De Fitte Medewerker gaf een workshop cognitieve fitness. Hele fijne en leerzame workshop. Tessa Geerling is een fijne presentator met een prettige stem. De workshop was interactief, dat maakte dat je... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Een ontzettend leuke, leerzame en smaakvolle workshop. Veel geleerd over gezond en smaakvol eten.
De workshop was interessant en naar mijn mening goed oogebouwd. Chaemi was erg vlot, stelde vragen en toonde belangstelling. Ik heb een aantal tips mee kunnen nemen (en een aantal dingen die ik stieke... Se mere
Hele fijne duidelijk uitleg, realistisch met een dosis nuchterheid en humor. Bewustzijn creëeren voor je gedachtes en je handelingen. Dank je wel!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Wij zorgen voor de mooiste glimlach op jouw werkvloer. Op de werkvloer organiseren wij vitaliteitactiviteiten rondom de thema's: mentale gezondheid, werkdruk/stress verlagen en teambuilding. Zodat je organisatie een aantrekkelijke werkgever bent én blijft.
Kontaktoplysninger
Holland
- defittemedewerker.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nuttige workshop
Er was veel informatie over de bloedsuikerspiegel en over hoe je bewuste keuzes maakt en dit is eigenlijk iets dat we nog nooit eerder gehoord hebben hier op Sanquin.
De workshop zat goed in elkaar
De workshop zat goed in elkaar, veel informatie en goede antwoorden op kritische vragen.
Leuke leerzame workshop
Leuke leerzame workshop! Ik ga thuis zeker aan de slag met de groene smoothies die we gemaakt hebben.
Professioneel en prett
Goede uitleg over de tests, prettige sfeer en goede adviezen.
Kundig en prettig persoonlijk contact.
Was een leuke cursus
Was een leuke cursus. Veel nieuwe inzichten en leuke oefeningen.
Goede uitleg van hoe en wat je rug doet…
Goede uitleg van hoe en wat je rug doet met tillen
Want het is belengrijk voor iederien…
Want het is belengrijk voor iederien hoe werkt dit werk, het blijven g
Heel Goed ervaring
Heel goed tot nu toe de beste
Mooie eyeopeners over ergonomie
Mooie eyeopeners over ergonomie maar ook over je eigen verantwoordelijkheid wat betreft je werkhouding. (Letterlijk en figuurlijk)
Duidelijke uitleg en goede feedback
Goed advies
Verhelderend en praktisch
Het was verhelderend en er waren veel eye openers. Ook was er veel herkenning en waren er praktische tips hoe je dingen kan aanpakken en veranderen. Je hebt een keus en zorg goed voor jezelf zijn dingen die me zijn bijgebleven. Ik ga er zeker mee aan de slag!
Fijne duidelijke workshop
Er is een prettige en positieve sfeer gecreeerd waardoor ik me gemakkelijk kon openstellen en anderen volgens mij ook. Een heel duidelijke en concrete worksh
Hele fijne inzichten gekregen
Hele fijne inzichten gekregen. Veilige omgeving met humor en persoonlijk. Er werd ook echt geluisterd. Fijne tips.
energieke workshops die je verder helpen
Als onderdeel van onze sectordag 2 enerverende workshops ingepland. Voorbereiding en afstemming verliep heel soepel met aandacht voor onze groep. De trainers waren sterk op hun vakgebied en wisten de groep op een leuke manier mee te nemen en uit te dagen. Zowel de workshop 'Lichaamstaal' als de workshop 'Baas in eigen inbox' hadden veel ruimte voor interactie en leverden concrete inzichten en verbeteracties op; was leuk om te doen!
Anita gehad als vitaliteitscoach
Anita gehad als vitaliteitscoach, ik zou haar aanraden bij andere collega’s; ik heb concrete tips waarmee ik aan de slag kan gaan.
Heldere uitleg
Heldere uitleg! Veel wist ik al nu in de praktijk brengen.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.