Jeg havde købt 2 værdi beviser hos deal sales Jeg indløser efterfølgende disse beviser hos leverandøren, men får tøj med fejl og mangler Efter udforinger med leverandøren refunderede deal sale... Se mere
Jeg synes, at DealSales har nogle gode produkter til salg. I har en hurtig ekspedition, og varerne bliver leveret kvikt og ordentlig med daol. HVIS jeg skulle give DealSales 5 stjerner, så sk... Se mere
Jeg bestilte den 29.08.2023 et Vækkeur med projektor, 199,- kr Ordrenummer: 100158036. Jeg fik beskeden ”En ordrebekræftelse er blevet sendt til din e-mail adresse.” Jeg kan se at betalingen... Se mere
Jeg bestilte - troede jeg, eftersom det var på billedet og stod i teksten - to chromecast, men fik leveret to opladere. Sendte screenshot af mailen til Deal Sales (hvorfra jeg havde bestilt), men fik... Se mere
Vi jagter tilbuddene for dig, og sender dem direkte til din indbakke.
Glamsbjergvej 18 A, 2770, Kastrup, Danmark
- 71997510
- kundeservice@dealsales.dk
- dealsales.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Pengene er trukket men værdigbeviset…
Pengene er trukket men værdigbeviset mangler jeg at modtage. Jeg har en udskrift fra banken hvor der er vist at 1,258,95 kr. er trukket på kontoen og indbetalt til: dealsales.dk 67412.
Jeg har været i forbindelse med jeres kundeservice som påstår at jeg (mail adresse) ikke forefindes i jeres system. Jeg har dog fået mail fra jer på denne adresse.
Jeg forventer kontakt snarest.
Hilsen
Hans Jørn
For heftig markedsføring. Alt for mange mails dagligt
Varerne er af svingende kvalitet så både gode og mindre køb.
Jeg synes at jeres markedsføring med op til flere mail om dagen og mange af de samme tilbud er for spamagtig.
Venligst begræns jeres reklamer
Kan kun varmt anbefales
Altid gode tilbud og kanon udvalg af oplevelser og andre ting
Er virkelig skuffet
Fejl ingen stejner har bestilt varer 2 gange savle mod neglesvamp pengene er trukket fra min konto 2 gange men ingen varer jeg er meget skuffet og vil ikke anbefale nogen at købe hos Jer, ser gerne jeg får mine penge retur
Købte 4 x ophold på Bogense Hotel
Købte 4 x ophold på Bogense Hotel
Og betalte 5000 for det.
De skriver så til mig at der gik noget galt så jeg skulle bestille igen
Jeg betaler så 5000 igen og får så mine værdibeviser på den sidste handel.
Men de har trukket 2 x 5000 på min konto.
Og nu kan jeg ikke komme i kontakt med dem hverken på mail eller telefon. På telefon siger de at de har travlt og så farvel.
Jeg overvejer politianmeldelse for svindel
Hvis jeg ikke for mine penge tilbage inden 2 dage.
Så tænk jer om inden I benytter DealSales
De regere hurtig når man skriver til…
De regere hurtig når man skriver til dem når man har lavet fejl
Var lidt skuffet over indhold
Var lidt skuffet over indhold
Havde åbenbart ikke læst ordentligt om indhold
Tænk før du handler med Dealsales
Jeg forsøgte at købe 2 overnatninger hos DealSales.
De skrev næste dag til mig, at handlen IKKE VAR gået igennem, og jeg skulle genbestille, hvis jeg ville have de 2 overnatninger.
Jeg skrev NEJ TAK.
Alligevel trak de mere end 2.000kr på min konto næste dag.
Du kan IKKE komme i kontakt med dem på telefonen.
Jeg skrev til dem 5 gange uden at få svar.
Jeg har meldt dem til Forbrugerombudsmanden. Jeg har været i banken for at få mine penge tilbage.
Det betød, at jeg måtte aflevere mit Dankort med alt det bøvl, det har medført for mig.
Jeg skrev til dem, at jeg ville melde dem til politiet for bedrageri.
Herefter fik jeg mine penge retur.
De hævder stadig, at jeg havde bestilt 2 overnatninger, selv om, de skrev, at handelen IKKE var gået igennem.
Jeg vil IKKE råde nogen til at handle med det firma set i lyset af min oplevelse med dem.
Ophold Bogense hote
Købte og betalte for ophold på Bogense hotel uden at modtage værdibevis,Deal sales er ikke til at komme i kontakt med hverken på mail eller tlf
Dette er delt op i 2
Dette er delt op i 2
1. Service er okay
2 med hensyn til mails (tilbud osv)
På 2 måneder har jeg modtaget langt over 200 mails, det er helt hen i vejret,
Jeg henviser til Markedsføringslovens § 10, som kræver, at virksomheder indhenter forudgående samtykke fra modtageren og sikrer, at markedsføring ikke er påtrængende eller generende. Jeg mener, at mængden af e-mails, jeg har modtaget, ikke overholder disse krav.
Langsom og dårlig kommunikation jeg har kun fået to vare mangler 2stk myggegardiner
Jeg mangler stadig mine 2 stk myggegardiner
Øh i har trukket mine penge
Øh i har trukket mine penge, men leverandøren har ikke bekræftet ordren. I har bare skrevet at den er sendt videre
I kanmanglende vare sende de varer jeg har købt og…
I kan sende de varer jeg har købt og betalt for, jeg skrev også en i går og den blev ikke vist på Trustpilot, nu sender i den så på Engelsk og jeg har ikke problemer med at forstå Engelsk men jeg er dansk.
Og det ændre ikke på at jeg har købt disse vare som er vist på billed og betalt med mobil pay. Jeg har ikke fået kvitering og prøvede at skrive til deals sales men i har ikke besvaret og betaling blev gennem ført D.24-4-2024 det er nu 8 dage det er lang tid og ved stadig ikke om jeg for mine var.☹️
Deal sales hæver penge uden køb.
Vi forsøgte i sidste uge at købe 2 overnatninger hos DealSales.
Vi fik ingen bekræftelse.
Jeg skrev til firmaet.
De svarede, at købet ikke var gået igennem, og jeg skulle genbestille, hvis vi ville købe de 2 overnatninger.
Jeg skrev, at vi IKKE ville købe.
Næste dag trak de 2.107,95 kr fra vores konto.
Jeg har skrevet på deres kontaktliste 4 gange uden svar.
De har telefontid tirsdag og torsdag fra 12-15.
De siger hver eneste gang, at de har travlt og afbryder forbindelsen. Pas på, at I ikke også hopper i deres fælde.
Alle de grønne stjerner undrer mig, da det er umuligt at komme i kontakt med firmaet.
Nu har jeg anmeldt dem til Forbrugerombudsmanden.
Jeg håber at andre med samme oplevelse vil gøre det samme, så de vil gå ind i sagen.
I øvrigt er deres kontaktliste udformet på en sådan måde, at man ikke kan tage et kopi af anmeldelserne.
Tak for rigtig god service efter vi…
Tak for rigtig god service efter vi fandt ud af vores deal var udløbet. Super og5 stjerner herfra👍
Jeg er blevet trukket to gange men har…
Jeg er blevet trukket to gange men har ikke fået min vare. Det er umuligt at komme i kontakt med firmaet. Hverken mail, der ikke noget tlf nr, eller kontaktformular.
Vinflasker …
Det er sidste gang jeg bestiller 3x12 flasker vin igennem dette firma
Det bliver sendt som alm pakkepost og den sidste kasse var så medtaget at det kunne være gået helt galt
Heldigvis for PostNord og deres service !! De fik pakket flaskerne om til deres gule kasser og reddet de fleste.
Men nu står jeg med den ene mail efter den anden for at skulle forsvare at 3 flasker er smadret 😳
Har ikke modtaget kvittering for køb af…
Har ikke modtaget kvittering for køb af vare og der svares ikke på henvendelser og deres kontaktsystem virker ikke - hvad sker der😡
Modtager ikke bevis på købt ophold selv…
Modtager ikke bevis på købt ophold selv om penge er trukket