De Isolatieshop B.V. Anmeldelser

1. Butik med isoleringsmateriale

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Isolatiemateriaal - Isoleren met isolatie materialen van De Isolatieshop. Dakisolatie, vloerisolatie en spouwisolatie. Naast eerste keus isolatiematerialen (XPS, EPS, PIR en PUR) biedt De Isolatieshop ook zeer voordelige tweede keus isolatie.

Middel

Svarer typisk inden for 1 uge

3,0

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Zeer slecht bedrijf stuurd soook…

Zeer slecht bedrijf stuurd soook facturen en zijn oplichters wegblijven
Ik denk dat mij en mijn vrouw even door de war haalt wij hebben niks bij jullie besteld omdat jullie beloftes maakten en niet nakwamen en jullie liegen dus weer want wij hebben niks besteld dus niks openstaat daarom hebben jullie schuldig gemaakt aan smaad en laster is net aangifte van gedaan en jullie hebben ook de wet op de privacy overtreden ook hier volgt aangifte. Van leugen leugens. Van jullie zijde

30. juni 2026

Beste Bert,

Wij herkennen ons niet in het beeld dat je schetst. Wat wij wel kunnen vaststellen, is dat je meerdere bestellingen bij ons hebt geplaatst die, ondanks herhaalde betalingsverzoeken en meerdere mogelijkheden om het openstaande bedrag te voldoen, onbetaald zijn gebleven. Uiteindelijk hebben wij de vordering daarom moeten overdragen aan een deurwaarder.

Wij staan altijd open voor een constructief gesprek en proberen problemen in eerste instantie samen op te lossen. Helaas is dat in dit geval niet gelukt. Mocht je de openstaande kwestie alsnog willen afhandelen, dan kun je met ons contact opnemen.

Team Isolatieshop

Geen overleg over bezorgen

Geen overleg over bezorgen duidelijk over telefoon gemeld dat het 1 week later moest daarna besteld maar de isolatieshop interesseert dat niks ze brengen het gewoon 1 week eerder bellen dan op dat ze eraan komen ( ja dat kan natuurlijk niet) dus transport cancelen maar ja omdat er daar niet geluisterd is mag het het fijn zelf ophalen en je krijgt er nog een extra rekening bij van 127 € .
Dikke oplichters.

4. marts 2026

Beste Arend,

Dank voor je review. Bij je bestelling is gekozen voor een specifieke leverdatum. Op basis van deze keuze is het transport ingepland en is de bestelling door ons geladen voor levering.

Toen de levering kort voor het afgesproken moment werd geannuleerd, was de zending al onderweg. In dergelijke gevallen brengen wij foutvrachtkosten in rekening; dit is volgens protocol. Uiteindelijk heb je ervoor gekozen de bestelling zelf bij ons af te halen.

Wij vinden het jammer dat dit tot onvrede heeft geleid. Tegelijk verwachten wij respect richting onze medewerkers. Hoewel deze uitkomst teleurstellend voor je is, blijven wij onze voorwaarden en het respectvolle gesprek handhaven.

Desalniettemin wensen wij je nog een prettige dag.

Team Isolatieshop

Service is top

Foutje in de bezorging,werd snel en soepel opgelost. De service afdeling was zeer goed bereikbaar en reageerde heel adequaat. Nabezorging was heel snel. Daardoor geen vertraging opgelopen bij werkzaamheden. Rob uit Den Haag

17. juni 2023

Beste Rob,

Bedankt voor je beoordeling. Wij stellen het zeer op prijs en zijn blij om te horen dat je werkzaamheden geen vertraging hebben opgelopen. Veel plezier met klussen!

Isolatieshop

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen. Snel en correct geleverd. Er was niets op aan te merken.

22. marts 2022

Beste Laurens,

Heel erg bedankt voor uw positieve beoordeling. Dit stellen wij zeer op prijs!

De Isolatieshop B.V.