Teleurstellende service na aankoop…
Teleurstellende service na aankoop keuken
In 2020 heb ik een complete keuken bij De Koning Keukens gekocht. Tijdens het samenstellen was de communicatie goed, maar tijdens en na de plaatsing viel dit helaas erg tegen.
Recent is de bijgeleverde Etna-vaatwasser (slechts 5,5 jaar oud) defect geraakt met foutcode E4. Een vaatwasser zou bij normaal gebruik aanzienlijk langer mee moeten gaan. Op 22 augustus nam ik contact op met De Koning Keukens. Ik werd verwezen naar Etna, waar ik tijdelijk geholpen werd met een reset. De storing kwam echter snel terug.
Daarna heb ik De Koning Keukens meerdere keren gemaild met een formeel verzoek om een oplossing, maar tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen – zelfs geen ontvangstbevestiging of een blijk van medeleven. Dit ervaar ik als uiterst teleurstellend.
Een klacht zie ik als een kans voor een bedrijf om een klant te helpen en vertrouwen te behouden. Dat De Koning Keukens deze kans laat liggen en simpelweg niet reageert, vind ik zorgwekkend.
Hopelijk neemt De Koning Keukens klachten in de toekomst serieuzer en verbetert de nazorg, want de keuken zelf is mooi – maar de service na verkoop laat zwaar te wensen over.