Super service.
Efter indkøb af ny laptop var der et selvforskyldt problem med installering af MS 365 family. Datahuset hjalp med at løse problemet hurtig og effektivt. Super service.
Vi fik udstryr Datahuset der gået over 12 måneder. internet leverandør siger til os. der defekt men Datahuset personale skriver til os alt er ok.
100/ 100 man kan ikke have 2 udstyr på wi-fi sametid.
TRIST
Kan kun anbefale at handle der har været der flere gange super venlige og kompetente mennesker ikke sidste gang der bliver handlet der
Virkelig god service af de sødeste mennesker lige fra start til slut.
Jeg aner intet om computere og skulle hjælpe min søn i gang med en gamer computer, ingen spørgsmål er for dumme, de er kompetente og svarer udførligt på alt.
Fik den fedeste computer til billige penge og så smed chefen en lille overraskelse med i pakken til min søn.
Jeg er kæmpe fan og handler bestemt der igen.
Desuden er computeren mere end godkendt af it chefen på mit job, det er en god computer med udstyr til pengene.
Tak for handlen.
Super rare mennesker og ret hjælpsomelige
meget dårlig service og ingen garanti for noget, ikke et sted jeg ønsker folk skal hen og handle
God service med forståelige forklaringer til en der ikke ved ret meget om computere
Bortset fra, at man kunne ønske sig en SMS e.l. hvis reparationen tager længere tid end anslået, fik jeg en god service til en meget rimelig pris
Jeg købte en controller i Datahueset Vejen som jeg fik at vide at jeg kunne bruge til PC, PS3 og PS2. Jeg prøvede på min PC og den virkede ikke som en controller burde på en PC.
Har været i datahuset og fået ordnet min computer det var super service og til rimelige priser
Kan klart anbefale dem til andre
Meget stor tillid fra os
Super service gode priser. Vi har købt 2 skærme til vores piger. Ud fra nogle velovervejede spørgsmål kunne de anbefale et par gode skærme. Uden deres vejledning var vi endt op med nogle dyre skærme, som pigerne slet ikke ville kunne udnytte fuldt ud. Super dejlige mennesker. Vi kan klart anbefale DataHuset i Vejen
Hold Jer langt væk fra Data-Huset i Vejen. Der er ingen respekt for kunderne overhovedet! Det kan ikke siges for tit - Hold Jer fra DataHuset i Vejen!
Ikke underligt at forretningen har så få stjerner på Trustpilot med den ledelse butikken har. En mand som, som endda er lederen, snyder og bedrager og er hånlig og nedladende over for folk. Han ville ikke bytte en skærm for mig, da jeg havde lukket papkassen op. Senere efter en del diskussion påstod han pludselig, at jeg havde lavet ridser i skærmen! Jeg ved dog jeg ingen ridser har lavet, jeg har heller ingen set. Jeg mener dog at hvis der er ridser, så har den måske været udlånt før eller måske er det 2 sorteringsvarer han kører med? Han valgte til sidst, da der kom kunder, at lægge 500,- på bordet til mig. En lille slat, som bestemt ikke var godt nok oven på den hånlige og arrogante opførsel han havde.
Jeg har sat mine ben der for første og sidste gang. Jeg foreslår at I handler i Elgiganten eller hos Kikkenborg Dataservice i Holsted. Der får man gode tilbud og en ordentlig behandling. Jeg har handlet begge steder og holder mig til dem i fremtiden.
Jeg har købt et AMD R9 290x hos Datahuset i Vejen, og ca 6 måneder efter begynder min computer at opføre sig underligt i spil, der kommer grafiske fejl i spil, både nye som gamle og en gang imellem kom der enten en grå eller grøn skærm med vertikale streger på, hvor eneste løsning var at genstarte PCen på knappen. Jeg skønnede at det var en CPU fejl da resten af min computer ikke længere var så ny.
Jeg tog dog billeder og videoer af hændelserne, med henblik på at få noget support på nettet.
Da jeg så købte ny computer (uden grafikkort, jeg havde jo stadig mit AMD R9 290x ) Fortsatte fejlene, og jeg var nu ikke længere i tvivl om synderen, da alt andet i min pc var nyt.
Jeg kigger ind forbi Datahuset, det er chefen selv der står der og jeg viser ham et billede af de grå skærme jeg får, og han mener også det er grafikkortet der er en fejl på.
Dagen efter får jeg mit grafikkort ned til Datahuset og forklare at der stadig er garanti på, og han tager kortet ind til test, efter nogle dage bliver jeg ringet op og får at vide at han ikke vil sende grafikkortet tilbage til producenten da han i sin test ikke kunne fremprovokere fejlen og at det ville koste ham 800kr at sende kortet ind hvis det ikke fejler noget. Jeg fik en lang forklaring om at fejlene jeg fik nok skyldtes grafik drivers, og launchers til diverse spil.
Jeg handler aldrig mere der, så det kommer til at koste ham meget mere end 800kr at han ikke ville sende grafikkortet ind til producenten.
Jeg købte en ny SD harddisk for ca 5 mdr. siden hos Datahuset. i Vejen
Computeren kunne i starte og jeg afleverede den for at de skulle undersøge hvad der var galt. Jeg hentede den i dag og fik at vide at
det var harddisken der ikke fungerede, så der var installeret en ny.
men skulle betale kr. 580,- fordi de uden aftale havde installeret Win. 10.
Jeg står med alle problemer fordi deres varer ikke fungerer. Fair nok
at jeg selv skal bruge en dag på at installerer alle mine programmer igen, men det er ikke ok. at tage betaling for noget som de er skyld i,
og som giver mig en masse problemer.
Mvh.
Preben Pedersen
Jeg var igår i datahuset i vejen for at få vejledning omkring et micro hdmi-stik til hdmi. Jeg oplyser at jeg har en lenovo tablet som jeg ønsker at se film fra (med visning på tv ved hjælp af micro hdmi).
Jeg bliver anbefalet et stik som efter sælgers udsang var det korrekte.
Om aftenen vil vi se film og vi pakker derfor stikket ud - det passer IKKE i min tablet! På øjemål ser det ud til at stikket passer til indgangen på min tablet, hvorfor vi ud fra denne vurdering samt sælgers udsang om at stikket var det rigtige, ikke var betænkelige ved at bryde emballagen.
Emballagen som stikke lå i er en tæt lukket plasticpose uden åben/luk funktion - man vil derfor ALDRIG kunne teste om stikket passede, uden at bryde emballagen.
Idag, dagen efter købet - går jeg i datahuset med stikket for at få det ombyttet til et som passer. Jeg får af vide af den samme sælger som solgte mig stikket igår, at hvis ikke stikket passer så har han desværre ikke andre.
Jeg får så af vide at jeg IKKE kan bytte stikket til en anden vare eller få mine penge retur da emballagen er brudt!!
1. Jeg blev oplyst ved køb at dette var det rigtige stik som ville passe til min tablet. Det stolede jeg på!
2. Jeg får ved køb IKKE af vide at man ikke kan bytte varen hvis emballagen brydes. Der står heller intet om dette på kvitteringen! Så havde jeg nok medbragt min tablet inden køb så man var sikker på stikket var det rigtige!
3. Hvordan skulle man nogensinde kunne tjekke om stikket passer når man ikke må åbne emballagen? Måske skulle i overveje at putte jeres kabler m.m. i nogle poser/små kasser som kan åbnes uden emballagen brydes.
Breløbet for stikket er ikke højt, men det her handler om princippet i at man som kunde ikke vil behandles dårligt.
Jeg bliver vejledt forkert, får forkert produkt med hjem og kan så ikke bytte!
Blæseren i min studie pc stod af og tæt på denne eksamenstid gik jeg en smule i panik. Derfor overvejede jeg andre løsninger i stedet for at sende den til reparation indenfor garantien.
Jeg kontaktede Datahuset på Korsgade i Vejen for at høre hvad de kunne tilbyde, og efter de blev involveret tilbød de at reparere min pc på tre dage til en sindssyg pris af minimum 1000 kroner for et styk blæser.. Dette gik jeg med til på grund af eksamenssæsonen snart starter. Efter fire arbejdsdage kontaktede jeg dem igen for at høre status men fik afvide den ikke var kommet endnu. Dagen efter, femte dagen blev der taget telefonisk kontakt, denne gang fik jeg afvide at blæseren jeg skal bruge ikke kan fås i dk, derfor kan det tage endnu tre dage før blæseren kommer (burde de oplyse før jeg når at spørge dem, samt det burde de have opdaget da de bestilte den på 1. dagen).
Fire arbejdsdage efter bliver det taget telefonisk kontakt, her for jeg afvide at det godt kan tage halvanden uge endnu før blæseren dukker op.
Her opsiger jeg samarbejdet og beder om min pc men dette er pludseligt ikke muligt da de har sendt min pc til et fjernlager i Esbjerg. Så nu har jeg spildt mere end to uger og har ingen pc.
For at opsummere, ingen service, overholder ikke aftaler med kunder og fraråder alle at bruge dette sted!