3,1

Middel

Forkert selskab

Som direktør for DataFacility ApS syntes jeg at det er meget beklageligt at Trustpilot godkender, at vores bi-navn DataForce ApS bliver hængt ud, og får dårlige anmeldelser fordi folk skriver om det, når det egentlig er dette her de har reflekteret på:

DataForce | TransPerfect
DataForce is a worldwide data collection and labeling platform that combines technology with a diverse network of more than one million data contributors, ...

4. april 2022

Scam?

der er ikke meget gennemsigtighed med hvad de vil bruge ens data til samt hvordan brugerundersøgelsen vil gavne en selv, jeg har på fornemmelsen af at det er en datasalgsscam. beware.

3. marts 2022

Virker suspekt

Man skal udfylde så mange dybt personlige oplysninger inden man kan blive “ godkendt “, men intet som et normalt firma ville spørge om, meget mærkeligt.
Den løn der tilbydes er til en person, men i deres godkendelseskrav er det minimum man skal afkrydse for at være med at 2 i husstanden vil deltage. Det er jo meget smart at få 2 for ens pris på den måde…
Lønnen er sammensat så du ender med at tjene 0 i reelle penge da du får brugsretten til en app og en dims til dit TV som ikke er yderligere specificeret hvad den egentlig kan og 240 dollars ( ca 1550 kr ) i penge. Da appen og TV dimsen er værdisat til 2250 så vil skatten æde alt når du opgiver det.
Alt i alt virker det hele suspekt.

2. februar 2022