd in de algemene voorwaarden kan ik fluiten. Goedkoop is duurkoop. Koop hier absoluut niet! Minderwaardige Chinese rotzooi verkopen en vervolgens verschuilen achter de kleine letters. Bah.
Nooit hier bestellen!
Nooit hier bestellen!! Als er iets mis is dan krijg je een mail waarin je korting krijgt op je volgende bestelling. Hier wil je niet nog eens bestellen. Pure oplichting!!! Ze liggen zogenaamd in Amsterdam maar dat ligt schijnbaar in China. Ze hebben geen retourbeleid maar versturen rotzooi!! Aangifte gedaan van fraude. Echt vreselijk!!!
Waardeloos
Waardeloos, 2 truien besteld en betaald, niet naar de reviews gekeken! 2 x een mail gekregen dat ik niet had betaald! Heb gemaild dat ik kan bewijzen dat het is afgeschreven, kun je dit aangeven dan zou ik met z’n allen een aanklacht doen! Hier dus niet bestellen, voor 22.00 besteld en de andere dag bezorgd, ik dacht het niet😤
BESTEL HIER NIET!!!!
BESTEL HIER NIET!!!!
Dit zijn pure oplichters! Producten zijn anders dan op de foto, zowel kleur als maat is niet goed.
Het product kan niet geretourneerd worden omdat het zogenaamd afgeprijsd was, maar dit is wettelijk niet eens toegestaan.
Op mails geven ze onduidelijke en automatische antwoorden en ze komen niet met oplossingen. Ik hoop mijn geld terug te krijgen, en anders ga ik aangifte doen van oplichting. Nogmaals, bestel hier niks!!!
Hier niet bestellen!!!!!!
Hier niet bestellen!!!!!!
Mijn zoon van net 18 had hier een winterjas besteld, helaas had hij dat al gedaan voordat ik zelf het bedrijf via Google had opgezocht.
De jas kwam vandaag na 2 weken aan, via dropshiping (gelukkig kwam hij wel aan), maar daarmee is alles gezegd, het is een flutjas die zijn geld echt niet waard is en ook nog eens veel te klein. Mijn zoon draagt altijd maat L en had ook L besteld , maar dit is denk ik nog kleiner als een maat S. Hier dus echt niet bestellen! Dit was meteen een dure les voor mijn zoon.
Pak gekocht bij dit bedrijf
Pak gekocht bij dit bedrijf
Wat een lachertje bij binnenkomst. Kan niet geretourneerd.. nu zeggen ze omdat het een sale pak was. Dit bedrijf zou niet meer mogen bestaan.
Koop hier niet!
Koop hier niet!
De kwaliteit van de producten is zoooo slecht, ik kan het nog niet als vaatdoek gebruiken.
XL valt als M en retourneren kan niet omdat het, volgens Mode Baron, een afgeprijsd artikel is.
Update: ga allemaal aangifte doen, dan stopt dit misschien. heb ze reeds aangemeld bij Fraudehelpdesk en een aangifte gedaan bij de politie van oplichting, wettelijk heb je een herroepingsrecht.
daar kan hun ''policy'' niets aan veranderen.
Chinese rotzooi voor een belachelijk hoge prijs.
Het betreft hier een dropshipper!!!
Het betreft hier een dropshipper, trap er niet in!
KvK nr op website klopt niet!
Pop up store bestaat niet!
Slechte kwaliteit!
Lange levertijd!
Retour sturen kan niet maar is in strijd met de Nederlandse wetgeving.
Na veel e-mails te hebben gestuurd en aangifte te hebben gedaan gaan ze nu eindelijk het geld retour sturen.
DOE AANGIFTE BIJ DE POLITIE!!!
Dropshipping
Dropshipping. Hele slechte klantenservice. Retourneren niet mogelijk. Er zijn meerdere webwinkels bekend op ditzelfde adres in Amsterdam
Product is defect geleverd
Product is defect geleverd, de rits was kapot. Product is ook anders dan op website getoond.
Eerste antwoord was gelijk, product is afgeprijsd dus daar doen we niks mee... belachelijk.
Webshop is geen Nederlands bedrijf wat de website wel doet vermoeden en de levertijd is heel lang.
Niet hier bestellen!
Oplichters!
Ik kan er een lang verhaal van maken, maar bovenstaande zegt alles.
Ze sturen verkeerde producten en als je het wilt retourneren is jouw product zogenaamd een afgeprijsd product wat je volgens hun niet kunt retourneren.
Dat is onwettig. De consument heeft ook voor afgeprijsde artikelen het recht op retouren en het betaalde geld terug te ontvangen.
Malafide website
Verkoopt enkel chineese brol waarbij L net groot genoeg blijkt voor personen met dwerggroei. Zetten ook al hun artikelen in korting, omdat hun beleid zegt dat producten in aanbieding niet kunnen gerourneerd worden. Kortom : gansters!
Doe aangifte bij de politie & fraude helpdesk
Net zoals alle andere hier had ik mijn bestelling al gedaan en zag de recensies te laat. Ik had een mooi 3-delig Pim pak besteld. Eenmaal thuis ontvangen bleek het om een pyama kwaliteit te gaan afkomstig uit China. Via mail contact gehad maar dit lijken allemaal automatische email antwoorden te zijn waarin ze je een aanbod doen van 10 tot 20% korting bij je volgende aankoop! Vervolgens heb ik mijn geld terug geeist en aangifte gedaan bij zowel de politie als fraude helpdesk. Binnen een paar uur kreeg ik een reactie met allemaal excuses en ze hebben een dag later meteen het geld terug gestort, waarschijnljk uit angst voor vele aangiften van oplichting. Geef dus niet op maar doe aangifte, hopelijk krijgen meerdere gedupeerden hun geld terug!
Begin er niet aan!
Begin er niet aan!
- Dropshipper
- Maten en kleuren kloppen niet
- Kwaliteit is van keukenpapier
- Retour kan niet want afgeprijsde artikelen kunnen niet retour staat in de lettertjes. Voor uw beeldvorming, alles is afgeprijsd.
Wees gewaarschuwd, fraude bende.
Heb oplichters dezelfde ervaring als de andere…
Heb dezelfde ervaring als de andere reviews. Jasje veel te klein. Telefoon nr geen gehoor. De winkel die op website staat bestaat niet. Geen retour of antwoord. Kortom: OPLICHTERS!
Dropshipper. dwz Chinese distribiteur
Website doet vermoeden dat het een nederlandsbedrijf is totdat je een track and trace nummer krijgt en blijkt het dus een dropshipper te zijn die Chinees spul verkoopt met zeer lange levertijden. Wacht nu al 2 weken op een vest en is gisteren pas vanuit China verstuurd.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.