Deleurans Blomster Anmeldelser 23

3,9

Vi får altid de fineste buketter herfra, både til os selv, men også buketter til gave. Altid friske og holder længe, sød og venlig betjening i butikken.

Fantastisk og enestående!!! Tak for en professionel, empatisk og enestående service. Der blev udvist stor forståelse for, hvad der var brug for af blomster til min mors bisættelse. Hjerteblomster o... Se mere

1. Blomsterbutik
  2. Blomsterudbringning
  3. Blomsterdekoratør

Deleuran’s Blomster, blomsterbutikken i kælderen Thorshavnsgade 28 på Islands brygge. Her har den samme ejer i over 17 år lavet blomsterbuketter til private og firmaer. Der har de sidste 48 år været været en blomsterhandler i ejendommen på Thorshavnsgade. Vi elsker blomster og vi har altid et stort udvalg af friske blomster i vores butik. Med vores køle faciliteter har butikken altid den rigtige temperatur. Vi følger sæsonen, højtider og mærkedage, så vores udvalg afspejles der i. I butikken finder du alt fra friske blomster, champange, krukker, potteplanter, chokolade, vaser og meget meget mere. Vi binder din buket mens du venter eller bestil din blomster hilsen til levering.

3,9

God

Fantastisk og enestående!!!

Fantastisk og enestående!!!
Tak for en professionel, empatisk og enestående service. Der blev udvist stor forståelse for, hvad der var brug for af blomster til min mors bisættelse. Hjerteblomster og bårebuket blev fantastisk flotte og med elegante bånd ved din kyndige bistand, Line!
Godt gået – jeg kan bestemt anbefale dette sted.

19. september 2025

Fantastisk service

Fantastisk service. De har en båndmaskine der går i stykker, hvad man jo ik selv er herre over. Blir ringet op med det samme og hun tilbyder en super løsning. Det Er ikke sidste gang jeg handler hos dem. Tak for den utrolig smukke bårebuket.

4. marts 2025

NEJ TAK

Nej tak kan ikke anbefales.
Bestilte en buket til levering samme dag, fantastisk. Modtog bekræftelse og tænkte alt var i orden men NEJ.... Tjekkede ved et tilfælde min email senere på dagen og har så modtaget en mail med annullering da butikken har lukket mandage. De burde have ringet mig op med denne information eller blokeret muligheden for at levere mandage i deres kalender. Virkelig dårlig service, virkelig dårlig oplevelse så nej tak til at bruge dem.

6. januar 2025

Hej Molly.
Da vi desvære har lukket om mandagen som der også står på vores side, skyndte vi os at sendt dig en mail da vi opdagede at din bestilling var gået igennem. Vi beklager at systemet har lavet en fejl og for de gener det har medført dig, og at du ønskede en opringning og ikke en mail, vi er glade for at du heldigvis så mailen hurtigt, så du kunne finde en anden løsning. Mvh Deleurans blomster

Altid de friskesteste skønne buketter…

Altid de friskesteste skønne buketter der bare holder i lang tid.(7-10 har jeg flere gange været ude for ved lige pille en enkelt eller 2 blomster op) Jeg køber helst kun blomster hos Deleuran.
Og så er der altid god og smilende betjening.

5. december 2024

Brug aldrig denne butik

Den ene stjerne er misvisende men kunne ikke skrive en anmeldelse uden at give 1 stjerne
Den buket jeg bestilte på nettet var ikke den min kæreste afhentede
Udover det fortalte en uvidne ung pige i butikken at buketten jeg selvsamme dag ha de bestilt var lavet dagen forinden og nej den matchede ikke den på nettet som jeg bestilte
Udover det var alt i buketten ikke frisk så jeg måtte skille buketten ad derhjemme da jeg skulle bruge den el rettere noget af den til et bord jeg skulle plante til gæster
Jeg betalte online
Selvsamme dag sendte jeg foto af den hentede buket den jeg burde ha haft udfra nettet samt foto af at den ikke var frisk inkl en tekst
Jeg har aldrig hørt fra firmaet omkring min klage
Dog kommer pengene retur på min konto
Det tænker jeg er fordi min mail og de erkendt klagen
Dog ser det noget mystisk idag d.8/11-2024
Jeg ser på min netbank at der er trukket selvsamme beløb
Hallo det flere måneder siden min ordre var aktuelt
Man kan da ikke pludselig igen trække på min konto
Det mener de åbenbart de kan og bruger kundernes oplysninger
I vil blive meldt til politiet

Brug aldrig denne butik
Den har intet med en blomsterhandler at gøre

8. november 2024

Hej Lene.
Vi har svaret dig flere gange på mail, så det er ikke korrekt at du ikke har hørt fra os.
Men vi gør det gerne igen.
Der står på siden når du bestiller at sortimentet kan variere alt efter hvad der er af vare i butikken, årstider osv.
Du bestilte en buket søndag morgen til afhentning i lilla farver og da din mand søndag formiddag hentede den fik han en buket i lilla farver.
Hvis du ikke var tilfreds med buketten, dens udseende og dens friskhed skulle du være kommet tilbage med den samme dag da vi jo ikke kan refundere noget som du vælger at beholde og som på det foto du sendte ikke fejlede noget. Buketten var ikke gammel og den var ganske frisk, varerne var fra lørdag da der ikke kommer vare på en helligdag (søndag)
Du skriver i en af dine mails at vi har trukket dine penge flere gange og til det kan jeg kun IGEN fortælle dig at det kan vi slet ikke.
Vi har trukket beløbet 1 gang for en vare du har valgt at beholde, vi har ikke på noget tidspunkt returneret beløbet for så at hæve dem igen, det har vi ikke mulighed for, vi har kun hævet de penge 1 gang som din bestilling var på, at det så er sket sener på måneden er vel ligegyldigt, da de jo har stået reserveret på din konto lige siden du lavede bestillingen.
Det er ikke muligt for os at hæve flere gange og vi har på ingen måde brugt dine oplysninger til noget som helst, det kan vi slet ikke,
Vi er kede af at du ikke er kommet tilbage med det samme, så du kunne havde fået en anden buket, dine penge retur eller anden løsning. Mvh Deleurans blomster

Dårlig oplevelse

Bestilte en buket kl. 9.40 til levering samme dag. Blev også leveret, efter at have rykket for den telefonisk 2 gange, kl. 18.45. Buketten levede overhovedet ikke op til forventningen og lignede overhovedet ikke den på billedet på hjemmesiden. Skrev en mail til firmaet som de ikke har reageret på.
Første og sidste gang jeg køber blomster dér. Desværre. Og synd for modtager især.

19. september 2024

Hvilken blomsterhandler overser den bestilte farve på båndet og glemmer, at trykke navn på!

Har aldrig oplevet noget lignende!
Jeg bestilte online til en begravelse. Min familie spurgte om jeg ingen blomster havde bestilt, hvilket jeg selvfølgelig havde, de var bare ikke, at finde. Aldrig har jeg prøvet noget så flovt, da det aldrig kan laves om.
Jeg kontakter selvfølgelig butikken, der var et par undskyldninger. Først var det en anden, end hende jeg talte med, der havde bundet og leveret buketten og de ikke havde farven på båndet jeg havde bestilt, der efter får jeg afvide af hende jeg første gang talte med, at hun beklagede meget, men det var hende selv som havde bundet og leveret buketten hun havde desværre overset båndet skulle være støvet grønt og det værste havde hun også overset mit navn til båndet. God grund til, at ingen så mine blomster. Jeg er virkelig målløs og sådan noget må bare IKKE ske. Jeg fik tilbudt, at få 150kr refunderet på bånd. Ærlig talt bude de have refunderet hele beløbet efter min egen mening, de blomster kunne lige så godt være blevet i butikken.

21. marts 2024

Hej Anja
Vi er så kede af at båndet på din bestilling var blevet overset, men at der var skrevet et kort til buketten i stedet for båndet. Det er den samme person du har snakket med og den samme som har lavet buketten og desvære også den samme der har overset båndet. Du fik hele din bestilling refunderet også for blomster og levering, vi tilbød også at køre et bånd ud til kirkegården efterfølgende samme dag og det gjorde vi også.
Det må ikke ske at vi overså dit bånd og det er vi virkelig meget kede af, men vi er mennesker og der er sket en fejl😢
Beklager de gener det har medført dig.
Mvh Deleurans blomster

Service i højsæde

Jeg er kommet i Deleurans Blomster i nogle år og har altid været super glad for at handle der.
Der er altid et grin/smil og super gode kvalitets blomster/planter. Servicen er i højsæde hvad enden man kommer der i butikken eller ringer for en bestilling, alt er i den fineste orden, intet glemt!
Vil lige nævne at jeg har stadig min kaffe plante, som jeg har delt i 4 stk. og de er over 4 år gamle, det siger en del.

15. marts 2022

Jeg besøgte Deleurans blomster for…

Jeg besøgte Deleurans blomster for første gang i 2020. Det er sjældent man møder en service og et produkt som man bliver berørt af. Der er ingen tvivl om deres smukke buketter bliver lavet med umage og præcision, såvel som dedikation og varme. Mine varmeste anbefalinger går til Deleurans blomster. Der er en grund til jeg tre år senere, fortsat køber mine smukke buketter hos jer, med den største glæde.

14. marts 2023

Skulle bruge en mor-barn buket og havde specielle ønsker til både farver og blomster. Ekspedienten var meget lydhør og imødekommende og lavede den smukkeste mor-barn buket, præcis som jeg havde ønsket den. Stor anbefaling herfra.

11. marts 2023

1000 % den bedste!

1000 % den bedste!! altid sød, og stod altid klar til hjælpe en, hvis man virkelig har brug for det!! Alt hvad hun laver til en, er noget af det smukkeste.....

14. marts 2023

Bestilte blomster til en begravelse på…

Bestilte blomster til en begravelse på dagen, og de leverede den flotteste buket. Fuldstændig som jeg havde valgt. Helt sikkert 5 stjerner herfra.
Og prisen er rimelig alt efter hvad man kan undvære ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8. marts 2023

Line er den bedste til at mixe og guide…

Line er den bedste til at mixe og guide hvordan buketten skal være, hendes flotte butik er helt fantastisk og hyggelig. Kan aldrig komme ud med 1 ting så mange lækre ting har hun. Hun får altid lov at lave mine buketter når jeg skal til en anledning.
10 stjerner herfra!

13. marts 2023

Havde bestilt en borgerbuket med bånd…

Havde bestilt en borgerbuket med bånd da vi ankom til kirken kunne vi ikke se vores buket det viser sig at de har glemt bånd med tekst der betød rigtig meget det må bare ikke ske med en borgerbuket det gjorde dage dagen endnu mere trist og sørgelig

16. december 2022