Last van galm in huis, slechte verstaanbaarheid in je restaurant of een rumoerig kantoor? dB Akoestiek biedt de juiste oplossing! Onze producten verbeteren de akoestiek zonder in te leveren op design. Bovendien kunnen we de geluidsproblemen in kaart brengen met geluidsmetingen.
Saffierborch 20, 5241LN, Rosmalen, Holland
- 073 303 27 99
- info@db-akoestiek.nl
- db-akoestiek.nl
Top bedrijf!
Via een ander bedrijf kwamen we terecht bij DB Akoestiek.
Werden goed geïnformeerd, snel en vriendelijk geholpen en prijs kwaliteit is ook top en het werkt fantastisch!
Kortom ik raad DB Akoestiek ten zeerste aan.
De akoestiek bij ons op kantoor is…
De akoestiek bij ons op kantoor is enorm verbeterd dankzij akoestische plafondeilanden en bureauschermen. Ik heb de service van dB Akoestiek als top ervaren!

Top service!
Wij zijn ontzettend blij met onze wanden! Het geluid in onze ruime woonkamer is enorm verbeterd, wat zorgt voor veel meer rust in huis. De kleuren van de wanden zijn precies zoals wij ons hadden voorgesteld. Hartstikke tevreden met het gehele proces!

Akoestische wand
Wij zijn erg blij met het goede resultaat van de akoestische wandbekleding. Overleg met Jipp was erg goed en meedenkend. De wandbekleding is van zeer goede kwaliteit wbt geluid reductie en nog eens super mooi. Wij zijn erg blij met het fantastische resultaat. Annie en Ton Leijte

Besvarelse fra dB Akoestiek
Goed advies, prachtig product en goede service
Ze geven goed advies en leveren prachtig materiaal. Boven onze ronde eethoek hebben zij een ronde akoestische plaat gehangen. De galm is echt zoveel minder geworden en het oogt ook echt heel gezellig. Daar hadden we geen rekening mee gehouden!
Ze werken netjes, het zijn echte professionals! Kortom: dikke aanrader!

Besvarelse fra dB Akoestiek
Recent hebben wij door DB akoestiek in…
Recent hebben wij door DB akoestiek in ons restaurant de akoestiek laten verbeteren doormiddel van plafond en wandpanelen. Super service en nette prijzen. Wij merken een enorm verschil.