Dansktagbyg Anmeldelser 15

1,9

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Svarer typisk inden for 24 timer

Dansk Tagbyg tager kun større opgaver.

Dansk Tagbyg er tilsyneladende kun interesseret i større opgaver. Jeg har forskellige opgaver liggende på mit tag og henvendte mig til Dansk Tagbyg med en af dem - en udskiftning af skorstenen til brændeovnen. Det var de dog ikke interesseret i - og henviste mig til en skorstensfejer...(der dog nok ikke udskifter skorstene men kun renser dem...)

Det er helt fint at man kun tager større opgaver - men jeg havde dog forventet at man også kunne tage en mindre opgave - især når det er lokalt. Så kunne der jo også komme mere til efterfølgende.

Men OK - man vælger selv sine opgaver..

18. august 2025
Dansktagbyg-logo

Besvarelse fra Dansktagbyg

Hej Kristian
Tak for din anmeldelse og for din henvendelse til os. Vi er glade for, at du tog kontakt, og vi beklager, hvis vores svar gav indtryk af manglende interesse.

Hos Dansk Tagbyg har vi valgt at specialisere os i tagudskiftninger på enfamiliehuse, og derfor ligger vores kompetencer og planlægning primært inden for de større projekter. Mindre opgaver som en enkelt skorstensudskiftning kan vi desværre ikke altid påtage os, medmindre det indgår som en del af en tagudskiftning.

Vi forstår godt din skuffelse og håber, at du finder den rette fagmand til opgaven. Skulle du på et tidspunkt stå med et behov for et nyt tag eller en større tagrenovering, står vi naturligvis klar til at hjælpe.

Dansk Tagbyg ApS

Ringeste kundeservice

Ringeste kundeservice, på deres hjemmeside skriver de, at man bare kan "ringe til Lasse" hvis man har et spørgsmål. Men ringer man til Lasse, får man at vide, at de simpelthen har så meget at lave lige nu, at jeg må *lede videre" for et få et tilbud....

12. september 2024

Vi ønskede et tilbud på udskiftning tag - men den kom aldrig

Vi ønskede et tilbud på udskiftning af tag. En konsulent ringede og vi aftalte en dato. 10 min før den aftalte tid ringede denne og sagde han blev forsinket i hvertfald to timer. Vi var nødt til at ombooke.. Næste gang kom han 20 min forsent og lovede os tilbuddet inden 14 dage. Nu er der så gået over 3 uger og både min mand og jeg har spildt vores tid - tid hvor vi vel og mærke havde taget fri fra arbejde for at kunne være tilstede til aftalen.

Virkelig en skam, for vi havde ellers et godt indtryk af konsulenten...

Vi kan på ingenmåde anbefale virksomheden der virker noget useriøs i dens tilgang.

20. november 2023

Alle aftaler overholdt og solidt håndværk

Alle aftaler overholdt og solidt slutresultat. Prisen også præcist som aftalt.

Meget effektivt arbejde, og oprydningen var eksemplarisk. Jeg fik lagt nyt tag af betontegl og isat 5 nye ovenlys.

Der var forvirring til allersidst i forløbet, hvor to af tagdækkerne forlod firmaet for at starte konkurrerende virksomhed, så jeg kun stod med en dygtig og meget pligtopfyldende, men ikke-dansk talende håndværker tilbage på projektet.

Enkelte detaljer kunne også have været pænere udført på det indvendige arbejde, og placeringen af mine ovenlys kunne have været pænere, hvis jeg var blevet rådgivet om at det var en mulighed, men... vi snakker detaljer her.

Det skal ikke trække ned, fordi vitterligt alle løfter er blevet holdt, kommunikationen var klar og ærlig, og fejlretning har været prompte. Jeg ville vælge dem næste gang også.

11. januar 2022

Professionel rådgivning

Yderst professionel og forstående rådgivning fra Steffen, som var hurtig med et tilbud.
Der skulle tages højde for nogle skavanker ved mit gamle hus, hvilket han gjorde på en ærlig og realistisk måde.
Jeg har endnu ikke besluttet mig for at igangsætte arbejdet, men jeg kunne sagtens gå hen og vælge Dansktagbyg.dk

12. november 2021

Dansk Tagbyg ApS

Jeg har fået nyt tag, skiftet 2 Veluxvinduer og 2 yderdøre. Jeg er meget tilfreds med arbejdet. Håndværkerne er omhyggelige, hurtige og venlige. Gode til at rydde op efter sig.
Firmaet Dansk Tagbyg Aps.
Knopsvane Alle 61, 8464 Galten kan varmt anbefales.

4. september 2020

Godt resultat, mangelfuld planlægning.

Overordnet set har oplevelsen med Dansk Tagbyg været acceptabel, og slutresultatet trækker klart i den gode retning. Selve processen har været mangelful med bl.a. manglende kommunikation/svar, ikke-overholdte aftaler, dårlig oprydning, mangelfuld afdækning med vandskade (som de dog har lovet at dække, men mangler at tage hånd om). Selve resultatet virker dog upåklageligt, og kommunikation via håndværkere på jobbet undervejs var rigtig god.

Løbende oprydning: 1/5
Tidsplan: 1/5
Overordnet kommunikation: 2/5
Kommunikation m. håndværkere på adressen: 5/5
Udførsel: 5/5
Afsluttende oprydning: 3/5
Resultat: 5/5

Alt i alt vil jeg helt sikkert anbefale dem baseret på det afsluttede arbejde, men vær meget opmærksom på hvad du forventer og regner med ift. aftaler og egne planer - for os var dette ikke vigtigt, og derfor ikke til gene som sådan.

7. november 2019

Vi er en ejerforening med en ejendom i…

Vi er en ejerforening med en ejendom i Roskilde hvori der er 10 ejerlejligheder, og hvor taget trængte til en udskiftning - vi kontaktede flere Tagfirmaer og tømrer, som kom og gik opgaven igennem, de kom så med et tilbud en lille uge efter besøget.

Dansk Tagbyg fik opgaven.
Der blev sat stillads op til tømre, murer, elektrikere og blikkenslagere alle håndværkerne har være utroligt omhyggelig og meget venlige. Undervejs har der selvfølgelig været spørgsmål som blev besvaret så vi også kunne forstå det.

Resultatet af arbejdet er blevet super flot og vi er meget glade for den professionelle oplevelse vi har oplevet af Dansk Tagbyg

16. november 2018

Nyt tag...

Jeg valgte at få skiftet mit tag hos Dansk Tagbyg, jeg er yderst tilfreds med den professionel behandling, og deres effektivitet.
Mit hus har fået et nyt liv, og en frisk pust i en gammel konstruktion. Jeg kan kun varmt anbefale Dansk Tagbyg, hvis du skal have udført et professionel stykke arbejde. :)

2. februar 2018

Kvalitet og levering i top

Vi har her i december fået lagt et nyt tag.
Arbejdet gik hurtigt!
Der blev afleveret materialer torsdag, stillads var opsat inden jeg kom hjem fredag, lørdag var "skelettet" til taget lagt, søndag var skorstenen væk (som aftalt selvfølgelig) og stort set hele bagsiden var lagt.
Mandag blev bagsiden lagt færdig, vindskedder og stern blev udskiftet. Tirsdag var hele forsiden lagt samt tagrender monteret. onsdag kom de og fjernede stillads og monterede nedløbsrør og kl. 12 onsdag var vi i besiddelse af det flotteste sorte tag med flot. ABSOLUT FREMRAGENDE!
De blev leveret inden for tiden der blev lovet, prisen holdte de sig inden for.
Alt blev altså overholdt præcist som lovet!
Vi kan kun sige tak og vi kan KLART anbefale Dansktagbyg.!

15. januar 2018

Flot arbejder 👷

Jeg har fået udskiftet tage på min ejendom med nye sternbrædder og tagrender.
Tagene var komplicerede at skifte på grund af størrelse, taghældning og behov for opretning.
Stor ros til de danske håndværkere som løste opgaven 110 % professionelt.
Jeg har i dag en ejendom med det flotteste sorte tag.
Der var afgivet fast pris og alt blev leveret som aftalt.
Kan anbefale Dansk tagbyg til alle som står foran en tagudskiftning.

15. januar 2018

Vi er en ejerforening

Vi er en ejerforening, som har benyttet dette firma til at skifte vores tag. Vi har haft en meget dårlig oplevelse med dette firma. Deres håndværkere er ikke særlig kvalificerede. Vi havde en skorsten, som skulle fjernes. Håndværkerne valgte at smide alle murestenene ned i hullet, hvor mange af vores el-kabler befandt sig. Udover at smadre el-forbindelsen har de også smadret stuelejlighedens væg. Ejeren af firmaet ville ikke påtage sig ansvaret, og det har kostet os over 40.000 kr i reparationer.
Udover tagsiftet skulle vi også lave reparationer på vores facede. Her var arbejdet af meget ringe kvalitet og sjusket. Derudover blev det, vi havde aftalt ikke fuldført, og det endte med at det kostede os meget dyrt.

Her et halvt år efter tagskiftet er tagstenene begyndt at falde af, de gled blot ned af taget, uden at der har været storm. Og det er jo på trods af, at der stod i tilbuddet, at alle tagstenene skulle have været bundet fast. Da vi ringede til firmaet, fik vi at vide, at det ikke havde noget med dem at gøre, på trods af, at der skulle være en eller anden byggegaranti.
Vi har været yderst utilfreds med kvaliteten af arbejdet, samt forløbet, som kom til at koste os rigtig dyrt. Derfor anbefaler vi på ingen måde dette firma. Betal hellere et firma der er lidt dyrere og få en ordentlig og professionel kvalitet og behandling.

Vh Ejerforeningen Bülowsgade 61

13. december 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)