2,6

Under middel

Virkelig ringe service i Aalborg

Virkelig ringe service i Aalborg.
Dyre priser, og hver gang man kommer derind, er de i tvivl om hvordan det hele lige skal blandes for at få det man efterspørger. Har handlet der i 2 år, og det er lige elendigt hver gang. Ud over dette, er der ingen returret. Find et andet sted at handle jeres væsker.

14. september 2020

uanset hvilken butik jeg har handlet i

uanset hvilken butik jeg har handlet i, er jeg altid blevet mødt med et smil og kanon god service! de ansatte tager sig altid god tid til at hjælpe og vejlede den enkelte kunde og sørger for at man går derfra med den bedste oplevelse! det er service i top klasse!

8. juni 2018

Nu har jeg handlet ved Decadent Vapours…

Nu har jeg handlet ved Decadent Vapours i et godt stykke tid. Jeg prøver jævnligt nye væsker. Det er absolut ikke skuffende! De smager simpelthen fantastisk.
Hver gang jeg er på jagt efter en ny variant, er der en venlig ekspedient, med styr på sit fag, som hjælper mig igennem et par smagsprøver, fra deres smagsbar.
Magen til service skal man lede længe efter!
Mvh.

8. juni 2018

Elendig service!

Jeg købte et aspire K3 hurtigstart sæt i jeres butik i Randers d. 02-02-2018 til 399,- Jeg var glad og tilfreds med sættet i ca 3 uger. Efter 3 uger begyndte batteriet med at det ikke ville virke som det skulle.. Selvom det var fuld opladet og havde forbindelse til "hovedet" dampede den ikke. Når jeg prøvede 5-6 gange ville de måske virke normalt. Andre gange med under halv styrke. Satte så "hovedet" over i mit gamle batteri der er over et halvt år gammelt, og her virkede hovedet fint. Da jeg kom ind i butikken og fortalte den samme ekspedient som jeg havde købt det af. Så han med det samme problemet. Fortalte at jeg ikke fik kvitteringen med da jeg købte den. Jeg havde dog den originale kasse med samt et billede fra min konto hvornår jeg havde købt det. Ekspedienten fortalte mig så at han ikke kunne gøre noget uden den originale kvittering. Jeg fortalte så at jeg selv var salgsleder i telebutik og vidste at man sagtens kunne finde en kvittering i et alm kassesystem når man havde artikel nr samt dato og tidspunkt. Ekspedienten holdte fast på at jeg skulle have den originale kvittering før han kunne gøre noget. Jeg gjorde klart at jeg på ingen måde mente at det var i orden, nu hvor jeg havde de andre ting med. Nu er jeg så blevet snydt så det driver fordi en hvalp ikke gider at passe sit arbejde.
Jeg skal ALDRIG handle der igen på trods af at jeg var en flittig kunde hos jer. En hurtig ombytning at varen og i havde haft en glad kunde. Som om jeres leverandør går op i hvem der havde købt batteriet for at i kunne få jeres varer afskrevet hos leverandøren.! Håbløst til grin.
Kan jeg gøre mit for at lade lokale handlende vide at det er måden man giver service på i butikken i Randers, gør jeg det.

17. april 2018