Utroværdig
Købte en fejlbehæftet vare som jeg derfor blev enig med dem om at returnerer. Efter at have afsendt varen hørte jeg intet fra dem. Har nu fået bekræftet at firmaet er under konkurs. Det er surt. Er færdig med at handle via DealSales.
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ved Klædebo 9, 2970, Hørsholm, Danmark
Jeg har for meget længe siden købt og betalt en Powerbank gennem sweetdeal, jeg har rykket for denne mange gange, men kun fået henholdende svar og ingen vare. Så derfor kan jeg ikke anbefale dette firma.
Jeg har pt. erfaret at firmaet er under konkursbehandling!!!
VH - Peter Baktoft.
Jeg har købt en power bank gennem sweet deal, til levering senest uge 24. Jeg har intet modtaget, og jeg har sendt op til flere mails, som jeg ikke får svar på, jeg har ringet mange mange gange, uden at få forbindelse til andet end en telefonsvarer. Jeg kan kun anbefale andre, at holde sig langt væk fra firmaet, og jeg er da i tvivl om det overhovedet eksisterer. Ja af skade bliver man klog, men sjældent rig.
Lene Hammer
Jeg var i kontakt med firmaet 09/07-16 angående et betalt køb, hvor firmaet alligevel ikke kunne leverer den betalte vare. De ville vende tilbage senere på dagen, men jeg hørte intet. Nu har jeg i 14 dage skrevet og ringet til firmaet, og stadig intet svar! Jeg kan kun anbefale, at man holder sig langt væk fra deres hjemmeside.
Jeg købte en Bluetooth højtaler til 499 kr hos DC Nordic , som jeg fik leveret til en pakkeshop jeg selv havde valgt på deres hjemmeside 2 dage efter mit køb.
jeg er normalt skeptisk ved at handle på nettet , da jeg før har oplevet at firmaer hæver pengene før jeg har modtaget mine varer også kommer der ikke noget , det skete dog ikke hos DC Nordic, de hævede første pengene på min konto efter jeg havde modtaget varen, det er sku i orden.
Jeg følte mig tryg under hele forløbet, især efter en samtale med deres meget venlige kunderservice.
Jeg vil stærkt anbefale DC Nordic til andre.
Bestilte et segboard til min søn i julegave via Sweetdeal. Kontakter DC Nordic inden som bekræfter at de har boards på lager og at varen vil blive leveret inden jul. Alt klappede, fantastisk personlig service, board leveret som aftalt, ingen tekniske udfordringer, meget meget glad søn. Tusind tak.
Jeg havde bestilt en deal på en af deres vare og var i tvivl om den kunn enå at komme får jul. Så jeg skrev til dem gennem deres hjemmeside og fik hurigt et rigtig venligt svar retur, hvor de udbad sig lidt flere oplysninger og der efter fik jeg en bekræftelse om afsendelse dato af min vare.
Sådan en god service fortjener også at jeg handler der igen og har lyst til det.
Nu glæder jeg mig bare over at varen kommer inden jul som lovet, da det var tiltænkt som en julegave.
Jeg kan ikke sætte en finger på noget. Fik min bestilling hurtigt.
Og varen virker som den skal.
Yderst tilfreds kunde. Modtog min ordre i løbet af få dage, og er meget tilfreds med produktets kvalitet i forhold til den billige pris. Kundeservice er desuden blandt den bedste jeg hidtil har været i kontakt med. Kun positive ord herfra.
Meget fint betjening, hurtig levering kan kun anbefalede til andre mvh Jette
Jeg bestilte et hdmi-kabel og en usb-lader til bilen, og modtog min bestilling efter 2 dage. Jeg havde også et spørgsmål til min ordrer, og ringede til kundeservice, og talte med en meget hjælpsom og flink medarbejder, så alt i alt en fin oplevelse.
Min nevø er kommet i besiddelse af denne lækre kids tablet, den fungere super fint og han er rigtig glad for den! Den kan spille angry bird og det hele.
Jeg købte nogle Bluetooth Høretelefoner og fik dem leveret 2 dage efter jeg bestilte dem, så jeg er glad og tilfreds.
Jeg bestilte en børnetablet på [link], og er yderst tilfreds med den gode service, som jeg fik. Super billigt og hurtig levering! Bestilte tirsdag eftermiddag, og havde allerede varen torsdag formiddag.
De bedste anbefalinger herfra!