DANVIN Polering Anmeldelser 13

4,3

1. Vinduespudser

DANVIN Polering vil give det bedste produkt uanset hvilken landsdel vi pudser i. ​Det vigtigste for os er, at kunden får maksimalt udbytte af vores ydelser og fuldt tilfreds med hele processen fra start til slut. ​Målsætningen med denne virksomhed er at adskille os fra andre i vinduespudserbranchen. ​Vi vil ikke være de hurtigste, de billigste eller de største på markedet, men en virksomhed der satser alt på kvalitet og personlighed. ​Vi hjælper både private og erhvervskunder med vinduespudsningen. ​Vi står klar til at give dine vinduer en grundig polering.

4,3

Han er passer sit job

Han er passer sit job. 👍😀

29. oktober 2024

Hej Ali,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Dejligt at du er tilfreds med vinduespudsningen

Det betyder meget for os at høre, at du er tilfreds med vores service, og at dine ruder nu står knivskarpt.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere den bedste service til dig fremover.

De bedste Hilsner

Michael
DAN|VIN Polering

Flot arbejde og til tiden.

28. oktober 2024

Hej med jer :-)

Tusind tak for jeres fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner!

Dejligt at I er tilfredse med vinduespudsningen

Det betyder meget for os at høre, at I er tilfredse med vores service, og at jeres ruder nu står knivskarpt.

Vi ser frem til at fortsætte med at levere den bedste service til jer fremover.

De bedste Hilsner

Michael
DAN|VIN Polering

Kvalitet til tiden

Michael har pudset vores vinduer i et par år. Han er dygtig og hurtig og giver altid besked om tidspunkt og også om eventuelt afbud.

2. oktober 2024

Besvarelse fra DANVIN Polering

Tusinde tak for din anmeldelse, dejligt at I er tilfredse med resultatet samt med min service :-)

Hilsen Michael

Dygtig vinduespudser 😊

Michael er en dygtig og pålidelig vinduespudser, Han er punktlig, effektiv og venlig. Jeg vil fortsat bruge hans service, og kan varmt anbefale ham til andre, der leder efter en pålidelig vinduespudser med fokus på kvalitet og god kundeservice.

7. maj 2024

vigtigt budskab

Det er ikke okay at føre forretning hvor man får folk til at hjælpe sig. Og man så ikke betaler dem stikker halen mellem benene laver et nyt firma og når man ikke selv kan stå på firmaerne mere så får man bare andre til det. Det er ikke okay at når det er dig som skylder os andre penge så er det os som skal tage kontakt til dig..

24. marts 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (13 anmeldelser)