Deekie is waanzinnig! Mijn energieleverancier belde me op; 'is er soms iets mis met de cv ketel?!' Zegt het voort!! Deekie is insane! My energy supplier called me; 'is there something wrong w... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Niet kopen! Mega slechte klantenservice. Als je iets wil retourneren/ruilen proberen ze je 20%korting aan te praten en als je niet akkoord gaat hoor je niets meer van ze. Meerdere mails gestuurd zond... Se mere
Heel erg ontgoocheld in Deekie.nl 2x Deekie besteld via de 1+1 actie. Regenboog deekie was voorradig en werd meteen opgestuurd. Alles ook meteen betaald. Op 06/12/'23 kreeg ik per mail bevestigi... Se mere
Heldere advertentie waar het product van Deekie wordt omschreven. Een goede communicatie vanuit de leverancier van wanneer het product wordt verstuurd. Wat later nog een mail gekregen hoe er met het... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Deekie is ontstaan doordat we de nood zagen van het samenbrengen van comfort en warmte. Geen stugge hoodie en onhandige dekens, maar een manier waarop je jezelf warm en comfortabel voelt tegelijk. Met deze gedachtegang zijn we een lange zoektocht in gaan zetten naar de perfecte 'hoodiedeken' en zijn we op dit concept uitgerold. Een hoodie deken, met een sherpa voering. Oftewel de comfort van een hoodie en de zachtheid van een deken, en ook nog eens geen hoge gasrekening.
Kontaktoplysninger
Slachtstraat 12, 3512BC, Utrecht, Holland
- info@deekie.nl
- deekie.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
OPLICHTERS
OPLICHTERS. BESTELD NIKS GEKREGEN EN REAGEREN OOK NIET OP MAILTJES!!!!!!!!
Oplichters
Besteld niks geleverd reageren niet op mailtjes en op bellen ook niet
Geld weg en ze reageren nergens op
Denk gewoon oplichters
Heel erg ontgoocheld in Deekie.nl
Heel erg ontgoocheld in Deekie.nl
2x Deekie besteld via de 1+1 actie.
Op 06/12/'23 kreeg ik per mail bevestiging (van Jurre) dat de Navy Blauwe Deekie nog zou nagestuurd worden, met een 2e zending, uit een ander magazijn...
Tot op heden mochten wij deze nog niet ontvangen. Al verschillende mails gestuurd en via allerlei kanalen geprobeerd om contact op te nemen met Deekie.nl
Zonder enige respons of communicatie!
Er zit hier nog een jonge man met ongeduld op zijn kerstpakje te wachten 😉 want zijn zus ontving haar regenboog Deekie wél en hij is er helemaal weg van.
Dit was mijn tweede bestelling bij hen
Dit was mijn tweede bestelling bij hen. Kwaliteitsvolle deekies, worden niet 'plat' na een paar keer wassen en blijven lekker zacht en warm. Had er 1 gekocht met de 1+1 promo. Was vergeten de tweede in mijn winkelkar te plaatsen (stond niet duidelijk op de site als ik dan een puntje van kritiek zou moten vinden). Eens in contact met hen hebben ze zonder probleem een tweede verzonden, dus nog eens top service ook!
Best relax deekie
Great quality, fast delivery, awesome experience!
Wat een fijn product zeg
Wat een fijn product zeg. Zo kan mijn vriendin lekker warm blijven zonder dat ik in de buurt ben.
Heb er 2 besteld voor mn man en zoon
Heb er 2 besteld voor mn man en zoon. Beide komen er nu niet meer uit, ze vinden ze fantastisch!
Goeie zware kwaliteit, lekker warm ! Ben er stiekem heel jaloers op 🤭
Ben super tevreden met mijn deekie…
Ben super tevreden met mijn deekie alleen had ik de eerste keer als ik besteld had niet gezien dat het 1+1 gratis was vond dat wel spijtig maar is wel goede kwaliteit kleindochter heel tevreden mee
Juliana
The products are really good, very soft and warm.
After I got my first pair, one for me and one for my husband, we were so in love that we had to buy 2 more!
The delivery was also very fast.
Verkeerde bestelling gekregen
Verkeerde bestelling gekregen. Heb gratis een nieuwe opgestuurd gekregen! Echt TOP! Dank je!
Deekie voor iedereen
De verzending verliep heel erg vlot.
De deekie's zijn in 1 maat. Zelf heb ik een maatje 48 en had schrik dat hij te krap zou zitten. Maar zelfs met mij maatje 48 zit hij ruim genoeg en kan ik met mijn benen in het deken genieten van een gezellige en warme tv-avond. GENIETEN
Perfect voor de winter
Warm, groot, comfortabel en ook nog eens praktisch!
Geen irritant afvallend kleedje om mijn middel als het koud is maar een perfecte Deekie
Topproduct
Topproduct! Super warm en dik en zacht. Ook zeker groot genoeg. Je kan er volledig met je benen in. Ga er zeker nog een bestellen!
Warm, bespaart geld en goed bedrijf!
Erg snelle levering, goede klantenservice en klantgerichte hulp/oplossingen :) We hebben meerdere deekies en zijn heel erg blij met deze warme truien/dekentjes in één. Bovendien bespaart het erg veel geld aan warmtekosten wat nu erg fijn is!
Ik ben zo blij met mijn Deekie
Ik ben zo blij met mijn Deekie, nooit meer koud .Ook mijn kleinzoon van ruim 5 is idolaat van mijn Deekie, kruipt erin , gebruikt m als tent, verstop plek of geheime plek ,dus er wordt op los gefantaseerd en gespeeld,ik ben fan ❤️
Kwaliteit goed, contact service slecht!
Levering en kwaliteit van de Deekie is goed. Echter probeer ik via verschillende kanalen contact met ze te krijgen maar ze reageren nergens op!
Supper zacht je zit er comfortabel mee.
Supper zacht je zit er comfortabel mee.
Echt een aanrader om te kopen.
We even bought a Deekie for our guests
I even bought a Deekie for guests - after already owning one for quite some time - as we live in an old house and it can be colder in some area's. It's such a great quality. Comfy, soft, warm. All you need.
Waaaaaaaaaaauw onwijs comfy!!
Waaaaaaaaaaauw onwijs comfy!!
Mijn beste aankoop van dit jaar. Ik wil er in leven. Snelle service, mooie ontwerpen en oh zo sexy
Læs mere om andre typer anmeldelser.