DealSales.dk Anmeldelser

5.375

3,2

Jeg havde købt 2 værdi beviser hos deal sales Jeg indløser efterfølgende disse beviser hos leverandøren, men får tøj med fejl og mangler Efter udforinger med leverandøren refunderede deal sale... Se mere

Jeg synes, at DealSales har nogle gode produkter til salg. I har en hurtig ekspedition, og varerne bliver leveret kvikt og ordentlig med daol. HVIS jeg skulle give DealSales 5 stjerner, så sk... Se mere

Jeg bestilte den 29.08.2023 et Vækkeur med projektor, 199,- kr Ordrenummer: 100158036. Jeg fik beskeden ”En ordrebekræftelse er blevet sendt til din e-mail adresse.” Jeg kan se at betalingen... Se mere

Jeg bestilte - troede jeg, eftersom det var på billedet og stod i teksten - to chromecast, men fik leveret to opladere. Sendte screenshot af mailen til Deal Sales (hvorfra jeg havde bestilt), men fik... Se mere

1. Kupontjeneste

Vi jagter tilbuddene for dig, og sender dem direkte til din indbakke.

Middel

5 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(5.375)

Hej ,

Varen bliver leveret i henhold til det afsnit om levering, der kan læses på tilbuddet - leveringstiden er ikke overskredet

Ved fremtidige køb på DealSales, husk da at du altid kan finde leveringsinformationen under Vigtigt at Vide på både tilbuddet, samt i den ordrebekræftelse du modtager på email.

Ha’ en god dag :-)

Hej ,

Varen bliver leveret i henhold til det afsnit om levering, der kan læses på tilbuddet:

Ha’ en god dag :-)

Kære Frode
Jeg vil anbefale dig at læser afsnittet "vigtigt at vide". Her finder du informationer omkring leveringstid m.m. Du vil her kunne læse at leveringstiden endnu ikke er overskredet. Jeg vil anbefale dig at skrive til kundeservice@dealsales.dk hvis du har flere spørgsmål

Jeg købte en vare

Jeg købte en vare. Som jeg fortrød nogle dage efter. Kontaktede virksomheden. Men da min varer var blevet afsendt, så skulle jeg afvente varen og returnere til virksomheden. “House of Hansen”. Da jeg modtog min vare, så returnerede jeg den med det samme. Næste dag fik jeg alle mine penge retur. Jeg var lidt utryg pga de dårlige anmeldelser her på siden. Men det viste sig at det behøvede jeg ikke at være. Jeg vil være tryg ved at benytte dealsales igen.

17. august 2023