DE LAMASSU® Anmeldelser

1. Taskebutik

Sinds 1978 helpen wij bedrijven en klanten bij het vinden van hoogwaardige, handgemaakte producten die perfect aansluiten bij hun stijl en behoeften. Vakmanschap & stijl. Bij DE LAMASSU draait alles om exclusiviteit, ambacht en tijdloze elegantie. Onze tassen en accessoires zijn 100% handgemaakt en worden slechts in beperkte oplage geproduceerd, waardoor elk item uniek en bijzonder is.

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

10 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Kwaliteit 👌

Mooie kwaliteit tassen en bijpassende portemonnee's. Veel keuze en echt uniek!
Blijft lang mooi en contact met verkoper verloopt top!

5. juli 2026

Geweldig product!

Een echt lederen rugzak in donker bruin kleur besteld en binnen 2 dagen geleverd gekregen. De rugzak ziet er zowel van binnen als buiten goed uit. Mooi en functioneel model. Kwalitatief goed en stevig materiaal gebruikt. Mooie ritsen en een leuke stoere logo. Kan zowel zakelijk als in vrije tijd gebruikt worden. Er kan een laptop, tablet en een telefoon in. Veel vakken voor veelzijdig gebruik. De rugtas werd in een geschenkverpakking geleverd. Binnen een mooie doos en een tas. Er zat een cognac kleuren lederen portemonnee bij als cadeau, mooi gebaar naar de klant. Dit wordt gewaardeerd! Ik denk dat het een Nederlands product is. Mooi en eerlijk product. Goede kwaliteit prijs verhouding. Ik houd dit in mijn gedachten. Zeer aan te raden. Goed gedaan De Lamassu! Jullie mogen best trots zijn!

26. juni 2026
DE LAMASSU®-logo

Besvarelse fra DE LAMASSU®

Beste Celal, hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie beoordeling! We zijn erg blij dat u tevreden bent met de kwaliteit, de afwerking en de cadeauverpakking. Uw waardering betekent veel voor ons en motiveert ons om dezelfde kwaliteit en service te blijven bieden. We wensen u veel plezier met uw DE LAMASSU® rugzak en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen. Team DE LAMASSU®

Mooie kwaliteit en snelle levering

Donderdag een tas besteld en vrijdag al netjes ontvangen. Ik ben erg tevreden over de snelle levering. De kwaliteit van de tas is erg goed en het ontwerp ziet er precies uit zoals verwacht. Alles was bovendien zorgvuldig en netjes verpakt. Al met al een hele fijne ervaring en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Zeker een aanrader!

12. juni 2026

Product prima, service traag

Over het product niets dan lof, maar helaas was mijn keuze een maat te groot.
Je mag hem pas retour sturen na een mail te hebben gestuurd, anders wordt de retour niet geaccepteerd. Helaas heb ik anderhalve dag later nog geen reactie op mijn mail en dat is vervelend, want ik wil het bedrag dat ik heb uitgegeven besteden aan een andere tas. Zolang de retour niet wordt geaccepteerd, komt mijn geld ook niet terug. Gezien het bedrag wil ik dat niet nogmaals voorschieten.
Om deze reden zal ik mijn nieuwe tas niet nogmaals hier bestellen.

8. juni 2026
DE LAMASSU®-logo

Besvarelse fra DE LAMASSU®

Beste Bianca,

Bedankt voor uw review.

Onze excuses voor de vertraagde reactie. Door een technische storing met ons e-mailadres hebben wij uw eerdere bericht helaas niet tijdig ontvangen. Dit probleem is inmiddels opgelost.

Inmiddels hebben wij contact met u opgenomen en het retourlabel toegestuurd zodat uw retourzending verwerkt kan worden.

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van het product. Wij vinden het jammer dat het formaat niet volledig aansloot bij uw verwachtingen.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak en bedankt voor uw begrip.

Met vriendelijke groet,

Firas