Doe uw pakket niet in deze automaten! Breng ze naar DHL, UPS en DPD zelf. Deze verzender halen namelijk de automaten niet leeg, omdat ze er niet in kunnen. Mijn pakket ligt er helaas al 2 weken in en... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Toen het kluisje open ging voor mijn retourzending lag er al een ander pakje in.Als ik kwaad gewild had had ik het zo mee kunnen nemen.Ben bang dat iemand dat met mijn pakje gedaan heeft Geen ver... Se mere
Bij verzenden van pakket geeft de automaat in De Gaard (Utrecht) steevast aan dat de barcode 'is verlopen of niet bekend is'. Ook bij een barcode van 1 dag oud. Terwijl het bij een 'bemensd' afhaalpun... Se mere
Al veel pakketjes gebracht en gehaald en dat gaat bijna altijd goed. Laatst een keer niet, het kluisje waar mijn pakketje in zou moeten ging niet open. Na opnieuw scannen bleek het label verlopen, bal... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Proberen het servicepunten moeilijk te…
Proberen het servicepunten moeilijk te maken met hun onredelijke contractvoorwaarden en overnames. Nu zien we het resultaat nadat ze toch een slachtoffer konden vinden.. Lockers hebben enorm vaak storing of zitten te vol, pakketten die niet passen of afhaalcodes die niet doorkomen.
deBuren, niet aan beginnen
Ik kan me volledig aansluiten bij alle andere slechte reviews; UPS bezorgd bij deBuren, maar je ontvangt geen locker openingscode van deBuren. Op de eerste plaats wordt je niet geinformeerd dat je een lockercode nodig hebt. UPS zegt, pakketje bezorgd, je kunt het ophalen. Dus rijd je naar lockers en blijk je die niet te kunnen openen. Ter plaatse helpdesk van deBuren en UPS gebeld. Beide partijen wijzen naar elkaar. Na telefoontje duurde het meer dan een dag om een lockercode te krijgen. Vervolgens moet je zelf wel binnen een dag je pakketje gaan halen, wat niet mogelijk is als je weekend in Londen bent....uiteindelijk is pakketje weer teruggestuurd naar afzender. Pure chaos, heeft mij alles bij elkaar anderhalf uur tijd gekost, en heb hier helemaal niks voor terug gekregen. Vervolgens mag ik dan ook nog mijn excuses aanbieden aan diegene die het naar mij heeft opgestuurd. Beide partijen UPS/Deburen achten zich nergens verantwoordelijk voor, ik ontvang in ieder geval geen sorry.
Omdat ik tot sinds kort nog niet wist dat deBuren bezorging een absolute No Go is, was er ook een ander pakketje onderweg naar deBuren. Daarvan heb ik gisteren om 1700 ophaalbericht van UPS gehad, maar verhaal herhaalt zich....tot op heden (ca 20 uur later) nog geen ophaalcode van deBuren....
Dus 2x gebruik van gemaakt, 2x de mist in....trek je conclusies.
Muur te klein, altijd vol
Sinds plaatsing van de "muur" geen 1 pakket van de 14 kwijt gekunt.
Te weinig kluizen, ding is altijd vol.
Ik ga niet meer proberen. Ik rij wel 8km om naar een bemand punt!
Never again!
Heel erg slecht....
Nooooooit via de buren een pakketje laten bezorgen.
Het is uber simpele techniek. Bezorger legt pakketje erin, systeem stuurt een code. Klaar is kees.
De Buren geeft bezorgers de schuld dat de gegevens niet goed bij hun terechtkomen. Is gelul, de realiteit is dat de Buren, dit uber uber simpele systeem dat in een weekend te bouwen is, niet volwassen krijgt.
Triest triest triest...
Afhaalcode UPS en DeBuren communicatie
Al sinds vrijdag bezig voor een afhaalcode. UPS verwijst mij door naar DeBuren en DeBuren geeft aan dat het probleem bij UPS ligt. Word dus van het kastje naar de muur gestuurd.
Nooit code ontvangen
Onacceptabel! Ik heb een pakketje laten bezorgen bij een afhaalpunt in de buurt. Ik heb echter nooit een code ontvangen om het pakketje op te halen. Hierdoor kon ik het pakketje niet binnen het termijn ophalen en is deze teruggestuurd (op mijn kosten). Ik heb voor een pakket dat ik niet kon ontvangen verzendkosten voor heen en terug moeten betalen. Ongelofelijk slecht geregeld. Klantenservice is ook onbereikbaar.
Geen afhaalcode
Natuurlijk ook geen fatsoenlijke klantenservice. Idee is leuk maar werkt voor geen meter
Hopeloos
Hopeloos, de levering is door ze geweigerd, niet duidelijk waarom en niet duidelijk wat er nu gaat met mijn pakket gaat gebeuren. Dit dus nooit meer.
Voor het eerst geprobeerd via UPS omdat UPS het als officieel afleverpunt noemt en er vandaag niemand thuis is.
Drama
Drama, drama. Moest vorige week zelf een pakketje wegbrengen en koost het dichtstbijzijnde, dat nog een hele reis vergde. Daar aangekomen kon ik pakketje niet kwijt omdat apparaat aangaf dat hij niet werkte... Leuk als je een pakketje komt halen. Onbemand, dus daar sta ja. Vandaag zou UPS (ook zo'n baggerbezorger) pakketje afleveren bij DB Lockers, ik kreeg al de rillingen, en nu ontvang ik bericht dat alle lockers vol zijn en hij pakketje niet kwijt kan en hij het ook niet bij een ander punt gaat proberen. Wat een amateurs.....
Apparaat werkt niet en afhaalcode onduidelijk
Het is onduidelijk wat je afhaalcode is. Als ik de reviews lees krijg je dit pas na een dag of later. Wilde zojuist mijn pakket ophalen en het apparaat deed het niet. Geen mogelijkheid om het bedrijf even te bellen want geen telefoonnummer te vinden op de site. Alleen contact mogelijk via chatbot of contactformulier. Ben benieuwd wanneer ik mijn pakket wel kan afhalen…
Met UPS besteld
Met UPS besteld, geen code ontvangen om op te halen, wat een baggersysteem. Ik zou hier nooit meer wat laat bezorgen
Pakketautomaten defect, weken wachten en dan pakket kwijt…
Wat een ellende hier.
Pakket automaten die defect zijn waardoor je niet bij je pakket kunt. Reparatie laat weken op zich wachten. Nu bijna vier weken verder en nog geen pakken en De Buren doet geen enkel moeite om het op te lossen. “Pakket is retour naar DHL gestuurd dus informeer daar maar”.
Lekker behulpzaam… :(
Waardeloos, veel te kort tijd
Waardeloos, veel te kort tijd om af te halen. 'smiddags om 15:30 bericht dat het afgehaald kon worden voor diezelfde avond 20:00. Als je te laat van je werk kom ben je gewoon de pineut en kan je de bestelling opnieuw doen
Geen afhaalcode
Ik kreeg een melding van ups dat ik mijn pakket kon ophalen bij de buren. Daar aangekomen bleek dat ik een afhaalcode moest hebben. Nu 24 uur later heb ik nog steeds geen code. Hoe is dit anno 2023 mogelijk? Update: 3 dagen later, geen afhaalcode....
Geen code ontvangen
Geen code ontvangen. Doorverwezen naar UPS en UPS verwijst weer door naar De Buren... puntje bij paaltje ben ik voor niets naar de lockers gereden (omdat ik een levering bevestiging van UPS ontving), kan niemand mij verder helpen, ligt het pakket vast, moet ik wachten en wordt het misschien zelfs weer teruggestuurd naar herkomst. LEKKER DAN!
Werkt niet goed
Pakketpunt 1: "alles vol" zat net weer in de auto toen ik iemand een pakket zag afhalen. Opnieuw geprobeerd: nog steeds alles vol (???).
Pakketpunt 2: deurtje opent niet (klik-klik) en geen mogelijkheid ander vak te kiezen.
Altijd problemen
Altijd problemen.
Het duurt minimaal 3 a 4 werkdagen voordat je een ophaal code ontvangt nadat het pakket al geleverd is in de locker.
Als je pakket bezorgd wordt door UPS is het helemaal drama, dan moet je eerst contact opnemen met UPS Dan moet UPs de code bij de buren opvragen en dan ontvang je het pas.
Vinted pakket is hierdoor weer automatisch teruggestuurd naar de verkoper, omdat het niet snel genoeg opgehaald kon worden…
Lockers stuk
Duurde lang voordat ik überhaupt een haalcode kreeg, kreeg ik de code, doen de lockers het niet meer. Gebeld naar de buren, zeggen ze binnen 24u opgelost, kom de volgende dag terug, nog steeds hetzelfde verhaal. Zijn nu 4 dagen verder en de kast is nog steeds stuk. De buren zeggen dat de gemeente het moet oplossen en de gemeente zegt weer dat iemand anders het moet oplossen. Ik wil graag mijn pakketje ontvangen!!
Leuk concept, waardeloze uitvoering
Het concept is prima, de uitvoering waardeloos. Gisteren een pakketje van UPS bezorgd bij de vers geopende lockers. Geen 6 cijferige code, dus ik denk even bellen met UPS, blijkt dus dat die elke keer moeten MAILEN naar 'deburen'. Ik kon dus weer naar huis zonder pakket en kreeg savonds om 10 uur een smsje met een code.
Sorry hoor, maar het idee van self service is dat je niemand meer nodig hebt.
Vandaag heb ik een DHL pakketje proberen af te leveren, echter 'dit type pakket kunt u hier niet versturen'.
Ja sorry hoor, maar ik zie niet in waarom iemand hier ooit iets zou laten afleveren of versturen omdat je nooit zeker weet of je je spulletjes kwijt kan.
Geen afhaalcode
Via UPS bezorgd en zoals bij zovelen, geen afhaalcode ontvangen. Pakket ligt nu in locker maar geen mogelijkheid om ‘m eruit te krijgen. UPS is niet normaal moeilijk te bereiken, daar kan niemand je helpen. Echt bagger dit..
Læs mere om andre typer anmeldelser.