danvurdering.dk Anmeldelser 1

3,2

3,2

Middel

1 anmeldelse

Pas på Skønsmanden fra dette firma

"Jeg vil på det kraftigste advare alle de personer eller myndigheder, som tænker på at anvende Flemming Jessen fra DANVURDERING ApS"
Skønsmand af værste skuffe fra DANVURDERING ApS.
Hvordan domstolsstyrelsen kan vælge at beskikke en sådan person til skønssager om campingvogne, er mig en gåde? Denne person er ”Beskikket af Domstolsstyrelsen i henhold til Retsplejelovens §404, stk.3.”
Jeg vil på det kraftigste advare alle de personer eller myndigheder, som tænker på at anvende Flemming Jessen fra DANVURDERING ApS., hvis sagen har med gulvvarme i campingvogne at gøre. På dette område er Flemming fuldstændig håbløst uvidende og uprofessionel, idet han intet ved om campingvogne.
Vi har indledt en retssag pga. manglende tilstedeværelse af gulvvarme i en fabriksny campingvogn solgt med ALDE centralvarme & vandbåren GULVVARME. Vi er 2 campingvognsejere med samme problem og type vogn. I et sammenarbejde med Dansk Teknologisk Institut (DTI) / Flemming Jessen bliver vore vogne gennem målt over 3 døgn. Målingen dokumenterer at når rumtemperaturen er på 23 grader (opholdstemperatur), er der kun 15 grader i gulvet (fodkoldt).
Flemmings job var at beskrive og analysere målinger foretaget af DTI.
Flemming fortæller, at han skal bruge en måned til at udfærdige sin rapport. Tidsterminen overskrides med 2 dage og Flemming beder om udsættelse, hvorfor vi i alt ender med at vente på vores rapport i 2 måneder. Da vi endelig modtager rapporten, opdager vi til vores skræk at den er ukomplet idet Flemming har valgt ikke har besvare alle spørgsmålene (6 spørgsmål i alt – forhåndsgodkendt af retten). Flemming opkræver således 6.731,25 dkk ekstra for at færdiggøre manglerne 3 spørgsmål i rapporten - oven i de i forvejen 30364,06 dkk.
Da vi møder i retten i Næstved og Flemming foretræder for dommeren, udtaler han at han har meget stor erfaring med campingvogne, da han har solgt disse i mange år. (Hvor er dokumentationen/beviserne?)
Flemming Jessen konkluderer i sin rapport, at der ud fra DTI-målingerne ikke er gulvvarme i vognen, men forklarer ved sit fremmøde i retten, at for at en campingvogn med vandbåren gulvvarme, skal kunne holde gulvet varmt, skal bunden på vognen være 40-50 cm tyk og rørene i gulvet skal have samme dimension som rørene til centralvarmen - altså 25 mm tykke.
Flemming fortæller tillige, at varmen ikke kan fordele sig, da vi har tyll-gardiner, som blokerer for varmecirkulationen.
Flemming afslutter i retten med at udtale at ”Gulvvarme er en subjektiv følelse”, i modstrid med hans egen konklusion i rapporten, hvor han netop konkluderer at man ikke kan betragte 15 grader som værende gulvvarme.
Disse udtalelser skaber stor undren hos os, da det er i modstrid med evidens og således fremstiller Flemming sig selv som værende inkompetent og uprofessionel.
Flemming Jessen brugte ca. 2 måneder på at udarbejde en mangelfuld rapport efterfulgt af ubeviste udtalelser (synsninger) i sit møde for retten om bundtykkelse og tyll-gardiner. Det tog mig 4-5 timer at indhente faglige dokumentationer hos campingvognsforhandlere og NETTET? som modbeviser Flemmings postulat.
Jeg sidder efterladt med flere følelser: Stor utryghed og ikke mindst undren. Jeg kan ikke undgå at drage paralleller til ”Den Sorte Svane”.
1. Hvordan kan måleresultater fra DTI twistes og sløres, så disse fakta ingen betydning får.
2. Hvordan kan Flemmings postulater og manglende kompetence afgøre en retssag?
3. Er købeloven blevet kompromitteret? JA!!!

Hvem betaler hvem?
Hvem misbruger sin position og slører data?
Hvem er i lommen på hvem?

3. oktober 2024

Er dette din virksomhed?