Vår leverantör utav "e-handelslådor", alltså mindre lådor vi skickar våra produkter till kunder med. Vi använder även deras packpapper, tejppistoler och tejp. Produkterna håller riktigt bra kvalité, d... Se mere
Plastpåsarna var i tunnaste laget och tejpen bredare än vad jag utgått ifrån för packtejp, kanske inte fullt tydligt i informationen. Dessutom var leveransen strulig - kom i 3 olika paket och ett av... Se mere
Snabb och smidig leverans med mycket tillmötesgående och effektiv kundservice när en fråga uppkom! Kan starkt rekommendera Davpack efter vår första beställning!
Funkade skitsmidigt. Ingenting strulade. Snabbt svar när vi funderade på egen storlek på kartongerna, som vi sen inte valde pga att standardstorlek var tillräckligt nära.
Davpack förser företag i Sverige med ett brett sortiment av emballage och förpackningar. Genom snabba leveranser, enkelhet och prisvärda produkter vill vi vara en uppskattad leverantör till våra kunder. Med vårt stora lager och väl upparbetade inköpskanaler kan vi trygga hela kedjan fram till dig som kund.
Svetsaregatan 7 , 30250, Halmstad, Sverige

Besvarelse fra Davpack
Allt super förutom att jag dock fick en faktura till, och sen en påminnelse, även fast jag betalde direkt vid köpet. Vänlig och snabb ändring av felet när jag ringde.

Besvarelse fra Davpack
Skickar i olika omgångar med olika fraktbolag utan att meddela vid köp att produkter inte fanns i lager.
Lång leveranstid på båda paketen

Besvarelse fra Davpack
Snabb leverans och bra lådor. Vad du behöver med andra ord.

Besvarelse fra Davpack
Allt fungerade bra, men leveransen tog lite längre tid än jag trodde.

Besvarelse fra Davpack
Bra och överskådlig webb, snabb leverans:-)

Besvarelse fra Davpack
Bra produkt och snabb leverans fast jag var ute lite sent. Bra service via telefon för att få en tydligare bild av produkten.

Besvarelse fra Davpack
Hade precis de produkter jag jagade till bra pris.
Allt funkade bra.

Besvarelse fra Davpack
Snabb leverans men lite krångligt att ändra fakturaadressen på hemsidan

Besvarelse fra Davpack
Trevlig kundservice, villig att göra lite mer än vad man frågar efter.

Besvarelse fra Davpack
Alltid god service med snabb respons vid frågor mm.
Produkterna levereras snabbt och i bra kartonger.
Tack för all hjälp.

Besvarelse fra Davpack
Snabb leverans och varorna var i bra skick