dis tasi temizligi ve bie dolgu islemi islem sirasinda surekli bilgilendirdiler ne yaptiklarini bilmek insani rahatliyor sonuctan memnun kaldim
Uzun zamandır ertelediğim diş taşı temizliğini yaptırdım üstüne küçük bir dolgu işlemi oldu hem hızlı hem özenliydiler
Tüm ağız işlem yapıldı 6 imalat ve üzeri kaplama öznur hocama ve ekibine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim
Just came back from my final treatment at D-Care dental clinic in Antalya Turkey, All I can say is professional & amazing, After my consultation & my suggested personal plan was sent to... Se mere
Our clinic aims to provide the best treatment with long term individual planning, state of the art technological equipment, hygienic and modern environment with sincerity and a smile on your face. By keeping pace with the changing and evolving technology, we pay attention to the innovation and reliability of the equipment and strive to provide the most comfortable treatment possible. We believe that medical knowledge and treatment methods can improve over the years, and we know that education lasts a lifetime.
Tyrkiet
- dcareturkey.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Bilal hocadan dolgu yaptırdım ağrısız…
Bilal hocadan dolgu yaptırdım ağrısız oldu her şeyi bana açıkladı adım adım çok teşekkür ederim
estetik dolgu yaptırdım özenliydi
Yılların dişçisi hep her yerde sizi…
Yılların dişçisi hep her yerde sizi tercih edicem
uzun zamndır diş tedavisini erteledim…
uzun zamndır diş tedavisini erteledim geldikten sonra korkulak bir şey olmaıdğını gördüm temiz ve düzenli bir yer emeği geçen herkese teşekkür ederim
Çok memnun kaldım Öznur hocaya teşekkür…
Çok memnun kaldım Öznur hocaya teşekkür ederim
bu yaştan sonra dis işi gözümde…
bu yaştan sonra dis işi gözümde büyüyordu ama sağ olsunlar çok güzel ilgilendiler ne yaptıklarını anlatarak ilerlediler içim rahat etti memnun kaldim
Mükemmel bir doktor
Mükemmel bir doktor. Eli çok hafif, motivasyon süper. Korkmanıza asla gerek yok. Tıbbi bilgi çok güzel. Bir çok tedavi yöntemleri var. Dişler sayesinde çok sağlıklı
Uzun zamandır diş tedavisini…
Uzun zamandır diş tedavisini erteliyordum geldikten sonra korkulacak bir şey olmadığını gördüm temiz ve düzenli bir yer emeği geçenlere teşekkür ederim
Estetik olarak beğendim teşekkür ederim
Estetik olarak beğendim teşekkür ederim
Kızıma dolgu yaptırdık oznur hocaya…
Kızıma dolgu yaptırdık oznur hocaya teşekkürler
çok memnun laldık dolgu yaptırdım
İlk defa bir dış tedavisinden korkmadan…
İlk defa bir dış tedavisinden korkmadan çıktım diyebilirim eli hafif bir doktor çalışanlarda güler yuzlu
Cok memnun kaldik fiyat konusunda da…
Cok memnun kaldik fiyat konusunda da yardimci oldular gereksiz islem yapilmadi samimi bir ortam var insan kendini rahat hissediyir
1 numarasınız yerli yabancı herkese…
1 numarasınız yerli yabancı herkese öneriyoeum
Ortodonti hastasıyım hijyen güleryüz…
Ortodonti hastasıyım hijyen güleryüz hepsi bi arada teşekkür ederim
Öznur doktoruma ve ekibine teşekkür…
Öznur doktoruma ve ekibine teşekkür ederim
Teşekkür edeeizzz
Öznur hocaya teşekkür ederim implant…
Öznur hocaya teşekkür ederim implant yaptırdım süreç sağlıklıydı
Öznur hoca ve ekibine teşekkür ederim
Memnun kaldık dolgu yaptırdım çok…
Memnun kaldık dolgu yaptırdım çok teşekkür ederiz