Dansk Boldspil-Union Anmeldelser 75

2,1

Når man har prøvet at ligge i en sovepose i 80'erne foran en kiosk i Valby for at købe en landskampbillet, så må man jo sige, at det er dejligt med billetsalg på nettet. Det virker og ros til den h... Se mere

Jeg har de sidste par uger set et dansk landshold der forlader VM som det dårligste hold. Ikke engang Qatar var dårligere, da de i det mindste kæmpede og viste noget vilje. Ja indimellem løb de endda... Se mere

Drop “log in”. Unødigt tidsspild for jeres egen skyld. Brug eksempelvis jeres kræfter på at opdatere spilresultater straks efter kampslutning. Bare et eksempel på en moderne brugbar app løsning. In... Se mere

1. Foldboldbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Officiel profil for Dansk Boldspil-Union (DBU) - En Del Af Noget Større

• D B U Allé 1, 2605, Brøndby, Danmark

• dbu.dk

2,1

Under middel

Pengemaskine - intet tøj og intet foto som lovet

Nu er 2.dag overstået på fodboldskole. Og tøjet er stadig ikke kommet.
Har ringet flere gange og efter 45 min ventetid begge gange, har de bare løjet og sagt at “det er sendt og du har det i morgen”!
Sidste år var to ud af tre trænere ikke mødt op - hvilket måske ikke er så sært, når de får 500 kr for en uge.

29. juni 2021

DBU stinker langt væk af matchfixing…

DBU stinker langt væk af matchfixing når man i nogen situationer lader Dommeren gå ud og kigge på en givene situation omkring VAR og så i en situation hvor der er klart rødt så slår man det hen i burde skifte navn til KDU i burde som DBU kunne uddanne dommere bedre når i alligevel vil bruge VAR for det virker ikke en skid når i har inkompetente dommere

18. april 2021

Nullerter

8. september 2020.
Knæle klovne - Knæle klovne 0 - 0.
Seværdigt spil = 0
Til spillerne: Øv jer, så I bliver lige gode til at spille fodbold, som I er til at passe tiderne hos tatovøren.

11. september 2020

DBU et latterligt foretagende

DBU et latterligt foretagende, prøv og ring til dem og tag bliv smidt af telefonen,de ligger vel på bede tæppet,som landsholdet,føj da.
De skal ingen skattekroner have,når man driver politik!!!samt næsten religion!!

8. september 2020

Vordingborg skulle møde Taastrup i…

Vordingborg skulle møde Taastrup i danmarksserien, men 2 spillere havde fået konstateret coronavirus, hvorfor de ville have kampen udsat, men blev istiden dømt som tager..hvor er dbu henne i denne sag? I dag d.7. september 2020 har de ingen udtalelser.
Man kan ikke lade det være op til klubberne; så kan spillerne fra Vordingborg risikere at tabe yderligere kampe.
Fornærmende ringe og nonchalant af Dansk- "buh"-union!

7. september 2020

det jo til grin!!1

kæft en skrald hjemmeside den er jo til grin. Jeg kan lave en bedre hjemmeside end det skrald. Kæft man den her omgang skrald skal direkte i containerne og gemmes langt væk.

27. november 2019

Et årig råstalking af landsholdspiller

Et årig råstalking af landsholdspiller
Nå, til andre søde danskere skal vide at hvis i bliver massist chikaneret af DBU's medarbejdere (faktisk en landsholdspiller) er de skide ligeglade. Når man spørger om en løsning anmelder en til politiet.

16. november 2019

Ekstremt flabede medarbejdere

Jeg kunne ikke få lov til at melde mig ind i fanklubben, så jeg skrev til dem og bad om hjælp. Jeg blev bedt om at ringe dem op, hvilket jeg gjorde - big mistake!

Jeg fik fat i en kvinde som sagde, at det var fordi jeg gjorde noget forkert. Hun var helt fastsat på, at jeg skrev mit CPR-nummer forkert, fordi "alle andre kan jo godt finde ud af det, så du gør tydeligvis noget forkert". Da jeg sagde, at jeg godt kan mit CPR-nummer, sagde hun: "søde ven, det kan jo ikke passe". Der lagde jeg på - det finder jeg mig altså ikke i. Hendes løsningsforslag var simpelt hen at få en ven til at gøre det, for jeg kunne jo tydeligvis ikke finde ud af det.

Hold nu op, hvor er det ubehøvlet at tale sådan ned til sine kunder, når de ringer og beder om hjælp. De havde selv bedt mig om at ringe! Men det var vel kun så de kunne fortælle mig, hvor dum jeg er, eller hvad?

OPDATERING: Jeg har nu fået bekræftet af DBU, at der var en fejl i systemet. Det vil sige, at den medarbejder, jeg snakkede med, var nedladende og indirekte kaldte mig dum på grund af deres egen fejl. Det er direkte modbydelig kundeservice (eller mangel på samme).

13. november 2019

Det er SÅ dårlig service at jeres…

Det er SÅ dårlig service at jeres billetsystem ikke virker !!! Vi sidder mange skuffede tilbage, som sad klar i går både kl. 10 & kl. 14 til at købe billetter og har brugt RIGTIG meget tid på det. For så at blive smidt af mange gange, når man næsten er fremme i køen eller faktisk helt inde og vælger billetter... Også blive smidt helt bag i køen igen 5 gange! !!!!! VIRKELIG DÅRLIG SERVICE og system!!!

2. maj 2019

Latterligt

Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man sidder i kø til billetter til pokalfinalen, kommer ind og skal til at vælge sæder også bliver man smidt af og nu er der udsolgt.
Selvom man ringer til jer kan i ikke gøre en skid! Fair nok systemet ikke kan håndterer så mange mennesker, men i var jo udmærket klar over at dette ville ske, men når man giver jer sin mail og i kan se man er i kø igen igen, at der så ikke er noget jeres famøse teknikere kan gøre.
Det er dybt latterligt, og jeg vil aldrig anbefale nogle til at købe billetter hos jer!

1. maj 2019

Fungerer som det skal

Det virker og ros til den hjælp man får de gange det har været nødvendigt.

7. december 2018

Det har altid været en fornøjelse, at overvære landskampe afholdt af DBU med fine stadions, flot fodboldspil og meget rimelige priser.

Jeg har været til fodboldlandskampe flere gange med min søn både i Landsparken (har set kvalifikationskampen til VM 2014 Danmark-Italien, venskabskamp Danmark-Frankrig og DBUs 100 års fejring Danmark-Sverige), i Herning (venskabskamp Danmark-Island), i Viborg (venskabskamp Danmark-Montenegro) og sidst landsholdet spillede UEFA Nations League i Aarhus mod Wales. Det har altid været en fornøjelse med fine stadions, flot fodboldspil og meget rimelige priser. Kan stærkt anbefales.

11. oktober 2018

Man køber en dyr billet til en…

Man køber en dyr billet til en landskamp for at se professionelt fodbold.

Hvad tilbydes et amatør hold der ikke er sammenspillet, og ikke får andet end håndøre for deres indsats.
Og giver de kompensation lige som slovakiet gør og sætter billetprisen til 7,50 næppe, overskuddet bruges sikkert til direktør bonusser.

Håber de professionelle holder stand så kan DBU jo bare spille med deres sekunda hold de næste mange år og se om sponsorerne holder ved. Og hvor længe der er penge til de høje direktør lønninger i DBU.

5. september 2018

Det burde lyde sådan her fra DBU på…

Det burde lyde sådan her fra DBU på vegne af roligans: Siden Henning Jensen var med for Danmark repræsenterende Nørre Sundby, er der ikke set magen, det stærkeste landshold i mange år, nu hvor serie og sekunda divisionerne er repræsenteret på bedste vis. Vi er glade for at vor fremtidige trænere Faxe og Kuhn bringer de gamle amatørdage tilbage til Nu, I ved Hansen gamle roligans. Overskuddet fra billetsalget går til fremtidige transport udgifter i forbindelse med landsholdet kampe, samt indkvartering på et stjernet hoteller.

Der er endnu ikke truffet beslutning om, hvorvidt Danmark fremover skal optræde på klubniveau, men mesteren findes sandsynligvis i Danmarksserien i den kommende sæson.

Vores Fifa ranking vil være på højde med Gibraltar og Andorra næste år.

Vi glæder os til fremtiden kære Dansk Boldspil Union, det er TV-soap på højeste niveau.

4. september 2018

Er dette din virksomhed?