Deeppanpizzaexpress Viborg Anmeldelser 10

3,7

3,7

Middel

Vi bestilte i dag en pizza- en pizza…

Vi bestilte i dag en pizza- en pizza hvor man selv skulle vælge 3 ingredienser ( champignon - oksekød og frisk tomat valgte vi ) champignon og frisk tomat havde de glemt og putte på . Pizzaen skulle indeholde 3 slags ost - hvilket heller ikke var tilfældet !
Endvidere har vi betalt for dobbelt bund - betalt men ikke fået - pizzaen var samme str som normalt .
Pizzamanden stod direkte og løj
Kan ikke anbefale dette sted

9. juni 2025

Meget sen levering og ubehøvlet chauffør

Vi bestilte 6 pizzaer via Just Eat, og kunne vælge levering fra kl 17:45 - vi valgte kl 18:00.

Kl 18:20 var der stadig ikke kommet mad.
Efter opringning til deeppan pizza, blev vi lovet at de var her inden 2 minutter - kl 18:35 ringede jeg igen, da det stadig ikke var kommet mad eller ringet... 18:38 bliver jeg ringet op af chaufføren der var meget ubehøvlet og total uforstående for at det var et problem at de kom 40 min for sent.

Maden smagte fint med leveringen og opførselen ved levering var ikke ok.

19. december 2024

Meget skuffet i størrelsen og ikke…

Meget skuffet i størrelsen og ikke færdigbagt, osten var dårligt smeltet, min bestilling skulle have chili i opskriften men det kom de slet ikke på da jeg havde brugt 10 kr på chili i bæger også(er meget glad for chili, så mangler altid ekstra) bægret var halvtomt... Min frysepizza fra Rema vækker ærligt mere sult og interesse, spild af penge

4. april 2024

Pizza ikke bagt færdig

30 minutter forsinkede og da pizzaerne kom, var dejen ikke bagt færdig i midten og bacon sparsom stegt i midten. Salaten var god. Men vi bestiller aldrig der igen.

27. marts 2024

Fik en kyllingsalat

Fik en kyllingsalat. Dårlig oplevelse hele vejen igennem. Ingen dressing med til, dårlig og ekstrem kold kylling. Knaste når man spiste salaten og ikke på den lækre måde.

14. oktober 2023

Skuffende familie pizza

Min kone bestiller en pizza hos deep pan pizza og da hun gerne vil have ekstra til dagen efter bestiller hun en såkaldt familie pizza som ifølge hjemmesiden er til 4 personer. Denne koster også 180 dvs mere end dobbelt så meget som en almindelig pizza

Til hendes store misfornøjelse var denne pizza dog ikke ret meget større end en normal pizza og over halvdelen bliver spist af kun en person. Køb af to almindelig pizzaer ville både have været billigere og ville have efterladt flere rester!

Er dælme for ringe at man vil tillade at tage så meget og reklamere for at det er til fire personer når man ikke får mere!

9. december 2022

Er dette din virksomhed?