Vi er en ejerforening
Vi er en ejerforening, som har benyttet dette firma til at skifte vores tag. Vi har haft en meget dårlig oplevelse med dette firma. Deres håndværkere er ikke særlig kvalificerede. Vi havde en skorsten, som skulle fjernes. Håndværkerne valgte at smide alle murestenene ned i hullet, hvor mange af vores el-kabler befandt sig. Udover at smadre el-forbindelsen har de også smadret stuelejlighedens væg. Ejeren af firmaet ville ikke påtage sig ansvaret, og det har kostet os over 40.000 kr i reparationer.
Udover tagsiftet skulle vi også lave reparationer på vores facede. Her var arbejdet af meget ringe kvalitet og sjusket. Derudover blev det, vi havde aftalt ikke fuldført, og det endte med at det kostede os meget dyrt.
Her et halvt år efter tagskiftet er tagstenene begyndt at falde af, de gled blot ned af taget, uden at der har været storm. Og det er jo på trods af, at der stod i tilbuddet, at alle tagstenene skulle have været bundet fast. Da vi ringede til firmaet, fik vi at vide, at det ikke havde noget med dem at gøre, på trods af, at der skulle være en eller anden byggegaranti.
Vi har været yderst utilfreds med kvaliteten af arbejdet, samt forløbet, som kom til at koste os rigtig dyrt. Derfor anbefaler vi på ingen måde dette firma. Betal hellere et firma der er lidt dyrere og få en ordentlig og professionel kvalitet og behandling.
Vh Ejerforeningen Bülowsgade 61
13. december 2017