2,1

Under middel

NIET BESTELLEN BIJ DECORHOME

Ook besteld via hun website (voor de kerst). Was al raar dat je enkel onder rembours kon bestellen. Achteraf ben ik daar blij mee, want na de bestelling hebben we niets meer van hen vernomen. Ze reageren niet op de mail, whatsapp, bellen. Lijken compleet van de wereld te zijn. We hebben per mail aangegeven de bestelling te annuleren.
Mocht dit bedrijf failliet zijn, dan mogen dit soort sites niet meer in de lucht kunnen zijn.
Compleet waardeloos dit.

13. januar 2026

Heb afgelopen dinsdag laminaat besteld…

Heb afgelopen dinsdag laminaat besteld bij decorhome, heb sinds vorig week woensdag contact willen opnemen over mijn bestelling wanneer deze bezorgd zou worden omdat er bij mij enorm haast bij zit maar kan geen contact opnemen zowel telefonisch niet mail niet en WhatsApp ook niet, vind dit heel raar en het zorgt voor mij voor een hoop stress.

21. januar 2025

Bedrijf onbereikbaar en levert order niet.

Order geplaatst van 495 euro maar vervolgens hoor ik een week niets. Herhaaldelijk telefonisch contact opgenomen tijdens kantooruren. Geen gehoor. Via mail, geen reactie.

De zogenaamde livechat via whatsapp word wel gelezen maar nooit op geantwoord.

Het lijkt op een winkel die misschien al failliet is maar nog wel de website werkend heeft. Hoe dan ook, hier zit een raar luchtje aan en ik vertrouw het voor geen cent.

7. juli 2023

Niemand 'thuis'

Een week geleden laminaat besteld en ik direct een geautomatiseerd mailtje gehad. Bellen kan niet want het nummer is niet in gebruik en op een Whatsapp bericht wordt niet gereageerd. Ik denk dat het bedrijf niet meer actief is gezien er meer mensen dit probleem ook hebben.

27. september 2021

Geen contact en geen vloer

Zoek alstublieft door en doe uzelf het niet aan hier te bestellen.

Na het online bestellen van een vloer (overigens prima prijs) wilde ik contact opnemen om de verwachte levertijd te weten te komen. Allereerst werkt het telefoonnummer dat het bedrijf van zichzelf opgeeft niet. En daarmee bedoel ik niet dat er niet op wordt genomen maar dat er daadwerkelijk de melding wordt gegeven dat "het telefoonnummer niet in gebruik is".
Prima, poging 2; het contactformulier invullen. Na het invullen van het contactformulier meer dan een week gewacht en nogsteeds geen reactie gekregen dus door moeten gaan naar poging 3.
Poging 3: het whatsappcontactnummer. Verscheidene pogingen gedaan om dan maar via het officieel vermelde whatsapp-contactnummer in contact te komen en wat blijkt, de berichten worden gelezen (blauwe vinkjes) maar worden steevast genegeerd. 6 berichten vanuit mijn kant op verschillende dagen later was voor mij de maat vol en heb ik besloten om zowel via whatsapp en het contactformulier mijn bestelling te annuleren. Uiteraard kreeg ik ook daar geen bevestiging van of antwoord op.

Kortom doe dit jezelf gewoon niet aan. Dankzij dit bedrijf zat ik kort voor verhuizing nog zonder vloer en heb ik in haast bij de concurrent (die wel gewoon met klanten omgaan) nog een vloer aan moeten schaffen.

29. maj 2021

Bestel hier niet!

We hebben laminaat en plinten besteld bij decorhome.nl voor een goede prijs. De goede prijs is echter ook het enige pluspunt wat we kunnen benoemen. Het is heel moeilijk om contact op te nemen met decorhome. Mails worden niet beantwoord, het telefoonnummer is niet in gebruik... Uiteindelijk hebben we via Mollie (de betaling) contact gekregen met het bedrijf, en ons bestelde laminaat gelukkig geleverd gekregen. Dit had wel eens heel anders af kunnen lopen. De levering ging ook slordig, en er werd ruw om gegaan met de materialen. Wij raden niemand aan om hier te bestellen!

18. januar 2020

Er dette din virksomhed?