Jeg har åbenbart købt noget engang, og er blevet automatisk medlem, og har nu abonnement kørende, som er umuligt at opsige. Banken har nu hjulpet med opsigelse/spærring. Men et NYT abonnement fig... Se mere
Største fup firma nogensinde Trækker abonnementer som det passer dem selvom man ikke tilmeldt sig noget. Er blevet trukket for 2 abonnementer over lang tid, selvfølgelig også mit ansvar, men advarer... Se mere
Kan ikke kontakte dem hverken på mail eller telefonisk, og når du tjekker deres åbningstider er der altid lukket. TOTAL BUNDEFANGERI. Køber en billig vare og så er du blevet medlem og der trækkes 119... Se mere
Billigt, hurtig levering og grillmåtten er rigtig god og let at rengøre. Vær opmærksom på man siger ja til at være medlem og skal betale abonnement, jeg brugte fortrydelsesretten og blev meldt ud med... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dealsite med over 1000 produkter. Vi giver dig deals på en innovativ og nyskabende måde. Ved at tilmelde os vores fordels og medlemsskabs abonnement til kun 119 kroner om måneden, kan du spare op til tusindvis af kroner på vores hjemmeside!
Danmark
- dealsam.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
BONDEFANGERI
Banken har nu hjulpet med opsigelse/spærring.
Men et NYT abonnement figurerer nu!!
Jeg ender måske med at måtte spærre mit kort og få et nyt.
Virkelig frustrerende!
119kr i flere måneder for ingenting…
119kr i flere måneder for ingenting efter et enkelt køb😠
SVINDEL OG FUP
SVINDEL OG FUP
Hold dig langt væk. Uden at opdage det tegner du abonnement til 119,- pr md. Og sjovt nok kan firmaet ikke kontaktes. Eneste vej ud er at spærre dit kort. Mega irriterende og ingen instans gider gøre noget.
Svindel side
Svindel side
Pas på får du trykket på noget på siden har du lige pludselig et Abonnement på 119 kr. om måneden
Et fupfirmaerne der hedder
Et fupfirmaerne der hedder: Dealsam HANDEL ALDRIG MED DEM, Du bliver aut medlem kalder de det hvis du har købt noget der engang, de trækker 119,- fra din konto hver måned, noget værre svineri, har lige været i banken og lukket mit kort😩😩😩Kan vi ikke sammen Politimelde dem??…
Snyde firma af værste skuffe....
De snyder og bedrager.
Jeg har lige opdaget at de i flere måneder har trukket 119 kr fra min konto. Jeg har aldrig bedt om medlemskab.....
Har åbenbart ved en fejl fået mig…
Har åbenbart ved en fejl fået mig tilmeldt dette fusker firma,bliver trukket 119 kr hver måned. Kan ikke logge ind og slette mig.
😡🤬🥵
Fup fup fup
Fup fup fup
Har lige opdaget at jeg er blevet trukket 119,- i 3 mdr fra dealsam uden jeg har indgået nogen aftale med dem.
Kan se herinde at dem eneste mulighed for at stoppe svindlen er at afmelde mig kort 😡
Kontakter min bank I morgen og hører hvad de evt kan gøre.
Er rasende over at de får lov til at fuppe så mange mennesker uden konsekvenser for firmaet.
Har lige opdaget jeg har betalt…
Har lige opdaget jeg har betalt abbonnement til dem i 2 år ( dummeslag til mig)
Jeg ved dog jeg aldrig har købt et abb, da jeg af princip aldrig gør det.
Bedrageri af værste skuffe
119kr. pr. md. For ingenting
Har også lige opdaget, at jeg bliver trukket 119kr/md. for et medlemskab jeg på ingen måde huske jeg har indgået. Rigtig træls. Jeg har d.d. skrevet en mail til dem hvori jeg gør opmærksom på ar jeg vil opsige mit medlemskab. Spændende at se hvad de vender tilbage med. Er dog meget forundret over det overhovedet er sket, kan ikke erindre jeg har købt noget ved Dealsam. Rigtig træls😖😖
Værste bundefangeri
FUP OG SVINDEL
FUP OG SVINDEL
FØRST DET ENE KORT, OG SÅ DET ANDET KORT SVINDLES DER MED FRA DE NETTYVE.
HJÆLP
HJÆLP
jeg har uden egen vilje indgået abonnement åbenbart..vil ikke have de trækker 119 kr. pr/md
Hvordan afmelder jeg det?
Ren snyderi
Selvom man afmelder deres abonoment, bliver de ved med at trække pengene fra ens konto.
Deres tlf nr er ud af drift og man kan ikke tage kontakt til dem der. Jeg kan se at der er mange som har oplevet det samme og håber at vi alle vil melde dem til politi. Håber virkeligt at det giver potte, og de bliver stoppet i at fortsæt snyde folk
Største fup firma nogensinde
Største fup firma nogensinde
Trækker abonnementer som det passer dem selvom man ikke tilmeldt sig noget. Er blevet trukket for 2 abonnementer over lang tid, selvfølgelig også mit ansvar, men advarer andre er vigtigt fordi de bare trækker penge på ens konto
Pas på
Det er først gået op for mig i dag
Det er først gået op for mig i dag, at jeg gennem flere år har betalt for noget jeg ikke har tilmeldt mig. Har heller ikke modtaget nogen varer fra dem.
Håbe de tager min opsigelse alvorligt, ellers vil jeg politianmelde firmaet.
PAS PÅ PAS PÅ
PAS PÅ - PAS PÅ - PAS PÅ - Igen et af de firma som, med meget meget meget småt skriver du binder dig til abonnement når bare vil køb en lille ting til 20kr, - Trækker automatisk 119kr pr. mdr. -
Jeg kunne ikke finde hvor det lige stod. Øv Øv
Bondefangerri
Lad være med at handle her. Jeg har købt en vare hos dem. Siden har de trukket 119,-kr hver måned for et medlemskab jeg ALDRIG har bedt om. Det er ren svindel.
Den varer jeg har købt har jeg betalt mange gange. Øv bøv hvor er det trist at sådanne selskaber findes.
SVINDEL FIRMA
Gør jer selv en tjeneste, find en anden - dette er den største svindler af værste skuffe, har handlet der en gang uden at oprette en konto og der er efterfølgende trukket 119,- på mit visakort uden tilladelse.
Overvejer en politianmeldelse
Hold dig langt væk
Hold dig langt væk. Ren svindel. Trækker 119kr om måneden uden mit vidende.