Se, hvad kunderne siger
Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Se mere
Op zaterdag besteld en op maandag zou pakket komen. Maandag kreeg ik te horen via post.nl app dat pakket terug gestuurd zou worden omdat hij beschadigd was, daarna gemaild en na 4 dagen krijg ik te h... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle levering. Het dekbed is heerlijk fluffy en licht. Precies wat ik graag wilde en wat dekbedwinkel ook beloofde. Dus supertevreden over zowel het dekbed als de winkel.
Virksomhedsoplysninger
Om Dekbedwinkel.com
Skrevet af virksomheden
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.
Dekbedwinkel.com
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holland
- klantenservice@etrias.nl
- dekbedwinkel.com
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blij met dit 4 seizoenendekbed
Blij met dit 4 seizoenendekbed. De twee delen op elkaar zijn zelfs te warm voor mij als koukleum. Heb nu genoeg aan alleen het herfst/lentedeel. Vind de dekbedden kwalitatief goed aanvoelen. Super blij met deze aankoop!
Value for money
Direkt de volgende dag al in huis, servicemail met wasinstructie top! Dekbed heeft voor ons precies de goede warmteisolatie.
Doet wat het belooft
Snelle levering.
Super fijn dekbed
Super fijn dekbed, heerlijk warm, zeker niet te. En super snel geleverd
Snelle en correcte levering
Sneller geleverd dan gedacht en super…
Sneller geleverd dan gedacht en super fijn dekbed.
Voelt hoogwaardig aan en niet te zwaar.
Het zijn gewoon goede en degelijke…
Het zijn gewoon goede en degelijke kussens we willen gewoon niet anders meer
Makkelijke website en binnen 1 werkdag…
Makkelijke website en binnen 1 werkdag mn 4-seizoenen dekbed in huis.
Goede communicatie per mail en het dekbed is heerlijk.
Dus eigenlijk kan ik alleen maar een goede review schrijven.
Op tijd Leveren klopte niet op de web site
Website aanpassen indien product niet snel leverbaar is
Wel kreeg ik direct bericht na mijn klacht hierover
Snel bezorgd en leveren precies wat ze…
Snel bezorgd en leveren precies wat ze beschrijven.
Snelle levering en een fijn dekbed
Snelle levering en een fijn dekbed
Dekbed warmteklasse 2 geeft snel en voldoende warmte in de winter, herfst en lente. Waarschijnlijk tijdens de echte zomerdagen iets te warm.
Gezien de prijs en kwaliteit een echte aanrader
Snelle en correcte levering
We hebben heerlijk geslapen
We hebben heerlijk geslapen. Geweldige keus. Heel blij mee en ook een snelle levering..
Alles keurig geleverd volgens afspraak
Alles keurig geleverd volgens afspraak. Klantenservice is prima. Duurt wel even voordat je geholpen wordt maar super vriendelijk en alles wordt vlot geregeld.
Dit bedrijf verkoopt gebruikte dekbedden!
Ik heb meerdere dekbedden besteld bij dit bedrijf en het is overduidelijk dat ze gebruikte en eerder geretourneerde dekbedden naar nieuwe klanten sturen.
Ik heb eerder al een dekbed ontvangen die in een verkreukelde en vieze hoes zat, waar ik mijn vraagtekens bij had. Vervolgens kreeg ik vorige week een dekbed binnen waar heel veel kreukels in zaten. Vandaag heb ik een dekbed ontvangen die er echt erg aan toe is: zowel de verpakking als het dekbed is vies, waarbij er allemaal stof en zelfs dierenharen op het dekbed zitten!
Toen mijn partner hier zojuist over belde, moesten wij een mail met foto’s gaan sturen. Geen excuus of iets en nu moet de klant ook nog moeite gaan doen voor jullie fout? Dit dekbed gaat sowieso retour en ik koop hier nooit meer iets.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.