Danny heeft bij ons in de woonkamer plissé van het merk Keje geplaatst. Vakman puur sang en luisterd goed naar de wensen van zijn klanten. Ook toen er niet veel later een productie fout in het geleve... Se mere
Se, hvad kunderne siger
We zijn erg tevreden over het materiaal en de montage van DDO raamdecoratie. We hadden een kleine hick-up en deze is naar alle tevredenheid opgelost. En geen mug meer binnen gezien!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Advies verkoop en montage van Raambekleding op maat. Voor binnen en buiten. Magneetbandsystemen van Keje Plissegordijnen vrijhangend met alle soorten stoffen. Houten en aluminium jaloezieën in diverse breedtes. Houten shutters. Rolgordijnen. Gordijnen van vitrage tot overgordijnen. Diverse gordijn rails Bamboe rolgordijnen en vouwgordijnen. Horizontale en verticale lamellen. Raam en deurhorren. Dealer van Keje, raamdecoratie,cedeco,anwis
Kontaktoplysninger
De factorij 4b , 1689 AL, Zwaag, Holland
- 0637228727
- Zwaag@kijkopgordijnen.nl
- ddoraamdecoratie.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super mooie raambekleding!
Door de plaatsing van de kunststof kozijnen was het tijd voor mooie raambekleding! Zo kwamen wij bij Danny van DDO. Heel flexibel in dagen/tijden om alles secuur op te meten. Ennn vandaag was het zover! Echt mega blij mee! Danny heeft het super snel en vakkundig geïnstalleerd! Dus wij raden iedereen DDO raamdecoratie aan!
Snelle levering, keurig aangebracht, alles weer netjes opgeruimd. Zeer tevreden.
Plissegordijnen
We hebben 3 verduisterende plissegordijnen besteld, het hele traject verliep vlot, van het inmeten tot het monteren. Wij zijn erg tevreden!
Plezierig contact en snelle regeling en…
Plezierig contact en snelle regeling en montage
Echt een aanrader
Snelle service, vriendelijk, verstaat zijn vak en keurig gemonteerd. Houd zich aan zijn afspraken. Echt een aanrader.
Superwinkel
Danny is een man met ervaring die weet waar hij het over heeft, en daarbij goede merken levert tegen een goede prijs. Super service/kwaliteit

Besvarelse fra DDO raamdecoratie
Topper!
Door de raamdecoratie in ons nieuwe dakkapel bij Danny terecht gekomen om dezelfde in de kinderkamer te krijgen. Meteen voor de woonkamer en de logeerkamer raambekleding uitgezocht. Fijn contact, alles wordt snel geregeld. Snelle levering en minstens net zo snel geplaatst! Het beviel ons zo goed en zijn er zo blij mee dat we binnen hele korte tijd weer bij Danny aanklopte om ook onze slaapkamer en badkamer te voorzien van nieuwe raamdecoratie. Zoveel kleurkeuzes en dan heel fijn dat Danny meedenkt en eerlijk advies geeft. Kortom, wij zijn super blij en tevreden!!
Goed meedenken met de klant
Goed meedenken met de klant, bruikbare adviezen om samen tot de beste oplossing te komen.
Goed advies
Goed advies. Mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd. Offerte kwam snel. Montage verliep snel en netjes.
Prijs kwaliteit
Snelle en goede service
Ik ben erg blij met het resultaat
Ik ben erg blij met het resultaat. Waren wat ophang uitdagingen maar met de creatieviteit van de installateur is dit gefixt.
Goed geholpen, super service!
Fijn geholpen in het maken van een keuze, veel keuzemogelijkheden in de showroom. Vriendelijk geholpen. Snelle service, 2 weken na het inmeten hingen onze plisses al en was de hordeur geplaatst. Hartstikke mooi. DDO is een aanrader!
DDO Raamdecoratie heeft ons kantoor…
DDO Raamdecoratie heeft ons kantoor voorzien van Raamdecoratie. Na een snelle levering hebben zij alles netjes geinstalleerd. We zijn er super blij mee.

Besvarelse fra DDO raamdecoratie
Reageert snel en is duidelijk en goed…
Reageert snel en is duidelijk en goed in het advies. Denkt mee. Snelle levering. Vriendelijk personeel!
We zijn erg tevreden over het materiaal…
Topzaak
Topzaak! Per toeval bij DDO belandt, Danny was bezig met heel andere dingen en eigenlijk niet eens open. Hij nam direct alle tijd voor ons, heeft ons voorzien van persoonlijk advies, een mooie offerte en heeft alles supersnel afgehandeld. Onze nieuwe jaloezieën hebben een classy uitstraling.
Als je op zoek bent naar service en kwaliteit hoef je niet verder te zoeken. Hier moet je zijn!
Læs mere om andre typer anmeldelser.