ik heb 26 maart 2026 2 dekbedden besteld , ik moet ze nog steeds krijgen . ik ben ze al de hele tijd aan het bellen en aan het mailen .. krijg gewoon geen reactie terug . dan bel ik ze dan zou ik door... Se mere

Precies wat ik ervan verwacht had. De leverjng duurde iets langer dan beloofd, maar dat kan ook aan de bezorgdienst hebben gelegen

Snelle levering, goed vacuüm verpakt en deze deken is ongelofelijk hemels lekker zeg! Ik ga letterlijk elke avond met veel blijdschap naar bed!

Supermooi aesthetic qua kleur ipv die rare printjes en motiefjes altijd, gratis levering en wast en droogt fijn. Dankjewel!

Deluxa maakt slapen eenvoudig, comfortabel en hygiënisch. Wij ontwerpen innovatieve 2-in-1 dekbedden die het gemak van een dekbedovertrek combineren met het comfort van een luxe dekbed. Geen gedoe meer met overtrekken wisselen – gewoon wassen, drogen en weer genieten van een fris bed. Onze dekbedden, zoals de CloudSoft Teddy™, CloudSoft Velvet™ en CloudSoft Diamond™, zijn gemaakt van hoogwaardige, ademende materialen en geschikt voor elk seizoen. Dankzij de hypoallergene en antibacteriële eigenschappen slaap je elke nacht schoon en gezond, zonder zorgen over stof of allergieën. Bij Deluxa geloven we dat goed slapen eenvoudig moet zijn. Daarom combineren we stijl, kwaliteit en gebruiksgemak in elk product. Met ons wasbare 2-in-1 dekbed geniet je van een luxueus gevoel, het hele jaar door – zonder gedoe. ✨ Deluxa – Beter slapen begint hier.

3,7

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Een heel fijn dekbed

Een heel fijn dekbed. Precies lekker warm genoeg wanneer ik het koud heb en lekker koel voor als het net wat te warm is buiten of in je kamer. Een vriendin van mij heeft de Teddy waar ze helemaal verzot op is en zelf heb ik een velvet. Allebei heel zacht. Fijne communicatie en snel bezorgt. Kerst tip!

27. november 2025

Besvarelse fra Deluxa

Dankjewel Eline voor je geweldige review!
Wat leuk om te horen dat jouw Velvet zo perfect aanvoelt — precies warm genoeg én heerlijk koel wanneer dat nodig is. En super dat jouw vriendin net zo blij is met haar Teddy!

We zijn blij dat de communicatie en bezorging ook naar wens waren.
En dank voor de kersttip… daar worden we extra blij van! 🎄✨

Mocht je nog iets nodig hebben of vragen hebben, we staan altijd klaar voor je. 💛

Fleece dekbed van Deluxa! Echt toppie

Ik het het 2 in 1 dekbed (taupe fleece) van Deluxa. Ik wist niet zeker of dit iets voor mij was totdat ik hem binnen kreeg! Dit is zo een aanrader. Heerlijk warm en zacht ‘s nachts. Je kan hem ook omdraaien als je het te warm hebt!

21. november 2025

Besvarelse fra Deluxa

Dankjewel Senna voor je fantastische review!
Wat fijn om te horen dat het 2-in-1 fleece dekbed je zo positief heeft verrast. Dat warme, zachte gevoel ’s nachts én de mogelijkheid om ’m om te draaien als je het te warm hebt — precies daarvoor maken we ze.

Super dat je zo tevreden bent. Mocht je ooit nog vragen hebben, we helpen je graag verder! 💛

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit

24. november 2025

Dankjewel Miriam!
Fijn om te horen dat de kwaliteit je goed bevalt. We waarderen je feedback enorm.

Laat het gerust weten als we nog ergens mee kunnen helpen! 💛

Bizar goed

Bizar goed. Supercomfortabel, geen gedoe met overtrekken, gewoon wassen en klaar. De CloudSoft-dekbedden voelen luxe en maken slapen echt chill.

24. november 2025

Hi David,

Super bedankt voor deze topreview! Heerlijk om te lezen dat het gemak en het comfort precies aansluiten bij wat je zocht. Dat luxe, frisse gevoel zonder gedoe — daar doen we het voor. Mocht je nog iets willen proberen of vragen hebben, we staan altijd klaar!

Super fijne dekbedden

Super fijne dekbedden! Ook de service zeer tevreden over, volgende dag al geleverd. Sterke aanrader voor iedereen.

23. november 2025

Besvarelse fra Deluxa

Wat een prachtige beoordeling — dank je wel! Geweldig om te horen dat zowel het dekbed als onze service zo goed zijn bevallen. We doen ons best om snelheid en kwaliteit te combineren, dus jouw ervaring betekent veel voor ons.

Hi Cas,

Dank je wel voor je lieve review! Fijn om te horen dat het dekbed zo zacht en comfortabel voor je aanvoelt. Dat is precies wat we willen bereiken. Als we ooit nog iets voor je kunnen betekenen, laat het vooral weten!