1. Videospilbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

DAYS2PLAY.com offers PC games for most gaming platforms: Steam, Origin, Uplay, Battle.net ... Launched in 2014, it has a catalog of games with the latest games, preorders and DLCs. DAYS2PLAY also offer cards for Xbox and Playstation. Delivery time for the cdkey is instantaneous, and the response of his team of customer service is the fastest in the market in English, French and Spanish.

4,5

"Τζάμι" το κατάστημα !

Δεύτερη φορά που αγόρασα προϊόντα. 'Αριστη και πλήρης εξυπηρέτηση από το προσωπικό. Κανένα πρόβλημα με τις πληρωμές. Γρήγορη παράδοση και εύκολη χρήση του site.

4. marts 2016

Genial!

Muy buena web donde comprar las claves de los mejores juegos a un buen precio, muy completa, clara y práctica. También destacar las buenas ofertas que hacen día a día.

3. marts 2016

Days2Play, la web de referencia para la compra online de videojuegos

Esta web es sin duda mi favorita para comprar juegos. Los descuentos sin inmejorables, no he encontrado otra página web que ofrezca mejores precios y si encima compras las ofertas especiales, es un chollo. Además el pago es totalmente seguro, siempre me ha dado miedo comprar en internet pero en Days2Play jamás he tenido ningún problema.

2. marts 2016

Awesome

It's good to see a website where I can see and choose my options. Also very appealing towards using the web in order to make purchases.

1. marts 2016

Prix compétitifs !

Les jeux sont souvent moins chers que sur d'autres sites du genre G2A, Instant Gaming etc et le service client est au top ! Rien a dire :)

22. februar 2016