Dekbedwinkel.com Anmeldelser 365

4,4

Blij met dit 4 seizoenendekbed. De twee delen op elkaar zijn zelfs te warm voor mij als koukleum. Heb nu genoeg aan alleen het herfst/lentedeel. Vind de dekbedden kwalitatief goed aanvoelen. Super bli... Se mere

Prima ervaring. Op zondag 2 stuks besteld en de maandag daarop bezorgd bij PostNL punt. Scherpe prijs en advies waar het oude in te leveren. Correct , niet vacuüm , verpakt elk in een doos.( dus niet... Se mere

Op zaterdag besteld en op maandag zou pakket komen. Maandag kreeg ik te horen via post.nl app dat pakket terug gestuurd zou worden omdat hij beschadigd was, daarna gemaild en na 4 dagen krijg ik te h... Se mere

Snelle levering. Het dekbed is heerlijk fluffy en licht. Precies wat ik graag wilde en wat dekbedwinkel ook beloofde. Dus supertevreden over zowel het dekbed als de winkel.

1. Soveværelsesmøbelbutik

Om Dekbedwinkel.com

✓ Gratis verzending vanaf €50
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen

Bij Dekbedwinkel bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw dekbed. Naar welk dekbed u ook op zoek bent. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een dekbed dat aan al uw wensen voldoet. Dekbedwinkel heeft een breed assortiment van verschillende kwaliteitsmerken zoals Ducky Dons, Frankenstolz, Texeler, Texelwool, Timzo, Yumeko en Silvana. Naast dekbedden heeft Dekbedwinkel ook een breed assortiment kussens en onderdekens om het slaapgenot nog verder te vergroten.

Ga naar Dekbedwinkel

Dekbedwinkel.com

Gratis verzending vanaf € 50
Snelle levering
Achteraf betalen

4,4

Value for money

Direkt de volgende dag al in huis, servicemail met wasinstructie top! Dekbed heeft voor ons precies de goede warmteisolatie.

26. marts 2026

Doet wat het belooft

Snelle levering.

19. marts 2026

Dit bedrijf verkoopt gebruikte dekbedden!

Ik heb meerdere dekbedden besteld bij dit bedrijf en het is overduidelijk dat ze gebruikte en eerder geretourneerde dekbedden naar nieuwe klanten sturen.

Ik heb eerder al een dekbed ontvangen die in een verkreukelde en vieze hoes zat, waar ik mijn vraagtekens bij had. Vervolgens kreeg ik vorige week een dekbed binnen waar heel veel kreukels in zaten. Vandaag heb ik een dekbed ontvangen die er echt erg aan toe is: zowel de verpakking als het dekbed is vies, waarbij er allemaal stof en zelfs dierenharen op het dekbed zitten!

Toen mijn partner hier zojuist over belde, moesten wij een mail met foto’s gaan sturen. Geen excuus of iets en nu moet de klant ook nog moeite gaan doen voor jullie fout? Dit dekbed gaat sowieso retour en ik koop hier nooit meer iets.

23. januar 2026