Scherpe prijzen voor goede kwaliteitverhouding. Snelle verzending. Door de postnl duurde het langer, maar goed verpakt ook!
Se, hvad kunderne siger
Duidelijke en eerlijke beschrijving van het product. Heldere communicatie omtrent bestelling, verzending en levering. Blij verrast bij het openen van het pakket. De bestelling kreeg een persoonli... Se mere
Virksomheden har svaret
Snel geleverd, goed verpakt, product zoals omschreven, ben er super blij mee en kan niet wachten om het cadeau te geven aan mijn zoontje. Ook zeer attente kaart en leuke lolly aangetroffen in de verpa... Se mere
Virksomheden har svaret
Very beautiful variety of not only toys and kids’ stuff, but also collectibles to choose from if you’re an adult who likes to collect (like me!). Shipping is very expensive if you’re ordering overseas... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De mooiste en leukste online speelgoedwinkel en kids concept store. Bij ons vind je mooi, leuk en kwaliteitsvol speelgoed. Alsook een ruim aanbod aan kinderboeken, wenskaarten, accessoires en musthaves voor baby's, kleuters en jonge kinderen.
Kontaktoplysninger
Vroente 9, 2390, Oostmalle, Belgien
- info@dehartjesdief.be
- dehartjesdief.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Scherpe prijzen voor goede…
Scherpe prijzen voor goede kwaliteitverhouding.
Snelle verzending. Door de postnl duurde het langer, maar goed verpakt ook!
Kwaliteitsvol materitopaal,alleen…
Kwaliteitsvol materiaal,alleen verkeerde bestelling gekregen
Prachtige Paola Reina poppen
Het was zeker een goede ervaring! Ik had nog niet eerder bij De Hartjesdief besteld. Ik ben zeer tevreden, omdat het precies de poppen zijn die ik wilde hebben. Ook zijn ze snel geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden van het transportverloop. Mijn hartelijke dank!
Netjes en snel geleverd
Netjes en snel geleverd. Ontvangen in een leuk cadeaupapier!
Retourkosten toch vergoed
In tegenstelling tot, vermelding op de site ,dat ze retourkosten niet vergoeden, worden deze toch vergoed.
Colletje haar webshop
Het is bijzonder dat Colletje haar eigen webshop heeft. Haar verhaal samen met haar papa heeft me ontroerd. Collectie haar papa heeft mijn pakje ook zelf komen leveren de dag na mijn bestelling al. Top! Ik ben ook heel tevreden over mijn pakje en zeker ook over de prijs.
Alles van het begin van de bestelling…
Alles van het begin van de bestelling tot de aankomst van de bestelling is foutloos verlopen. En het product is heel goed ingepakt zodat er tijdens het transport niets kan aankomen.
Voor herhaling vatbaar!
Alles werd heel vlug en verzorgd afgeleverd. Ik had de knuffels gekocht als geschenk. Die mensen waren heel tevreden.
Een aanrader
Zeer vriendelijke mensen. Ik bestelde een boekje, helaas was de postbode zo bruut geweest het in de brievenbus te duwen. Ik nam contact op met de hartjesdief en zij zochten meteen mee naar een oplossing. Ik raad deze winkel/webshop zeker aan
Leuk concept van een winkel
Leuk concept van een winkel. Blij dat je het boek dat ik zocht nog kon leveren; op andere plaatsen vond ik het niet. Ik hoop dat jullie droom samen verder mag waar worden... Sofie (Leuven)
Boek besteld
Ik bestelde een boek maar zag jullie site
En zag er zulke leuke cadeautjes voor de kleintjes.
En aparte dingen
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.