Delticom Anmeldelser 773

1,2

Bestilte 4 dæk. Modtog 2. Betalte for 4. Dårligt regnestykke. Man kan ikke ringe. Man får autosvar via mail. Der sker ikke en pind. Spændt på hvordan det ender.

Vi har ellers altid været tilfredse med dækonlines service, men de har nu valgt at bruge fragtfirmaet DPD, som tilsyneladende ikke bringer ud i Danmark. De 2 dæk jeg bestilte blev hurtigt sendt a... Se mere

Dækonline har selv bedt om min købs-oplevelse ( god humor ) så here goes.. købte 2 dæk 06 maj, fik tracking-nummer som GLS stadig ikke kender, chat-robot hos dæk-online oplyser at varen er leve... Se mere

1. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Delticom AG is a listed company based in Hanover.

1,2

Dårlig

Bestilte 4 dæk, fik 2

2. november 2025

Super dårlig oplevelse med dækonline.dk…

Super dårlig oplevelse med dækonline.dk - de trak flere penge via Paypal end hvad fakturaen lød på. De bruger undskyldningen at der er flere udgifter ved brug af Paypal, og det åbenbart er nogle gebyrer der trækkes af Paypal, men der står INGEN steder at der er dette ekstra gebyr. Jeg har forsøgt at kræve de penge der er trukket for meget retur, men dette afviser de både via mail og via Paypal. Jeg er derfor blevet trukket over 100 kr for meget, og dem får jeg aldrig at se igen. Virkelig elendig service, og jeg handler med garanti aldrig hos dem igen.

2. november 2024

Aldrig mere

Dækonline har selv bedt om min købs-oplevelse ( god humor ) så here goes..
købte 2 dæk 06 maj, fik tracking-nummer som GLS stadig ikke kender, chat-robot hos dæk-online oplyser at varen er leveret ( det er den ikke ).
nå ja pengene er selvfølgelig trukket for længst
kort og godt firmaet snyder.
ps.
Fik pengene tilbage hurtigt uden at skulle rykke for dem, men aner ikke hvorfor de ikke bare leverede varen.

6. maj 2024

Vi har ellers altid været tilfredse…

De 2 dæk jeg bestilte blev hurtigt sendt afsted og kom også til Danmark(Køge) om lørdagen, men allerede mandag blev de sendt retur til Tyskland, uden at de havde været forsøgt afleveret. Har kun informationen fra track&trace. At komme i kontakt med nogen er umuligt. Pengene er trukket fra kontoen, håber at jeg får dem retur.
Tommy Nielsen

8. januar 2024

Elendig service / intet vidende medarbejder

Elendig service. De kan leverer dækkene som aftalt, men alt derudover er forfærdeligt. Både deres danske og ud-landske repræsentanter er pisse ligeglad. Jeg har nu ventet 14 dage på at få mine penge retur, og hver gang sidder man i en telefon-kø i 1+ timer, for så at snakke med en medarbejder der er ligeglad, og ikke aner noget om produktet/processerne i virksomheden. Vil stærkt anbefale folk har holde sig langt væk herfra!

20. november 2023

Mangler 2 dæk

Jeg havde bestilt 4 dæk. Jeg modtog kun 2 dæk . Via GLS,
Jeg fik ingen meddelelse fra GLS om at de havde leveret dækkene og kunne derfor ikke rette henvendelse om at jeg manglede to . Heldigvis var der en ærlig mand der kontaktede mig ( 12 km. fra hvor jeg bor ) og meddelte mig at han havde modtaget mine dæk.

17. maj 2023

Har idag modtaget 2 nye dæk hurtigere…

Har idag modtaget 2 nye dæk hurtigere en forventet. Har handlet flere gange uden problemer,
Hvis folk lader være med bestille komplette uorginale hjul med uorginale tpms sensor som en computer siger passer til deres bil tror der var mange flere stjerner til firmaet.

Handler her gerne igen 👍

20. marts 2023

Køb ikke dæk af delticom eller dæk online

Køb ikke dæk af delticom eller dæk online. De sender dig til inkasso, selvom du ikke har modtaget nogen dæk. De sender ikke varer før der er betalt, derfor kan du aldrig komme til at skylde dem penge, men det fastholder de. Man bruger så meget tid på deres inkasso firma Alektum. Vi er et ærligt firma som betaler alle til tiden, men det her vil vi ikke finde os i. Delticom sender ingen varer før de har fået penge uanset hvad de påstår. Vi har købt rigtig mange dæk gennem tiden hos dem da vi har 12 firma og privatbiler og eget værksted, men det tør vi ikke mere.

2. november 2022

Jeg venter stadigvæk på at få mine…

Jeg venter stadigvæk på at få mine penge retur fordi de sendte mig et sæt hjul som skulle passe til min Kia ceed model ifølge deres hjemme side. De går så ud over skærmkanterne. Desuden havde 2 fælge også 2 små hakker på indersiden. Handel aldrig der!!

14. januar 2022

Kan kun advare alle mod at handle med…

Kan kun advare alle mod at handle med dette svindler firma som sælger 2.sorteringsvarer. Har købt et komplet sæt alufælge til min Skoda. Sættet bestod af et sæt Alutec fælge samt Goodyear Efficientgrip dæk i 17”. Da jeg modtager sættet opdager jeg med det samme at samtlige hjul har mellem 12-18 afbalanceringsklodser, noget er helt galt. Jeg sender dem en mail og aftaler så pr tlf at jeg skal forbi et dækfirma og få tjekket dem. Viser sig at 3 ud af 4 sprit nye fælge er skæve og 2 af dækkene er ovale, dette på trods af at produktionsdatoen på dækkene var sprit nye. 2 mekanikere oplyser mig at de aldrig vil blive gode da fælgene slår, bilen vil altså ryste meget. Efter uendelige tlf samtaler og mails, vil de alene tage hjulene retur hvis jeg betaler et gebyr på 900kr!!!!! Derudover mener de at 70-100gram vægtklodser pr fælg er helt normalt. Det er simpelthen svindel det her og uden chance for at jeg kan gøre noget. Kan kun anbefale alle at holde sig langt væk!!!

30. maj 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (773 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto