Dit BilplejeCenter

DE VARMESTE ANBEFALINGER HERFRA!

Service i den klasse skal man lede længe efter...!!!!

Når ens bil går i stykker, har man brug for akut hjælp, og det fik jeg - 1-2-3 bilen var ordnet alt imens at jeg passede mit arbejde, blev transporteret til arbejde og vupti, bilen blev kørt tilbage til mig alt alene på 4 timer. TUSIND TUSIND TAK - DBCENTER kan varmt anbefales!!!!

23. oktober 2018

Fuld valuta for ønsket pleje!

Helt utrolig god service og kundevenlighed.

Havde i en konkurrence på facebook vundet en omgang kærlighed til bilen. Støvsugning, håndvask og en voks behandling.

Ankommer til aftalt tid sammen med min datter på 5 – da jeg får orienteret mig om at behandlingen tager ca. 2-3 timer, får vi et gratis lift til storcenteret ca 20minutters gågang derfra – og de kom i to biler derned for at aflevere en SÅ fin bil. Simpelthen verdensklasse kundeservice! Selvom det hele var en gratis omgang for mig, lagde de sig alligevel i selen for at give en fantastisk oplevelse. Jeg er jer dybt taknemmelig!

Bil stod fuldstændig skarp og klar i lakken – god og grundig indvending rengøring og sikke en lækker ny-bil duft! Nænnede næsten ikke køre hjem i snevejret – kunne beundre værket hele dagen..

Tusinde tak for en rigtig god bil oplevelse – jeg vil 100% anbefale at lægge vejen forbi i aalborg og hilse på de rare medarbejdere

13. december 2017

Fantastisk service !

Havde i sidste uge bilen til eftersyn hos Dit BilplejeCenter. Ingen af bilens skavanker var for store eller små til at de kunne tage sig af dem. Vil varmt anbefale Dit BilplejeCenter til andre bilejere. God og hurtig service!

20. oktober 2014

Super service - Super clean

Vi har brugt Dit BilplejeCenter nogle gange mest for at gå vores bil flot ren udvendig - den kommer nemlig ikke i vaskehal - men det er superfedt at den altid er som ny indeni bagefter..
Vi har også prøvet at få den gjort flot ren mens vi var på ferie - så stod den klar i lufthavnen da vi kom tilbage..
Endelig har vi købt både dæk og fælge der - til en skarp pris...
Det er friske fyrer - klar med smil og vigtigst - god service og flotte resultater ..

12. februar 2014