1. Leverandør af PVC-vinduer
  2. Byggefirma
  3. Leverandør af vinduer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Building a Sustainable Home? Thought about Energy Efficient PVC Windows & Doors? Deceuninck: a Wide Range of Colour-fast, Low Maintenance PVC Solutions.

2,9

Middel

Koop nooit geen Deceuninck

Het bedrijf Deceuninck zijn grote oplichters m.b.t. hun gevelbekleding van Twinson.
Totaal geen verantwoording afleggen bij materiaal wat bij juiste montage alleen maar (schotelt) in de volle zon.
Als bedrijf heeft mij dit zeer veel schade opgeleverd omdat de gevel moest worden vervangen.
Deceuninck heeft totaal geen coulance gegeven.
Nu heeft een klant van mij inbraakschade waardoor er een aantal planken nodig zijn.
Twinson o Wall is niet eens meer te krijgen.
Decuninck geeft 10 jaar garantie op hun materiaal maar kunnen dit niet eens nakomen.
Zeer slecht bedrijf waar 1 ster nog teveel is.

10. august 2025

Châssis Deceuninck - Monteur Van Schoors (All Wood)

Nl tekst onderaan

Châssis pliant / coulissant de marque Deceuninck placé le 25/06/2001 par la société Van Schoors, actuellement All Wood (Geraadsbergen), soit 3.212 € (129.582 Bfr).
Mécanisme cassé (le chariot) : plus livrable !!
(Prix estimé de cette pièce : 50 € maximum).
Depuis le 21/04/2022, j’ai déjà contacté 16 sociétés différentes, sans succès.
Donc, je vais devoir acheter une nouvelle porte à 3.500 € parce qu’une pièce de 50 € n’est plus disponible.
En tout cas, ce ne sera pas un châssis Deceuninck.
03/06: problème résolu. J'ai fait fabriquer le pièce cassée. Aucun support, ni de Deceuninck, ni de Van Schoors.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vouw/schuifraam in PVC van het merk Deceuninck geplaatst op 25/06/2001 door de firma Van Schoors, thans All Wood (Geraadsbergen).
BTW inb.: 3.212 € (129.582 Bfr).
Gebroken mechanisme (wieltje onderaan) : niet meer beschikbaar !
(Geschatte prijs van dit onderdeel: max. 50 €).
Sinds 21/04/2022 heb ik al 16 verschillende bedrijven gecontacteerd, zonder succes.
Ik zal dus een nieuwe deur moeten kopen voor 3.500 € omdat een onderdeel van 50 € niet meer verkrijgbaar is.
In ieder geval, het zal geen Deceuninck raam zijn.
03/06: opgelost. Ik heb het gebroken stuk laten maken. Geen ondersteuning van Deceuninck of Van Schoors.

16. maj 2022

Er dette din virksomhed?