Prettig geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Communicatie over lopende bestellingen loopt goed.

1. Butik med sikkerheds- og arbejdstøj

Werkkleding, Werkschoenen, Horecakleding, Zorgkleding, PBM's en nog veel meer!

4,6

Denken goed met je mee

Heel fijn geholpen door DC Vakkleding! Mooie bedrijfskleding met logo. Genoeg keuze en denken goed met je mee!

Fijn bedrijf om mee samen te werken! Zeker een aanrader!!

26. juni 2024

Topservice en snelle levering

We hebben onlangs hoodies, sleutelhangers, verhuisdozen en pennen met ons logo besteld bij DC Vakkleding. Alles werd snel geleverd en we zijn super tevreden met het resultaat! De communicatie was top, zowel via mail als telefonisch. Het team dacht goed met ons mee en zorgde ervoor dat alles soepel verliep.

We kunnen DC Vakkleding dan ook van harte aanbevelen voor al je bedrijfskleding en promotieartikelen!

31. maj 2024

Top service!

Radeloos contact opgenomen met DC vakkleding: nog anderhalve week voordat we op kamp zouden gaan en wij hadden nog geen kamp shirts geregeld.

Enorm fijn en snel geholpen door Joost! Alles is in overleg gegaan, er werd fijn meegedacht en gezocht naar mogelijkheden. En dat in het korte tijdsbestek! De T-shirts en de bedrukking waren van goede kwaliteit. Zo konden onze leerlingen toch nog stralen in hun kamp shirts! ;) In het vervolg zou ik hier zeker nog eens bestellen, een aanrader!

28. maj 2024

Zeer nette onderneming met goede…

Zeer nette onderneming met goede service via de email in mijn geval. De truien met bedrijfslogo opdruk die ik bestelde zijn van hoge kwaliteit en pasvorm. Ik moest alleen de jpg afbeelding van mijn ontwerp omvormen naar Adobe photoshop om aan te Leveren in pdf formaat waar zij mee werken voor de drukpers. Je kan zelf kleding uitzoeken met extra optie borduren of drukprint als je zelf je logo opdruk aanlevert bij de bestelling. Let op dat je je upload bestand converteer naar pdf van adobe photo progamma. Verder een aanrader voor iedereen. Ik ga zeker weer bestellen op hun website

6. december 2023

ZEER tevreden!!

Zeer goed geholpen door Joost! Snel gehandeld en uiteindelijk ook wel erg belangrijk: zeer mooie jasjes met ons logo!

17. januar 2023
Dcvakkleding-logo